Bildirim
Adobe Photoshop cc 2015 İle Takvim Yapımı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Photoshop takvim için uygun bir program değildir. Ha kasılırsa tabi yapılır ama sonuç kötü olur ve çalışanı çok zorlar. Bunun için illustrator, indesign, corel gibi programlar bilmek lazımdır. -
-
baskı alacaksanız vektör tabanlı programlara yönelin daha iyi olur (photoshopta baskıda alabilirsiniz ama daha büyük ve alacağınız baskıya uygun çözünürlükte çalışırsanız) ama öyle baskı falan alınmayacaksa gayet güzel tasarımlar yapılabilir hayal gücünüze kalmış -
Arkadaşlar İlginiz İin Teşekkürler
Ben TArihlerin Yazdığı Kısımları Yapamadım
günleri ve sayıları altalta denk getiremiyorum düzensiz oluyor -
Kendine tablosal bir aralık belirle ve sayıları o tablosal aralığın hep aynı kademesinden başlat daha basit olarak ekrana cetvel yerleştirebilirsinhttp://www.arulerforwindows.com/arulersetup.exe bu linkten ekran üzerine cetvel yerleştirebilir ve always top on seçeneğiyle sürekli olarak ekranın üzerinde tutabilirsin cetvelin ayarlarınında yatay ve dikey olarak kullanmada var umarım işine yarar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X