Şimdi Ara

VCD PLAYER İÇİN VİDEO OLUŞTURMA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam elimde bulanan avi mpeg ve dat formatlı videoları VCD player de izlenebilecek biçime getirmek istiyorum fakat bir türlü bir program bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Aşagıdaki gibi bir biçim :

• ben bu iş için ücretsiz VCDwizard programını kullanıyorum. ama videonun mpeg olması gerekiyor. avi veya başka formattaki filmleri önce mpg formatına çevirmek gerekiyor. bu iş için ben yine ücretsiz mediacoder programını kullanıyorum ama kullanımı biraz zor gelebilir. yinede en iyi converter programıdır tavsiye ederim veya herkesin kullandığı total video converter gibi birşeyde kullanabilirsiniz.
  • ben genelde allok converter i kullanıyorum çözünürlük gibi istenilen çoğu şeyi ayarlayabiliyor öneri icin saol
  • setup kurduktan sonra mpeg icin hangi adımları izlemeliyim önüme bir sürü ayar geldi??
  • Nero
    Yeni Video Cd
    MPEGAV klasördeki dosyayı ekleyin
    Yazdırın

bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Nero
    Yeni Video Cd
    MPEGAV klasördeki dosyayı ekleyin
    Yazdırın

bitti.

daha önce bunu denedigimde vcd player okumamıstı
  • Doğru adımları takip ettiğinize emin olun ve sadece AVSEQ dosyasını eklediğinize emin olun. Bu yöntem % 10000 işe yarar. Ben henüz çalışmadığına şahit olmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dat ve mpg (mpeg) uzantılı dosyalar zaten vcd formatındadır. O tür uzantılı olan dosyaları nero ya da ashampoo gibi yazılımlarla vcd olarak yazabilirsiniz. Örnek ashampoo:

Ancak avi uzantılı film dosyaları çeşitli boyutlarda olabileceğinden öncelikle VCD formatına (352x288 pal) dönüştürmek gerekir, bunun içinde ben Mainconcept mpeg encoder yazılımını tavsiye ederim. Dönüştürme işi hallolduktan sonra ilk paragrafta anlattığım şekilde kayıt yapabilirsiniz.

• Bahsedilen formatlara bakılırsa bunlar çok tercih edilen formatlar, dolayısıyla nero veya yukarıdaki arkadaşın bahsettiği ashampoo ile de bu iş görülebilir biz nero'dan video CD yarat deyip videolarımızı ekleyelim. Videolar .dat (VCD) değilse nero bunları .dat'a çevirecektir dolayısıyla -videonun uzunluğuna göre- bu işlem hem uzun sürecek hem de işlem sırasında bilgisayarınız biraz kasılacak. Şayet elinizdeki videolardan VCD formatında olan varsa bunlar çeviriye tabi tutulmayarak direkt CD'ye ya da DVD'ye yazdırılacaktır.

Video çevirilerinde sınır tanımamanız için SUPER© video converter'ı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Eylül 2009; 23:28:13 >
  • Nero
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.