Şimdi Ara

adobe premiere 2024 dosya açmama sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam ,kısaca özetlemek isterim, program 4k videoları ve avi uzantılı dosyaları açmıyor? bu konuda bilgisi olanlardan yardım beklerim.şimdiden teşekkürler.

video yeni projeye ekleniyor ses kısmınıda açıp çalıyor ancak video kısmı hiç yok maalesef,hatta önizlemede de görünmüyor görüntü.

• cevabın için sağol zaten bende k-lite codec yüklüydü ancak yinede senin gönderdiğin linktekinide indirip kurdum ancak maalesef değişen birşey olmadı.... yokmu yardım edebilecek birileri acaba?

• ubtatto U kullanıcısına yanıt

https://www.codecguide.com/media_foundation_codecs.htm

bu sayfada Download bölümünde download linki var onu da yükleyin.

mediafire.com sitesine gönderiyor.

• yardımın için teşekkürler dostum dosyayı zip olarak indirdim ve bir dosyaya açtım kurulu olmayan tüm codecleri kurdum pc'yi restart edip premiere programını açtım ancak değişen birşey yok maalesef...kafayı yiyeceğim.. elimdeki videoları k-lite uzantılı media player classic ile açıp oynatabiliyorum ancak edit işlemi yapmak istediğimde adobe premiere hiçbir şekilde açmıyor bu bahsettiğim videoları!!!!

• ayrıca bende movavi video editör'de yüklü bu programda 4k videolar açılıp işlem görüyor codec olabileceğini zannetmiyorum bu yüzden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.