Şimdi Ara

adobe reader yanıt vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adobenin en son sürümünü kendi sitesinden yükledim dosyayı açıyorum mouse tıkladığımda yanıt vermiyor diyor öylecede kalıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim

• 1- Programı yardım kısmından güncelle. Düzelmezse Programı kaldırıp tekrar yükle.
    2- Yanlış windows sürümü için olan programı indirmiş olabilirsin ya da program hatalı inmiş olabilir. Programı tekrar indirip kur. (Kurmadan önce programı kaldırmayı ihmal etme)
  • cagdas yazmış,dediklerini denemelisin.ama bu arada foxit pdf reader yükleyip pdf dosyalarını onunla açmayı dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

cagdas yazmış,dediklerini denemelisin.ama bu arada foxit pdf reader yükleyip pdf dosyalarını onunla açmayı dener misin?

+1

Hala adobe kullanan kaldımı ki, çok ağır ve çok kasıyor. Foxit reader bin basar adobeye, bence adobeyi tamamen silip foxit reader'ı kurmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

cagdas yazmış,dediklerini denemelisin.ama bu arada foxit pdf reader yükleyip pdf dosyalarını onunla açmayı dener misin?

+1

Hala adobe kullanan kaldımı ki, çok ağır ve çok kasıyor. Foxit reader bin basar adobeye, bence adobeyi tamamen silip foxit reader'ı kurmalısınız.

Foxit reader PORTABLE sürümü de var. Kurmadan kullanabilirsin.
  • foxit reader kurdum zaten ama özellikle resmi sitelerdeki dosyalar adobeye tanımlı onu çözemedim ayrıca yardım kısmı adobenin yardm kısmını diyorsanız tıkladığım anda yanıt vermiyora geçiyor. defalarca bütün dosyalarını yükleyip geri kurdum ama sonuç değişmedi sinir etti resmen
  • yok ne yaptıysam olmuyor.
  • Foxit Reader 1 numara.Özellikle kotalıysan ilaç gibi gelir.
  • adobe yi your uninstaller 2008 programı ile kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?
  • evet o şekilde de denedim saçma sapan bişi anlamadım ya bi çözüm bulun lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailhalat

evet o şekilde de denedim saçma sapan bişi anlamadım ya bi çözüm bulun lütfen :(

Foxitreader kurdunuz mu?
  • nitro pdf de çok güzel program

foxiti de kullanan bir olarak söylüyorun
  • bi çözüm bulan yokmu yaaaa :(
  • uyumluluk modunu windows 7 yapıp dener misin...
  • Programa sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk sekmesine gelin ve uyumlu mod olarak windows xp (service pack 2 yada 3 seçin)
  • Banada oluyor yardm pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caose C kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim sayende düzeldi sizde deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.