Selam arkadaşlar adobe premiere pro 2.0 kullanıyorum. neden bunu kullanıyorsun daha üst sürümleri var demeyin hemen çünkü pc'im ancak bunu kaldırıyor pek güçlü değil..sorunuma gelirsek; Canon 600d ile çektiğim görüntüleri montajlamak istediğimde adobe bir video parçasının seslerini kafasına göre algılıyor mesela 2 dk'lık bir video parçası düşünelim. bunun içersinde 20 sn ses var sonra 10 saniye yok sonra 5 saniye tekrar var sonra 40 saniye tekrar yok vs vs böyle devam ediyor yani ses gidip geliyor çıldırıyorum..bu sorunun kaynağını ya da çözüm yolunu bilen varsa söylerse çok sevinirim.. bu arada ses kartım m audio pro usb 2. eğer program açıkken tarayıcıyı açarsam ya da bir klasör açarsam ya da programı ağaşı indirip tekrar açarsam da adobe'un usb ses kartıyla pek uyumlu çalışmadığı hakkında uyarı veriyor. sonra preferencess'ten düzeltiyorum. ses geliyor. ama böyle parça parça duyulabilir olmasının bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum. bir fikri olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme