Şimdi Ara

adobe flash hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 3ds max programında cephe kaplama işleri yapıyorum. Bir boya firması resimdeki gibi Adobe Flash programında bina renkleri için şöyle bişi yapmış. Ekran alıntısını gönderiyorum. Nasıl yapıldığına dair bir fikri olan paylaşabilir mi acaba? Mantığını kavratan bir video linki olsa çok iyi olur. Youtube den flash dersleri, buton ayarları vs... baya araştırdım ama istediğim gibi bişi yakalayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.

• renk kartelasındaki renklere tıkladıkça resimdeki renkler değişiyor. Nasıl yapabilirim acaba?
  • arkadaşın dedigi gibi aynen mouse clık olayı ile olusturulabilir bu ilk layer'a 1.resmi koyarsınız sonra boş layerlar açıp aynı resmi koyar ve farklı renklerdeki şekile getirirsiniz sonra karteladaki her renge buton verir isim verirsiniz ufak bir action s. kodu ilede basınca diyelim kırmızya bastın kırmızı ev resmı 15.layerde 15e git dersin.

kodları tam hatırlamıyorum ama örnek vereyim biraz yanlış olabilir.
    ÖRN;
    buton1.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_CLIK,mc1goster);
    function goster1 (event:MouseEvent):void {
    gotoAndStop(1);
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim.http://actionscript.gen.tr/index.php/actionscript-3-0-boyama-kitabi-yapimi/ bu setede işime yarar bişi buldum, tam istediğim mantık :) Boyama kitabı yapıcam. Herkese iyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adobe flash player !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.