Bildirim
Word Dosyası gösteren mp3 player
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
word yada txt dosyasını napıcaksın ki , e-book özelliği olan mp3lere bak kafana göre hallet . -
Öyle bir makina sürüyle var. Sen nasıl bişey istiyon bakem???
quote:
Orijinalden alıntı: renevation
Geçenlerde bi yerde gördüm birinde bi makina vardı. word dosyaıarını yada txt dosyaını ekrandan okuyordu. bu makina telefon değildi. sanırım mp3 player olabilir böyle bi makina var mı bende almak istiyorum
-
evet e book okuyan da olabilir. ben bilgisayardan mesela bir belge yada bir dosya atacağım sonra bunu okumak istiyorum her hangi bi yerde. nası bişey alabilirim şöyle ucuz bişey -
Çin sitelerinde sürüyle var onlardan...
quote:
Orijinalden alıntı: renevation
evet e book okuyan da olabilir. ben bilgisayardan mesela bir belge yada bir dosya atacağım sonra bunu okumak istiyorum her hangi bi yerde. nası bişey alabilirim şöyle ucuz bişey
-
Ekranı biraz geniş olan her mp3 çalar txt okuyor neredeyse , pdf okuyan filan araştır derim ben? -
Dostum önceliğin belge okumaksa E-Book Reader araştıracaksın istediğin formatları gösterebilen.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bose quietcomfort ultra
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- logitech g435 alınır mı
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- en iyi kulaklık ekolayzer ayarı
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- freebuds 6
- sony wh-1000xm6
- oyuncu kulaklığı önerisi
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X