Şimdi Ara

Adobe iPhone için özel 'Get Flash' sayfası hazırladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

Kendimce hiç onaylamadığım bir telefondu. Şahsen etrafımdakilere almamaları gerektiğini önereceğim.

önermeme nedenlerini paylaşsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: TeArSEmre

Shady
    Karşı olmak neden? çözemedim ama vardır herhalde aklında birşey???
    Öteki türlü flash ortamı sadece safari için değil iphone için sdk olarak geliştirilse flash oyunlarda yapılabilir kıvama gelecek zenginleştirecektir..

iPhone'un kendi platformu varken Flash tabanlı oyuna ihtiyaç duymuyorum.. Diğer nedenleri de Figure yazmış: Reklamlar ve olası yavaşlık...

Bende karşıyım yada dediğiniz gibi bir opsiyon olmalı açma veya kapatma gibi. Flash olursa sitelerdeki hızımız düşecektir. Onları engelliyor reklam falan görmüyoruz buda hız konusunda faydalı oluyor.

• flash gelirse zaten açma kapama opsiyonu olur. böyle bir alettede videoları izleyememek çok acı gerçekten. bazı alışveriş siteleride açılmıyor. gerisi süper
  • Arkadaşlar Flash, iPhone/iTouch'ı kasmasa bile sayfalarda yüklenen data miktarını arttıracaktır. Bu nedenle sayfa açılışı donanım ya da yazılım ne olursa olsun uzayacaktır. Cihazda opsiyon olsa güzel olur ama getirileriyle beraber götürülerini de düşünmek gerekir.
  • Hızda sıkıntı falan olmaz aç/kapa seçeneği koyarlar oldu bitti. Götürüsü de olmaz bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Hızda sıkıntı falan olmaz aç/kapa seçeneği koyarlar oldu bitti. Götürüsü de olmaz bu durumda.

Kapatırsan elbet bir değişme olmaz. Ben kullanacaklar için söyledim. Mesaj yazmış olmak için yazıyorsunuz ha..
  • iphone almadan once flash ı eksiklik olarak goruyodum ama kullanmaya baslayınca gercektende gerek olmadığını anladım , zaten çoğu site kendini iphone a gore ayarlamıs ve zamanla ayarlayacaklardır , ayrıca hangi telefon adam gibi flash ı calıstırıyoki iphone da eksiklik olsun , htc de kullandım facebook taki videoları izleyemiyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure
    Apple, cihazlarını yavaşlatmasından korkuyor. Bence çok lazım değil, zaten iPhone/iTouch ile uyumlu artık çoğu site. Reklamları görmeyi çok mu istiyoruz sanki..

+1
  • quote:

quote:

Hızda sıkıntı falan olmaz aç/kapa seçeneği koyarlar oldu bitti. Götürüsü de olmaz bu durumda.

Kapatırsan elbet bir değişme olmaz. Ben kullanacaklar için söyledim. Mesaj yazmış olmak için yazıyorsunuz ha..

Ben de flash getirilirse ve açma kapama opsiyonu olursa götürüsü yani yavaşlığın olmayacağını söyledim. Flashi getirmenin cihaza bir "götürüsü" olmayacağını ima ettim ama anlamamışsınız ya da ben kısa yazmışım.
    "ha..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 4 Kasım 2009; 21:50:51 >

• quote:

quote:

quote:

Ben de flash getirilirse ve açma kapama opsiyonu olursa götürüsü yani yavaşlığın olmayacağını söyledim. Flashi getirmenin cihaza bir "götürüsü" olmayacağını ima ettim ama anlamamışsınız ya da ben kısa yazmışım.
    "ha..."

Dostum sen benim ilk yazdığımı anlamamışsın ki. Ben, Flash kullanılırsa flash dosyaları da yükleneceğinden sayfa yükleme süresi uzayacaktır, dedim. Sayfa yükleme süresi uzuyorsa bu bir götürüdür. Bunun Flash'ı kapatıp açma opsiyonuyla bir ilgisi yok. Flash kapatma/açma opsiyonu olsa dahi Flash açık olduğunda sayfa yükleme süresi yine uzayacaktır. Bunu anlamanın neresi zor bilmiyorum. Diyorsan Flash gelince kapama opsiyonu olacak, kapatırsınız, o zaman flash olmasının ne anlamı var sizin için? Sırf 'var' diyebilmek mi olay.. Herneyse, boş bir tartışma oldu, sadece birbirimizi anlayamadık/anlatamadık. İyi forumlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

"ha..."

Dostum sen benim ilk yazdığımı anlamamışsın ki. Ben, Flash kullanılırsa flash dosyaları da yükleneceğinden sayfa yükleme süresi uzayacaktır, dedim. Sayfa yükleme süresi uzuyorsa bu bir götürüdür. Bunun Flash'ı kapatıp açma opsiyonuyla bir ilgisi yok. Flash kapatma/açma opsiyonu olsa dahi Flash açık olduğunda sayfa yükleme süresi yine uzayacaktır. Bunu anlamanın neresi zor bilmiyorum. Diyorsan Flash gelince kapama opsiyonu olacak, kapatırsınız, o zaman flash olmasının ne anlamı var sizin için? Sırf 'var' diyebilmek mi olay.. Herneyse, boş bir tartışma oldu, sadece birbirimizi anlayamadık/anlatamadık. İyi forumlar..

E bu bilgisayarda da böyle. Sen flashları görmek istiyorsan bekleyeceksin ne var ki bunda. Görmek istemediğin zaman da kapatacaksın beklemeyeceksin. Bunun cihaza bir eksisi yok.

• Su flash denen seyin eksikligini bir kez olsun hissetmedim. Bana lazim degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

E bu bilgisayarda da böyle. Sen flashları görmek istiyorsan bekleyeceksin ne var ki bunda. Görmek istemediğin zaman da kapatacaksın beklemeyeceksin. Bunun cihaza bir eksisi yok.

E kardesim! Adam da onu anlatiyor zaten. Flash gormek istiyorsan bazi yan etkilere katlanmak zorundasin. Bu yan etkileri gormek istemiyorsan Flash'i kapali tutacaksin. Apple'da buna karsi zaten. Kullandirmayacagim ozelligi cihaza noye koyayim diyor. Ayrica mobil cihazlardaki flashin performansa etkisi ile bilgisayarlardaki performansa etkisi arasinda daglar kadar fark var. Bilgisayardaki islem gucu mobil cihazlara oranla muazzam oldugundan flash'in hissedilr bir performans yan etkisi olmuyor. Ancak mobil cihazlarda flash acikken iki ayri sayfada sorf yapmak bile cok buyuk bir performans sikintisina yol aar. Hafiza doldu uyarisi alirsiniz, telefon olu gibi yavalsar vs...

HTC Diamon kullanirken bizzat bu sikintilari yasadigim icin biliyorum flashin bir cihazi ne hale sokabilecegini.

• quote:

quote:

quote:

quote:

"ha..."

Arada sırada flash yüzünden doğru düzgün veya hiç açılmayan sayfalarda açılabilir bu olay. Zaten flash'ın gelmesi en çok bu yüzden istenmiyor mu? Mesela şimdi aklıma geldi, farmville'e bile girilebilir (tamam oyun olduğu için ideal olmadı örnek ama flash yüzünden iyi açılmayan sayfalar var, şu an aklımda yok pek).

Neyse zaten olmayan bir şey üzerine hayal kurmak doğru değil, Apple büyük ihtimalle flash'i açıp interneti yavaşlaması ile v.b. nedenlerle olacak şikayetlerden çekiniyor da olabilir. Normal bir kullanıcı sürekli aç/kapa yapmaz çünkü bir özelliği.

SBSettings programı ile güzel olurdu açıp kapatmak o da ayrı.

• Hocam bendede Samsung i7500 var.. Ama yinede flash lı sitelere giremiyorum.. Bence sende giremiyorsun ama Android in YouTube apk sını kullandığın için flashlı sitelere girdiğini sanıyorsun.. Öyle mi acaba?
  • Doğru söylüyorsunuz flash desteği çok da gerekli değil.Sayfaların açılma süresi uzayacak.Fakat flash desteği başka sitelerden video izleyebilmek için gerekli olabilir
  • tabiiki izin vermez. Eğer flashın önünü açarsa apple bu işten çok zararlı çıkar. Bütün kilitleri kaldırmış olur. Sattığı app. ler de büyük ölçüde azalma olur.
  • haha öyle öylede konuyu niye hortlattın ki abi :)
  • Cok flash isteyen "citrox" programiyla flashina kavusabilir. Iphone da flash yok denilemez aslinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kado_kadq

Cok flash isteyen "citrox" programiyla flashina kavusabilir. Iphone da flash yok denilemez aslinda.

Bende imobilecinema kullanıyorum citrox' u Cydia'da aradım bulamadım acaba source verebilrmisiniz ? tşkler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.