Şimdi Ara

adobe premiere pro cs5 ( görüntü var ses yok sorunu )

Bu Konudaki Kullanıcılar: UA57
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Adobe master collection cs 5 indirdim ve kurdum gerekli işlemleri yaptım ( windows 7 64 bit kullanıyorum) Fakat premiere pro programında bazı avi uzantılı dosyaları açtığımda görüntü oluyor ses olmuyor.. bu sorun ne ile alakalı bir türlü çözemedim, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Daha açıklayıcı olursa yardımcı olabiliriz ekran görüntüsü yerleştirmek gibi. Ses kanalı hiç mi gelmiyor? Geliyorda ses mi çıkmıyor? Ya da import/preferences ayarlarında mı bir sorun var gibi?
  • aynı sorun bende de var malesef. denemediğim şey kalmadı. bende ki sorun tam olarak su. hd proje açıyorum. hd görüntüyü alıyorum. hiç bir şekilde ses yok.. dv görüntüde problem olmuyor ama hd çalışmaya başlayında hiç bir kanaldan ses alamıyorum. kaset drop atar gibi bi hışırtı çıkıyor okadar. sorunu çözmek için "MainConcept Codec Suite 5.1" diye bir codec yükledim. sorun kısmen çözüldü. premiere cs 5 de artık ses var. fakat ikinci bir sorun çıktı. bu seferde sadece 1. kanalda ses görüyorum. 2. efekt kanalında ses yok. codec i yüklemeden önce windows media playerda ses vardı. codeki yükleyince ordada gitti. aynı bilgisayarda edius kurulu. iki kanaldaki sesi de görüyor.. dostum yardımcı olabilirsen cok sevinirim..
  • Bütün codec leri kaldırın sadece Klite codece pack yükleyin sorununuz çözülecek büyük ihtimal kodek sorunu var ikinizdede.
  • beyler bende de ayni problem var bende hala ugrasiyorum herseyi denedim fakat bi yere varamiyorum.
    bununla ilgili bilgisi olan yok mu acaba yardim edebilecek birisi??
  • Bende de format sorunu var. Çektiğim videoları avi formatında premierde açabiliyorum ama 3dsmaxde avi formatında kaydettiğim animasyonlar açılmıyor neden olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.