Şimdi Ara

Beyler filmlere türkçe ses dosyasını nasıl atabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sormak istediğğim filme alt yazılı ve ingilizce filme tr ses dosyasını bulup nasıl atabilirim araştırdım biraz virtualdub mod buldum.
    ama başlangıç bluraye var ona atmak istedim makinayı hem çok kastırdı hemde bittikten sonra hata verdirdi. ( Pc iyi oldugu halde )

tr ses dosyasınıda indirmiştim ama bu proğramda yapamadım (başlangıcı ) başka önereceğiniz proğram var mı daha iyisi ?

yoksa tekrar indircem dual olarak 720p altyazılı izlenmez bu film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 6 Ocak 2011; 10:43:37 >

• mkvmerge GUI programı ile gömülü sesi gömülü alt yazıları ekleme ve çıkarma yapabilirsin,
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38074585/tm.htm
  • çok sagolun robinson proğram çok iyimiş tr sesi attım ve hiç sorun olmadı dual yaptım filmi..

ama delay değeri diyolar onu ayarlamak gerekiyormuş sanırım bazı filmlerde görüntü sesden önce gelebiliyormuş ? onu kaç yapcaz eklerken ?
    tr sesi indirirken yazar mı bilgi yerinde ben defualt ayarda ekledm başlangıca sorun olmadı delay değeri felan girmeden ?
  • Film Ses dosyalarını nerden buluyorsunuz? Bende HD filmler var fakat Alt yazılı onları Türkçeye çevirmek istiyorum ama TR Dublaj ses dosyası yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo91

Film Ses dosyalarını nerden buluyorsunuz? Bende HD filmler var fakat Alt yazılı onları Türkçeye çevirmek istiyorum ama TR Dublaj ses dosyası yok..

film indirme sitelerinde türkce ses dosyaları bölümü oluyor genelde.ordan uygun olanları secip indirirsin..sonrasınıda robinsonun söylediği programlarla yaparsın..
  • Mkvmerge
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virtualdubmod ilede yaplabiliyor ama beimde tavsiyem mkvmerge programıdır. delay değerine gelince bazen hiç bir ayar yapmadan ses filme cuk diye oturur bazende ses filmden önce veya sonra gelebilir bu durumda altyazı senkronlar gibi ses senkronlamak gerekir bunu delay değerinden yapabilirsin ama ses senkronu tutturmak zordur bu yüzden ben genelde filmleri direk Dual olarak indirmeyi tercih ederim ama yeni çıkan filmlerde tr dublaj olmadığı için tr ses doyası çıktantan sonra eklerim. Ses dosyası veren sitelerde genelde altyazıda olduğu gibi ripleyen gruplara göre delay değerini verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Virtualdubmod ilede yaplabiliyor ama beimde tavsiyem mkvmerge programıdır. delay değerine gelince bazen hiç bir ayar yapmadan ses filme cuk diye oturur bazende ses filmden önce veya sonra gelebilir bu durumda altyazı senkronlar gibi ses senkronlamak gerekir bunu delay değerinden yapabilirsin ama ses senkronu tutturmak zordur bu yüzden ben genelde filmleri direk Dual olarak indirmeyi tercih ederim ama yeni çıkan filmlerde tr dublaj olmadığı için tr ses doyası çıktantan sonra eklerim. Ses dosyası veren sitelerde genelde altyazıda olduğu gibi ripleyen gruplara göre delay değerini verirler

yani hangi release uydugunu belirtir diyorsun , evet öyle yazıyolar zaten bende ona bakarak indiriyorum başlangıcınki 1080 ve 720 p bütün releaselerde uyumluymuş mesela bu şekilde sorun olmaz zaten

• Bir şey daha.Bir DVD ye filmi ve aynı isimli olan ac3 ses dosyasını aynı dizine atsam DVD Player algılar mı?
  • quote:

Bir şey daha.Bir DVD ye filmi ve aynı isimli olan ac3 ses dosyasını aynı dizine atsam DVD Player algılar mı?

Yok daha neler olmaz öyle şey,
  • Türkçe dublaj film izlenirmi beyler ya Sadece olursa animasyon film izlerim Türkçe. Onun dışında sadece Türk yapımı filmleri Türkçe izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Türkçe dublaj film izlenirmi beyler ya Sadece olursa animasyon film izlerim Türkçe. Onun dışında sadece Türk yapımı filmleri Türkçe izlerim.

Haklısın hocamda şahsen ben ailecek izlemek veya arkadaş ortamında toplu olarak izlemek amaçlı dual olarak indiriyorum ama bende her zaman orjinal dilinde altyazılı olarak izlerim ve öyle izlenmelidir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Türkçe dublaj film izlenirmi beyler ya Sadece olursa animasyon film izlerim Türkçe. Onun dışında sadece Türk yapımı filmleri Türkçe izlerim.

doğru kardeşde başlangıç gibi film şimdi alt yazılıda izlenmez filme mi bakalım onu mu takip edelim ben dual indiriyorum arkadaşların bazısı çnkü evdekilerde alt yazılı pek sevmiyor dual açıyorum ne güzel izliyorlar...

bu mkv proğramı sayesinde 8 gblik blurayi nasıl dvd ye atcamıda öğrenmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Bir şey daha.Bir DVD ye filmi ve aynı isimli olan ac3 ses dosyasını aynı dizine atsam DVD Player algılar mı?

Aynı şeyi altyazı için yaptığım zaman algılıyor ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 6 Ocak 2011; 19:52:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Ses dosyaları ayrı bir dizinde tutuluyor ve sıkıştırılması kodlanması farklı ayrıca ses dosyası video dosyasınada gömülü, Ayrıca dvd deki filmin ses dosyası 5.1 dir. 5.1 değilse diğer ses doyaları, 5.1 ni bulup indirip senkron ayarı yapacağına (Bunun için Dvdlap programı lazım) uğraşayacapına direk dvd-rip ac3 lü olanını indir dvd nin bana kalırsa, bırak dvd yi filan en az 720p ripler izle,

• turkce ses dosyalari nette var mi indirebiliriz mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ses dosyaları ayrı bir dizinde tutuluyor ve sıkıştırılması kodlanması farklı ayrıca ses dosyası video dosyasınada gömülü, Ayrıca dvd deki filmin ses dosyası 5.1 dir. 5.1 değilse diğer ses doyaları, 5.1 ni bulup indirip senkron ayarı yapacağına (Bunun için Dvdlap programı lazım) uğraşayacapına direk dvd-rip ac3 lü olanını indir dvd nin bana kalırsa, bırak dvd yi filan en az 720p ripler izle,

Ben TV de izlemek istiyorum ailemle birlikte fakat TV'im LCD HD değil.720p film var bende ama uzantıları matroska (mkv) olarak.Bunları Avi yada DVD Player'ımın desteklediği codec ve formatlara çevirip TV'de açma şansım var hatta yaptımda.Görüntüde çok çok az denecek kadar kalite düşüklüğü oldu ki fark edilmiyor zaten.Ama iyi bir mkv yi kaliteli bir şekilde Avi gibi formatlara çeviren program gerekiyor.Ve tabiki Türkçe ses dosyaları.Blu-Ray filmler İngilizce olduğu için ve evde hep birlikte izlediğimiz için TR Dublaj olması gerekiyor filmlerin.Hem çevirici hemde sesi gömme tek bir programda olsaydı süper olurdu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.