Şimdi Ara

Adobe uygulamaları 60 gün ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden biri olan Adobe, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evine kapananların kullanması için geliştirdiği uygulamaları 60 gün süresince ücretsiz dağıtmaya başladı.

Adobe, öğretmen ve öğrenciler dahil geniş kullanıcı kitlesine yönelik olarak geliştirdiği bir dizi ürününü ücretsiz dağıtmaya karar verdi.

Bu uygulamalardan biri olan Adobe Creative Cloud, ücretsiz olarak 60 gün boyunca kullanılabilecek. Öğretmenler ve öğrenciler için hazırlanan bu kampanya, uzaktan eğitimin devam ettiği bugünlerde eğitime katkı sağlaması amacıyla hazırlanmışa benziyor.

Diğer yandan Creative Cloud ve Document Cloud Enterprise Term License Agreement uygulamaları da 60 gün süresince ücretsiz olacak.

Kullanıcıların en çok merak ettiği konu ise Photoshop ve Premiere Pro uygulamalarının kampanyaya dahil olup olmadığı. Şirketten yapılan açıklamaya göre bu iki uygulama da 60 gün bedava oldu.

Adobe dışında daha önce de Apple, fiyatı 3200 TL'yi bulan Final Cut Pro X ve Logic X Pro uygulamalarını ücretsiz hale getirmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu bir çok haber de gördüm ama Adobe'un sitesinde böyle bir bilgi yok. Ve hala 7 gün ücretsiz deneme yazıyor. Deneyen ve başaran var mı acaba?

Teşekkürler
  • Bende de 7 gün görünüyor. Yapabilen var mı? Adobe uygulamaları 60 gün ücretsiz olduAdobe uygulamaları 60 gün ücretsiz oldu

• final cut üzüldüm ne ara yaptı onu?
  • Burada açıklamışlar.https://theblog.adobe.com/adobe-enables-distance-learning-globally-schools-impacted-covid-19/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 7 Nisan 2020; 21:20:58 >
  • apple yazılımları için yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D78B5F520

Burada açıklamışlar.https://theblog.adobe.com/adobe-enables-distance-learning-globally-schools-impacted-covid-19/
    Sanırım bunu okul yoluyla yapabiliyoruz.
    Onlarla iletişime geçeyim.

Teşekkürler dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adobe reader full sürümü dahil değil mi buna?
  • Bu linkteki yazıdan anladığım kadarıyla hali hazırda üniversitelerin kampüslerde sağladığı Creative Cloud yazılımını kullanan öğrenci ve öğretim görevlilerine aynı erişimi evlerinde de sağlamalarına 31 mayısa kadar izin verileceğine ve Adobe Connect uzaktan eğitim yazılımının 90 gün ücretsiz kullanılabileceğinden bahsetmiş.
  • Stok fotolar için de boyle bir guzellik var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayduyd123

Bu linkteki yazıdan anladığım kadarıyla hali hazırda üniversitelerin kampüslerde sağladığı Creative Cloud yazılımını kullanan öğrenci ve öğretim görevlilerine aynı erişimi evlerinde de sağlamalarına 31 mayısa kadar izin verileceğine ve Adobe Connect uzaktan eğitim yazılımının 90 gün ücretsiz kullanılabileceğinden bahsetmiş.
    Evet sanırım öyle. Yani halihazırda okulda kullanılmıyorsa anlaşmaları yoksa bir şeye yaramıyor
  • Öğrenci, öğretmen sürümü kullanıyorsanız iptal etmek istediğinizde 3 aylık bedava abonelik sağlıyorlar. 1.ayı ödemeniz gerekiyor önce. Ben Black Friday'de almıştım. Şimdi verdikleri fiyat 3 ay indirimiyle bile daha yüksek oluyor. Çok heyecanlanacak bi durum yok yani arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.