Şimdi Ara

Adobe iPhone için özel 'Get Flash' sayfası hazırladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Orijinalden alıntı: kado_kadq

Cok flash isteyen "citrox" programiyla flashina kavusabilir. Iphone da flash yok denilemez aslinda.

Bende imobilecinema kullanıyorum citrox' u Cydia'da aradım bulamadım acaba source verebilrmisiniz ? tşkler..

Citrix programın adı. Kaydolup Office kısmından Word'ü aç. Linki yaz, aşağıdaki satıra geç. Link tıklanabilir hale gelir. Linke basılı tutup Open Hyperlink'i seçin çıkan seçeneklerden. Internet Explorer açılacak, oradan yarım yamalak, bir şekilde girebilirsiniz..

Geleceğin işletim sistemlerinin mantığı bu olacak işte; Cloud Computing. Google'ın Chrome OS'u gibi. Görüntü render edilmiş bir şekilde cihaza ulaşacak, işlemlerle sizin cihazınız uğraşmayacak. Bu şekilde testlerde Samsung Omnia'da Crysis oynandı ve daha yapılabilecekler sınırsız.

• Citrix u denemk isteyenler appstore'den arayi indirin, bedava. Sonra demo account yaratacaksiniz programda, mailinize gelen auto settings tarzi bi link olucak ona tiklayin direkt programa gireceksiniz. Tabii bu dediklerimi iphone uzerinden yapin. Sonra programda arama kismina "home" yazin girin. Internet explorer sayfasi acilacak, ordan girersiniz istediginiz siteye. Yalniz ayarlardan audio stream i acsam bile ses alamadim sadece goruntu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kado_kadq -- 27 Aralık 2009; 16:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Citrix programın adı. Kaydolup Office kısmından Word'ü aç. Linki yaz, aşağıdaki satıra geç. Link tıklanabilir hale gelir. Linke basılı tutup Open Hyperlink'i seçin çıkan seçeneklerden. Internet Explorer açılacak, oradan yarım yamalak, bir şekilde girebilirsiniz..

O kadarına da gerek yok Figure, programı açtıktan sonra ilk çıkan sayfada arama kısmına home yazın ve "citrix home"u seçin, direkt internet explorer açılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: Figure

O kadarına da gerek yok Figure, programı açtıktan sonra ilk çıkan sayfada arama kısmına home yazın ve "citrix home"u seçin, direkt internet explorer açılacaktır

Evet, bu daha kolaymış. Ben yükledim ama kullanmaya gerek duymadım pek. Reklamları görmeye meraklı değilim

• Artık yeter ya çıksın bıktım valla bı laptopu acıyorum bı iphone cogu siteyi acmıyor videolarida açamıyorum özellikle facebook videolarını deli olcam çıkmazsa satcam valla cikcak diye bekliyorum delircem laptoptan kurtulamadık bı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Artık yeter ya çıksın bıktım valla bı laptopu acıyorum bı iphone cogu siteyi acmıyor videolarida açamıyorum özellikle facebook videolarını deli olcam çıkmazsa satcam valla cikcak diye bekliyorum delircem laptoptan kurtulamadık bı

DHMisafiri belliki bu forum da iphone için flash uygulamasını en çok isteyenlerden birisin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

Çok abartılıyor bu iş!

Apple'ın bu tutumu adobeye reklam olarak geri dönmeye başladı.. Apple biran önce bu işi sonuca götürmeli artık!

Çok doğru bir yorum yapmışsın.
  • Bende önceden olmasını istiyordum ama herhalde çokta gerekli olacağını düşünmüyorum artık. artık birçok site iphone a uyumlu zannedersem. flash oldumu ekran olması olmaması gereken birsürü şeyle dolacak. diğer işe yarar uygulamalar için de ne desem bilemiyorum?

Birde işin güvenlik konusu var tabiki.artık ondan mı istemiyor apple bir bildiği vardır.

Örn. flash olmamasına ragmen bankacılık işlmlerimin hepsini yapabiliyorum iphone umdan.
    oyunu da zaten itunes dan indiriyoruz.
    Flash olsa daha fazla ne yapabiliriz?
  • iphone için flash oyunlar çıkacak ondan korkuyor apple bence
  • iyi oldu
  • herkes oyun olayına takmış durumda. ben web ajansında çalışıyorum ve çoğu uçuk menüler flashla tasarlanıyor... google analytics kullananlar iphone dan ulaşabiliyor mu app haricinde ?...
    app de çok sınırlı istediğiniz bütün bilgileri vermiyor...

flash sadece animasyon için kullanılmıyor ki her türlü menü grafik hesaplama işlemi için de kullanılıyor...

kesinlikle gerekli!

insanlar internet üzerinden swf oyunlar uygulamalar kullanamasın, yoksa %30 unu bizim kestiğimiz apple store dan kar payımız düşmesin diye düşünüyorlar sadece...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.