Şimdi Ara

Track CD'deki şarkıları bilgisayarıma nasıl kopyalayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar track cd'deki parçaları bilgisayarıma kopyalayamıyorum. Nasıl yapılıyor bu işlem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 23 Şubat 2011; 22:31:41 >

• ?
  • Hocam, para verip aldığımız cd'den bahsediyorum. Bu tarz bir cd'deki şarkıları bilgisayarıma nasıl kopyalayabilirim? Oradan da mp3 çalarıma atacağım.
  • up. banada lazım
  • windows media player
  • Onlar kopyalanamaz diye biliyorum
  • Easy CD-DA Extractor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

windows media player

+1 kopyala bölümünden wma olarak kaydedebiliyordun.
  • Media Player'ın yukarısındaki 'Kopyala' seçeneğinden yapabilirsiniz
  • ben kullanmıştım ama programı hatırlayamadım çok güzel bir şeydi hepsini birde kısa sürede mp3 çevirip kopyalıyordu
  • Kopyala dedim. Kopyalamaya başladı. Ama nereye kopyalanacağını sormadı. Buna nereden bakabiliriz?
  • windows media player.da cd.yi taktıktan sonra kopyala de (tabi önce parçaların formatını ve sıkıştırma oranını ayarla) otomatik olarak Müzik klasörüne atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 23 Şubat 2011; 22:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Kopyala dedim. Kopyalamaya başladı. Ama nereye kopyalanacağını sormadı. Buna nereden bakabiliriz?

belgelerim>müziğim.
    bu arada wma'yı da total video converter ile mp3'e dönüştürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

windows media player.da cd.yi taktıktan sonra kopyala de (tabi önce parçaların formatını ve sıkıştırma oranını ayarla) otomatik olarak Müzik klasörüne atar

O ayar nereden yapılıyor hocam?
  • onu işi harika yapan bir program vardı ama adını unuttum cdyi komple mp3'e çeviriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

windows media player.da cd.yi taktıktan sonra kopyala de (tabi önce parçaların formatını ve sıkıştırma oranını ayarla) otomatik olarak Müzik klasörüne atar

O ayar nereden yapılıyor hocam?

Araçlar> seçenekler> müzik kopyala orda kopyalama ayarları var ordan mp3 seç(ya da ne istersen) sonra da ses kalitesinden sıkıştırma ayarını yap..
  • Sağolasın hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.