Şimdi Ara

Adobe After Effects Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adobe after effectsi kullanmak istiyorum sadece youtube'da nasıl yapıldığını anlatan gösteren videoları izleyerek bunu becerebilir miyim kullanmayı bilmeden örneğin patlama efekti nasıl yapılır diye bir video izlesem onu izleyerek yapabilir miyim boşu boşuna denemek istemiyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bu tarz bir yazılım kullanmadıysanız öncelikle temel seviyede kullanım videolarını izleyip ara birimi ve ana fonksiyonları öğrenmelisiniz. Yoksa uygulama videolarında anlatılan bazı şeyler havada kalıyor. Her ayrıntıyı anlatmıyorlar o videolarda. Aslında temel kullanım ve mantığı kavrayınca o tip videolar daha faydalı olur. Biraz sabırlı olmak lazım. After effects giriş dersleri izleyerek bir kaç günde olay kavranabilir. Ben bir ara başlamıştım ama sonra devamı gelmedi ara birimdeki incelikleri unuttum. Uygun zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum. Premiere gibi değil biraz daha karışık bir yapısı var. Görüntü sabitleme, track motion, rotoskop tekniği vs öğrenince ilginç çalışmalar yapılabiliyor. Meraklı ve sabırlı iseniz denemenizi tavsiye ederim. İleri seviye için ise korkunç detayları olan bir program. Ciddi zaman harcamak lazım bunun için.
  • Yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Studio one pluginler
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.