Şimdi Ara

Adobe Illustrator CC 2017 - Separated Export Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adobe Illustrator CC 2017 versiyonunu kullanıyorum. Bir yeri seçip o seçilen yeri komple olarak export edebiliyorum. Fakat seçilen yerdeki tüm layerları (yani diğer adı ile artboard sanırım), ayrı ayrı export edemiyorum. (Separated Export) Tüm layerları ayrılmış bir şekilde PNG'ye nasıl export edebilirim ?

Şimdiden Teşekkürler...

• Türkçe program kullanıyorum, Türkçe karşılıklarını yazarsan yardımcı olabilirim.
  • Katmanları ayrı ayrı png almak istiyorum gibi birşey anladım.
    İstediğin buysa sağdaki katmanlar sekmesinde png almak istediğin katman hariç diğerlerinin görünürlüğünü kapatırsan (Göz ikonuna 1 kere tıkla) alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Katmanları ayrı ayrı png almak istiyorum gibi birşey anladım.
    İstediğin buysa sağdaki katmanlar sekmesinde png almak istediğin katman hariç diğerlerinin görünürlüğünü kapatırsan (Göz ikonuna 1 kere tıkla) alabilirsin.

Aradan uzun zaman geçmesine rağmen cevap için teşekkürler. Türkçe kullanmak zor oluyor, terimler hep inglizce aksanı olunca... Evet yapmak istediğim tam olarak bu. Fakat yaklaşık 200 adet katman varken tek tek PNG olarak almak istemiyorum. Tek seferde tüm katmanlar ayrı ayrı export olmasını sağlamam gerekiyor. (:
  • Dentrax D kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi tek seferde yapılabileceğini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.