Bildirim
Adobe Premier Pro CC çalışmaları için PC?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
takip.bütçe belirtmemişsiniz hocam.ayrıca a'dan z'ye komple sistem mi,sadece kasa mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 4 Nisan 2019; 16:25:0 > -
core i9 yada threadripper alabilirsin.32 gb ram -
Hocam Asus vs228D monitörüm var yeterli olur mu bilmiyorum emin değilim.quote:
Orijinalden alıntı: Emphire
takip.bütçe belirtmemişsiniz hocam.ayrıca a'dan z'ye komple sistem mi,sadece kasa mı?
2000-3000 bandına çıkabilirim en fazla. video kurgu işine gireceğim iş yaparken takılıp kalmasın yeter. -
Hocam bütçeniz kısıtlı,kendim için de bir süredir araştırma yaptım.
Eğer kasa,güç kaynağı,ssd mecvut bilgisayarınızda varsa ancak öyle birşeyler yapabilirsiniz.Yoksa bütçeniz yetmez.
İkinci el ürünlere de bakabilirsiniz.
F/P Ürünleri
İşlemci:Ryzen 1700/Ryzen 2600
Anakart:B450 Giriş seviyesi
Ram:16gb 3000-3200mhz
Ekran Kartı:İkinci el 1060 3gb /başka modelde olabilir,amd modellerini bilmiyorum.
-
nasa ile bağlantınız var mı ? yada uzaya adam gönderecekmisiniz ? bunları bilelim ona göre cevap yazalım. program için pc mi alınır. siz güncel hızlı bir pc alırsınız o işini zaten hızlı yapar. -
neden 32 gb ram acaba unreal engine kullanırken de enza 16 gb ram mi lazım neden ram fazla oluyor bu işlerdequote:
Orijinalden alıntı: ONY86
core i9 yada threadripper alabilirsin.32 gb ram -
4k video dedin zorlamasın dedin bende bildiğim kadarı ile dedim.video vb. İşlemek zahmetli iştir.özelleşmiş donanım da bakabilirsin -
Bilmediğin şeyler için çok yorum yapma bence. -
kardeş sen yeni doğduğunda ben win95 kullanıyor ve msdos üzerinde komut çalışıyordum.quote:
Orijinalden alıntı: filojistoN
Bilmediğin şeyler için çok yorum yapma bence.
sen bilmessin qbasic üzerinde gameboy oyunları yapıp oynuyordum. -
Ee? Bu hala bir şey bilmediğin gerçeğini değiştirmez. Workstation kurmak isteyen bir adama programa göre pc mi toplanır yaaa demek tam bir cahillik gostergesi. -
yaw he. senin gibi yeni yetme cahillerle dolu bir forumda açıkcası bu kısmı pek dikkate almıyorum. arada sırada değerli üyeler de denk gelsede alayı sen ve seni gibilerle dolu bir kısımda bu kadar zaman harcadığım için pişmanım.quote:
Orijinalden alıntı: filojistoN
Ee? Bu hala bir şey bilmediğin gerçeğini değiştirmez. Workstation kurmak isteyen bir adama programa göre pc mi toplanır yaaa demek tam bir cahillik gostergesi.
sensin şampiyon..... -
Çok doğru. Ben de seviyesiz, merdiven altı ikinci el pc dukkancisi, formatci tipleri dikkate almamaliyim. Bilgisayar mühendisligi okuyup yurt içi yurt dışı freelance is yapmasam dediklerine inanacaktim. -
neyse..... -
bütçene göre
1
AMD Ryzen 7 2700X
Intel Core i7-9700K
2
AMD Ryzen 7 2700
AMD Ryzen 5 2600X
Intel Core i7-8700 -
Adam bütçem 2000 tl diyor millet i7 önermiş -
adobe programlari intel islemcileri daha cok seviyor. alternatif edius falan kullanacaksaniz ryzen belki daha iyi olabilir.
butce dahilinde islemci olarak ryzen 5 2600 en makul cozum olarak gozukuyor. -
Adobe için dahili grafik işlemcisi özellikle süreç içinde çok faydalı oluyor. Bu nedenle Intel i5 8400 öneririm.
Lakin Ryzen 5 2600 de iyi bir alternatiftir. Sadece bir iki ciddi hız kazandıran özellikten mahrum kalırsınız, lakin çekirdek avantajı ile render süreniz de Intel'e göre daha iyi olur.
Bütçe kısıtlı olduğu için ekran kartı sonradan alınabilir. Kısacası Ryzen her türlü daha performanslı lakin Adobe için Intel (dahili grafik işlemcisi olan modeller, mesela 9400F bu duruma dahil değil) daha avantajlı.
Ayrıca uzun render süreleri de hesaba katılınca en azından 150-170tl arası bir bütçe işlemci soğutucusu için harcanmalı. Bir de kaliteli bir PSU. -
Akıcı 4K Premiere için en az altı gerçek çekirdekli CPU, 32GB RAM ve GTX 1070 lazım. Bu paraya böyle bir sistem toplanmaz.
Benzer içerikler
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- gürcistan media markt
- i3-12100f alınır mı
- oyun için amd mi intel mi
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- ryzen 9 9950x3d
- amd boykot mu
- gpu ekran kartı mıdır
- ram nedir ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X