Şimdi Ara

Adobe Premier Pro CC çalışmaları için PC? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N11'de hazır sistemler var işin içinden çıkamadım şimdilik 4k çalışmasamda olur bi yardımcı olur musunuz
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.el bölümünde şöyle bir ilan gördüm. alınabilir mi ?https://forum.donanimhaber.com/giris-seviyesi-gamer-sistem--137683702#138090082
  • Öncelikle alacağın sistemle ne yapacağını bilmen lazım.
    Yüksek işlem gücü ve verim bekliyorsan bütün bütçenle anca işlemci ve bellek alınır , onlarda orta yollu olur.
    Söylediğin sistem ise giriş seviyesi , 2.el alınacaksa madem eski nesilde olsa i5 i7 birşey bakın.

Yani ; cebinde 25.000TL paran var , alabileceğin araba 98 primera tüplü , sen 1.6 dizel 2015 skoda super b hayal ediyorsun. Primerayı alıp bineceksin efil efil.
    Yok hocam oyun oynamayacağım. sadece premier-photoshop vs. video fotoğraf kurgu çalışmaları yapacağım. dediğiniz sistemlerden birini tercih edeceğim biraz daha bütçe zorlayıp :)
  • Haklısınız hocam sanırım bütçeyi bir şekilde arttırmaya çalışacağım yada parça parça toplayacağım sistemi.
    Ahah doğru ne kadar ekmek o kadar köfte :)
  • Free Man. kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. sanırım biraz sistemler üzerine araştırma yapmam gerek cahil kalmışım bu konuda fazlasıyla :)
    Hocam diğer malzemeleri buldum ama fsp cmt110'u bulamadım sizin önerdiğiniz sistemi toparlayacağım kasa için link atabilir misin?
  • 300ütl bütçeye 2700x?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.