Şimdi Ara

Adobe premiere gibi program kullanabileceğim max 8 bine alınabilecek pc önerisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızı ve kalitesi bakımından bir süredir ilgimi çeken mac air 2017, 128 alacaktım hem fiyatı da 7200 bandında ama yetmez dediler 1 tb harici alıp öyle rahat edersin vs dedikleri için kafam karıştı. En fazla 8bin kadar bütçem var ve bu tarz programları sorunsuz kullanabileyim istiyorum. Oyun oynamıyorum. Daha önce hiç laptop kullanmadım o yüzden pek anlamıyorum da. 10 bine monster alıp onu kötüleyen de gördüm, 10 sene mac i kullanırsın ama kurguda çok zorlanırsın diyen de... Kafam epey karıştı anlayacağınız... Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim :)

• IrrepertuX kullanıcısına yanıt
    MONSTER ABRA A5 V15.5.1 i5-10300H 8GB 500GB 4GB GTX1650 15.6''120HZ FULL Hd
    Hocam bu pc ye ne diyorsunuz? Işimi görür mu sizce? Monstera guvenebilir miyim emin olamiyorum
  • Hizlivedertli H kullanıcısına yanıt

hocam attığım linkteki bilgisayar daha iyi ve daha ucuz.

hatta trendyol cüzdan ile alışveriş yaparsanız 160 tl trendyol para kazanırsınız. mause veya klavyeyide ücretsiz alabilirsiniz.

Eyvallah teşekkür ederim
  • Hocam son olarak bunun hakkinde ne düsünüyorsunuz?

trendyol.com
    ACER Nitro An515-44 R5 4600h 16gb 512gb Ssd Gtx 1650ti Linux 15.6" Fhd Nh.q9hey.005 Dizüstü Bilgisayar | Trendyol
    https://www.trendyol.com/acer/nitro-an515-44-r5-4600h-16gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-linux-15-6-fhd-nh-q9hey-005-dizustu-bilgisayar-p-51737568

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

özellikleri hp den daha iyi görünüyor ama acere pek kanım ısınmıyor. hp pavilion serisini arkadaşlara da aldırdım kasa kalitesi, soğutma,performans ve tasrımı iyi. ama yinede siz bilirsiniz.

• şunada bi bakın isterseniz sizin düşündüğünüz model:

https://www.sikayetvar.com/acer/acer-nitro-5-an515-44-model-laptop-6-gununde-bozuldu

Hocam cidden zor bir karar az paralar değil çünkü aslinda biraz da şans işi, herkes kişisel deneyimlerini paylaşıyor elbette. Teşekkür ederim ilgilendiginiz için, attiğiniz modeller arasinda karar vermeye calisacagim
  • ThekT0niC kullanıcısına yanıt
    Msi cok kaliteli bi marka onu biliyorum ama ekran karti en az 4gb olsun demisti bir arkadas bunda 3 ve pek anlamıyorum amd radeon rx 5300m nin, 1650ti lerden farkı artısı eksisi nedir acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.