Şimdi Ara

Adobe Premier Pro CC çalışmaları için PC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Adobe Premier Pro tarzı kurgu programları için hızlı işlem yapabileceğim ve 4k üzerinde çalışabileceğim bi sisteme ihtiyacım var öneri alabilir miyim acaba ?

• up
  • #Arananadam kullanıcısına yanıt
    takip.bütçe belirtmemişsiniz hocam.ayrıca a'dan z'ye komple sistem mi,sadece kasa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 4 Nisan 2019; 16:25:0 >
  • core i9 yada threadripper alabilirsin.32 gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

takip.bütçe belirtmemişsiniz hocam.ayrıca a'dan z'ye komple sistem mi,sadece kasa mı?
    Hocam Asus vs228D monitörüm var yeterli olur mu bilmiyorum emin değilim.
    2000-3000 bandına çıkabilirim en fazla. video kurgu işine gireceğim iş yaparken takılıp kalmasın yeter.
  • #Arananadam kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeniz kısıtlı,kendim için de bir süredir araştırma yaptım.
    Eğer kasa,güç kaynağı,ssd mecvut bilgisayarınızda varsa ancak öyle birşeyler yapabilirsiniz.Yoksa bütçeniz yetmez.
    İkinci el ürünlere de bakabilirsiniz.

F/P Ürünleri

İşlemci:Ryzen 1700/Ryzen 2600
    Anakart:B450 Giriş seviyesi
    Ram:16gb 3000-3200mhz
    Ekran Kartı:İkinci el 1060 3gb /başka modelde olabilir,amd modellerini bilmiyorum.

Adobe Premier Pro CC çalışmaları için PC?
  • nasa ile bağlantınız var mı ? yada uzaya adam gönderecekmisiniz ? bunları bilelim ona göre cevap yazalım. program için pc mi alınır. siz güncel hızlı bir pc alırsınız o işini zaten hızlı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

core i9 yada threadripper alabilirsin.32 gb ram
    neden 32 gb ram acaba unreal engine kullanırken de enza 16 gb ram mi lazım neden ram fazla oluyor bu işlerde
  • yubıl62 Y kullanıcısına yanıt
    4k video dedin zorlamasın dedin bende bildiğim kadarı ile dedim.video vb. İşlemek zahmetli iştir.özelleşmiş donanım da bakabilirsin
  • Bilmediğin şeyler için çok yorum yapma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bilmediğin şeyler için çok yorum yapma bence.
    kardeş sen yeni doğduğunda ben win95 kullanıyor ve msdos üzerinde komut çalışıyordum.

sen bilmessin qbasic üzerinde gameboy oyunları yapıp oynuyordum.
  • Ee? Bu hala bir şey bilmediğin gerçeğini değiştirmez. Workstation kurmak isteyen bir adama programa göre pc mi toplanır yaaa demek tam bir cahillik gostergesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Ee? Bu hala bir şey bilmediğin gerçeğini değiştirmez. Workstation kurmak isteyen bir adama programa göre pc mi toplanır yaaa demek tam bir cahillik gostergesi.
    yaw he. senin gibi yeni yetme cahillerle dolu bir forumda açıkcası bu kısmı pek dikkate almıyorum. arada sırada değerli üyeler de denk gelsede alayı sen ve seni gibilerle dolu bir kısımda bu kadar zaman harcadığım için pişmanım.

sensin şampiyon.....
  • Çok doğru. Ben de seviyesiz, merdiven altı ikinci el pc dukkancisi, formatci tipleri dikkate almamaliyim. Bilgisayar mühendisligi okuyup yurt içi yurt dışı freelance is yapmasam dediklerine inanacaktim.
  • neyse.....
  • bütçene göre

1
    AMD Ryzen 7 2700X
    Intel Core i7-9700K

2
    AMD Ryzen 7 2700
    AMD Ryzen 5 2600X
    Intel Core i7-8700
  • Adam bütçem 2000 tl diyor millet i7 önermiş
  • adobe programlari intel islemcileri daha cok seviyor. alternatif edius falan kullanacaksaniz ryzen belki daha iyi olabilir.

butce dahilinde islemci olarak ryzen 5 2600 en makul cozum olarak gozukuyor.
  • Adobe için dahili grafik işlemcisi özellikle süreç içinde çok faydalı oluyor. Bu nedenle Intel i5 8400 öneririm.

Lakin Ryzen 5 2600 de iyi bir alternatiftir. Sadece bir iki ciddi hız kazandıran özellikten mahrum kalırsınız, lakin çekirdek avantajı ile render süreniz de Intel'e göre daha iyi olur.

Bütçe kısıtlı olduğu için ekran kartı sonradan alınabilir. Kısacası Ryzen her türlü daha performanslı lakin Adobe için Intel (dahili grafik işlemcisi olan modeller, mesela 9400F bu duruma dahil değil) daha avantajlı.

Ayrıca uzun render süreleri de hesaba katılınca en azından 150-170tl arası bir bütçe işlemci soğutucusu için harcanmalı. Bir de kaliteli bir PSU.
  • Akıcı 4K Premiere için en az altı gerçek çekirdekli CPU, 32GB RAM ve GTX 1070 lazım. Bu paraya böyle bir sistem toplanmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.