Şimdi Ara

Word Dosyası gösteren mp3 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bi yerde gördüm birinde bi makina vardı. word dosyaıarını yada txt dosyaını ekrandan okuyordu. bu makina telefon değildi. sanırım mp3 player olabilir böyle bi makina var mı bende almak istiyorum

• word yada txt dosyasını napıcaksın ki , e-book özelliği olan mp3lere bak kafana göre hallet .
  • Öyle bir makina sürüyle var. Sen nasıl bişey istiyon bakem???

quote:

Orijinalden alıntı: renevation

Geçenlerde bi yerde gördüm birinde bi makina vardı. word dosyaıarını yada txt dosyaını ekrandan okuyordu. bu makina telefon değildi. sanırım mp3 player olabilir böyle bi makina var mı bende almak istiyorum
  • evet e book okuyan da olabilir. ben bilgisayardan mesela bir belge yada bir dosya atacağım sonra bunu okumak istiyorum her hangi bi yerde. nası bişey alabilirim şöyle ucuz bişey
  • Çin sitelerinde sürüyle var onlardan...

quote:

Orijinalden alıntı: renevation

evet e book okuyan da olabilir. ben bilgisayardan mesela bir belge yada bir dosya atacağım sonra bunu okumak istiyorum her hangi bi yerde. nası bişey alabilirim şöyle ucuz bişey
  • Ekranı biraz geniş olan her mp3 çalar txt okuyor neredeyse , pdf okuyan filan araştır derim ben?
  • Dostum önceliğin belge okumaksa E-Book Reader araştıracaksın istediğin formatları gösterebilen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.