Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa "Gün gelicek, bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfür ediceksiniz" Adolf Hitler...
karşıtı olan warsa önce KAVGAM'ı okusun
İkisi de değil cevap Kadınlar olacak hocam. Şöyle ki, adama dert veriyorlar bir marlboro yakıyım diyorsun. Bir daha bırakamıyorsun. Ayrıca Adolf Hitler neden kafayı sıyırdı zannediyorsun, karısı dırdırcının tekiymiş ve yahudiymiş. O da kıl kapmış yahudilere. Başlarım böyle ırka , dine, cinsiyete, cibilliyete demiş hepsini sabun yapmış. Ayrıca Hitleri idol edinenler bilsinler ki Almanya'da bir çok defa Türk evlerini yakanlar da Naziler. Yani idolü Hitler olanlar. Ha benim gibi kendi milletine garezi olan varsa orası da ayrı. Hay Hitler ! Almanya olayı hariç gerisini salladım. Ama sorunun cevabı bence kadınlar. Evet evet siz de itiraf edin bu kadınlar ömür törpüsü, Marlborosu da hitleri de yalan. Kadınlar hep bizden sonra ölüyor. Var mı hiç ilk babannesini kaybeden yok. Önce dedeler gidiyor niyeee ? Kadınlarrrr...Ölüyoruz hulen. Neyse ben yattım.
yorgun yıkık bir ulusu örgütleyip bütün dünya emperyalistlerine kafa tutmuş atatürkten başka idolüm olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
quote:
Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa "Gün gelicek, bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfür ediceksiniz" Adolf Hitler...
karşıtı olan warsa önce KAVGAM'ı okusun
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
yorgun yıkık bir ulusu örgütleyip bütün dünya emperyalistlerine kafa tutmuş atatürkten başka idolüm olmaz
Denizlerde daha kuvvetli olsaydı Hitler alırdı maçı.
SANIRIM HİTLERİN TÜRKİYEDE ALMANLARDAN DAHA FAZLA BEĞENENİ VAR..AMA UNUTMAYIN Kİ SONUÇTA YAHUDİ DE OLSA MİLYONLARCA İNSANI KATLETMİŞTİR...
ADOLF HİTLER ingilizce olarak anlatıp beni bitiren severim kendilerini
quote:
Orjinalden alıntı: _blacksin_
SANIRIM HİTLERİN TÜRKİYEDE ALMANLARDAN DAHA FAZLA BEĞENENİ VAR..AMA UNUTMAYIN Kİ SONUÇTA YAHUDİ DE OLSA MİLYONLARCA İNSANI KATLETMİŞTİR...
katlivacip...!
Faruk idolümsün
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Denizlerde daha kuvvetli olsaydı Hitler alırdı maçı.
HİTLERİN KAYBeTME SEBEBİ NORMANDİYA ÇIKARMASIDIR ve hava sahasını hesaba katmamalarıdır hatta bir alman general hitleri uyardı çıkarma zamanı hava sahasındaki abd uçaklarının dolaylı yoldan ingilizlerin hava güçlerini hesaba katmadılar olaya sadece ingilzilerin güçlerini hesapladılar ama abd hava sahasında çok güçlüydü ozaman bu zamana abd hava gücüne çok önem verdi zaten... ve okadar kuvveti olan savunma hattı delindi ama abd güçleri ve ingilizler tarihin en büyük darbesini ilk günkü zahiyatta yedi