Şimdi Ara

Adolf Hitler Yahudi Düşmanlığı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiçbir insan hiçbir topluma dini,ırkı yüzünden öldürülemez.Hitlerin ve şuandaki İsrailin yaptıkları hayvanlıktır.
  • Hitler'in yaptıklarını ne kadar desteklemesemde o adam dünyaya gelmiş en büyük liderlerden biridir.Bunu kimse inkar edemez.
  • Haklısın.Gelmiş geçmiş en büyük liderlerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Hitler'in yaptıklarını ne kadar desteklemesemde o adam dünyaya gelmiş en büyük liderlerden biridir.Bunu kimse inkar edemez.

Yok be olur mu öyle şey?

Biri açıklamıştı okumadınız mı?

''O şey olmuş, şimdi bunun zengin komşuları varmış, bu kızmış neden ben fakir, onlar zengin diye?
    Ve milyonlarca insanı organize edip, batmış bir medeniyeti, küllerinden doğruran Hitler, böylece bu zenginleri yakmış ve kendi zengin olmuş.''

Yani olayın özü, zengin komşulardır.
    Vay be bu kafayla düşünürsek şimdi, 945283945.dünya savaşı yapılıyor olurdu.

zengin komşu - fakir komşu olayı
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

quote:

Hitler'in yaptıklarını ne kadar desteklemesemde o adam dünyaya gelmiş en büyük liderlerden biridir.Bunu kimse inkar edemez.

Yok be olur mu öyle şey?

''O şey olmuş, şimdi bunun zengin komşuları varmış, bu kızmış neden ben fakir, onlar zengin diye?
    Ve milyonlarca insanı organize edip, batmış bir medeniyeti, küllerinden doğruran Hitler, böylece bu zenginleri yakmış ve kendi zengin olmuş.''

Nam'ı kemal'in bir lafı vardır öyleli böyleli..

• İkinci dünya savaşı insanlık tarihinin en önemli olaylarından biridir. Başlamasından 10 - 15 sene önce bilinen, ayak sesleri duyulan bir savaştır bu. Almanlar 1. dünya savaşının ağır yenilgi ve tazminat haksızlıklarının öcünü almak için hırsla çalışmışlardır. Şimdi, bu devirde o şavaşın olacağını herkes biliyor ve tüm ilgili devletler hazırlanıyordu bu savaş için. Atatürk ölmeden önce bu savaş hakkında yorumlar yapmış ve Türkiyenin ne yapıp edip bu belanın dışında kalmasını vasiyet etmiştir. Aynen de öyle yapılmış ve de çok isabetli olmuştur...

Yani, çıkacağı herkesce bilinen bir savaştı bu...

Tartışılan konuya gelecek olursak; Yine gayet iyi bilinen çıkacak olan bu büyük savaşın şekillendirilmesi konusudur ki, bence bu önemli nokta tartışmalarda unutuluyor. Çünkü sonuca bakmak gerekir bu konuda. Savaşın sonucu 6 milyon yahudinin ölümü filan değildir kesinlikle, her ne kadar sadece avrupada 50 milyon insan ölmüş olsa bile, 6 milyon yahudi aşırı abartılı bir rakam... Fakat şöyle bir düşünce bence daha isabetli olurdu;

O günün almanyasına hükmeden yahudi zenginleri neden Hitler gibi bir çılgının devletin başına gelmesine izin verdiler? Dahası onu başa getiren bizzat bu güçler değil miydi? Dünyayı bugün etkileyen spielberg gibi dahi yahudi yönetmenleri neden filmlerinde bu konuya hiç dokunmadılar bugüne kadar? Hadi diyelim 6 milyon yahudi öldü, onun 3 katı alman ingiliz veya avrupalı ölenler niye gündeme getirilmedi...

Tüm bunlar sadece imaj yaratma olayıdır ve maalesef çokta etkilidir.

Ben sonuca bakın derim, sonuç:

İkinci dünya savaşı olmasaydı israil kurulamazdı. Mesele bundan ibarettir...

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

quote:

Yok be olur mu öyle şey?

Nam'ı kemal'in bir lafı vardır öyleli böyleli..

Çok güzel ya :)
    Konuyla bir alakasız nam-ı kemal vardı. O da tam oldu. Konuyla ilgili hiçbir bilgi sahibi olmayınca böyle zengin komşu-fakir komşu, nam-ı kemal diye gidiyor bu olay. Bakalım sırada ne var?
    paxmanop son derece haklısın. Benim komşunun x5'i var, bu yüzden onu öldürmek istiyorum.
    Yetmez tüm x5 sahiplerini, ya en iyisi tüm zenginleri öldürelim. :)

• quote:

+2010
  • Öncelikle Türkleri yani bizleri öldürmesi için bir sebep varmı Türklerin yahudilerin dünyaya yıllardır yaptığı yada yapacağı kötülükleri yapma ihtimali varmıdır?
    Zaten arkadasa katıldığım kısım dünyanın en büyük liderlerinden biris olduğu kısmı gerçekten çok büyük bir liderdir 6 yılda batmıs bir devleti kalkındırıp 6 yıl boyunca bütün dünya ile savaşmak koaly bir iş değildir.(Almanyanın da bizim gibi savasdan yenik çıktıgını ve daha ağır sartlar altında oldugunu unutmayın)
  • Almanya Devlet Televizyonu ,soykırımı destekleyen bir belgesel yayınladı bu günlerde.

Birde yahudiler dünyaya ne kötülük yapmış açıklarmısınız çöl tilkisi(İsrail'i demiyorum,tamamen objektifim,hiç bir artniyetim yok,yanlış anlaşılmasın.).Benim gördüğüm tarih boyunca ordan oraya sürüklenen bir halk.He dinleri bana göre çok saçma gelebilir ama napalım kimin saçma değilki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammerdown

Almanya Devlet Televizyonu ,soykırımı destekleyen bir belgesel yayınladı bu günlerde.

Birde yahudiler dünyaya ne kötülük yapmış açıklarmısınız çöl tilkisi(İsrail'i demiyorum,tamamen objektifim,hiç bir artniyetim yok,yanlış anlaşılmasın.).Benim gördüğüm tarih boyunca ordan oraya sürüklenen bir halk.He dinleri bana göre çok saçma gelebilir ama napalım kimin saçma değilki.

Veba salgınını bile çıkartanların yahudiler olduğu söyleniyor?(Zebur'da bir ayet varmıs galiba o yüzden onlar cıkardı diyorlar)
    Dünyadaki bütün silah fabrikları zaten yahudilerde bundan baba kötülük mü olur nerde savas cıkarsa cıksın parayı kazanan gene yahudi tüccarlar oluyor nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 10 Nisan 2010; 20:43:56 >

• yahudi düşmanlığı hep vardır.bunun nedeni yahudilerin kendilerini üstün görmesidir.ama aynı şekilde almanlarda kendini üstün görüyor.fark nedir?almanların ırk teorisi nedeniyle mi buna inanacağız?
  • ayrıca kurduğu devleti batırmış olan hitler neden büyük bir lider oluyor?almanların telkine uyarak hitlere kusursuz itaat etmeleri mi onu büyük lider yapıyor?
  • madun birçok uzman, almanya bugünkü gücünü ikinci dünya savaşına borçludur der. hayatta bazen kazanmak için kaybetmek gerekir, belki o yüzden öyle düşünüyorlardır. savaşı kaybetmiş olsalarda netice somut kazanımlar hala mevcuttur ve geliştirilerek günümüze katkı yapmıştır bu inkar edilemez.
    ikinci bir ihtimal ise psikopat oldukları içindir ve lütfen bana kimse kızmasın mecbur ikinci bir seçenek olmalıydı.
  • haksız savaş insan gelişiminde kısmen kazanıma yol açar.bu insanoğlu için büyük bir talihsizliktir.şöyle düşünelim:kazanımların oluşması için kazanıma yarar getiren bir şeyin yok edilmesi yarardan çok zarardır.çünkü kazanımların olması için yararlı bir şeyi yoketmişsindir.ama yararlı bir şeyi yok etmeden ve zararlı bir şeyi yokeden savaş haklı olabilir.ama savaş kazanımı geliştirecek bir şeyi yokederek kazanımı geliştiriyorsa o savaş haksız olur.kim 2. dünya savaşının yararlı bir şeyi yoketmediğini söyleyebilir.nice insan öldü,eserleri yokoldu.yani kimse 2. dünya savaşnın olmasının kazanımlar için daha yararlı olduğunu söylemez.çünkü kazanımı yarar geirecek insanlar ölmüş ve eserleri yokolmuştur.yani kimse 2. dünya savaşının gelişmeye barıştan daha çok katkı yaptığını söyleyemez.ancak kazanımı geliştirecek bir nevi yarar olmuş olabilir.yani kazanımların oluşması için savaşın barıştan daha çok yararlı olması için yararlı bir şeyi yok etmemesi ve zararlı bir şeyi yoketmesi lazımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

+2010

Peki, Hitler Yahudiler yerine Türkleri öldürseydi yine de böyle düşünür müydünüz ?

Hitler halkina ve diger halklara yaptigi kötülükler yüzünden Nerondan farki yoktur.Üstüne melankolik,maniako-depressif,paranoyak bir kisilige sahiptir.

• çok yanlış bir yoldayız şuan. hitler'in katliamları sadece yahudilerle kalmadı.
    sanki hitlerin tek derdi yahudilerle gibi algılanıyor ama değil.
    slavlar aşağlık ırk, zenciler evrimini tamamlamamış, sakat ve özürlüler, doğal seleksiyonda elenmesi gereken hastalardır.
    yani insanlarlar katagorilere ayrılır ve bunun referansıda darwinizm'dir.
    birçok arkadaşın ayıla bayıla okuduğu zerdüşt böyle buyurdu, Niçe bunların demirbaşıydı.
    niçe hitler'in darwin'den sonra ikinci büyük referansıdır.

haa hitler, darwin'i yada niçe kullandı diye düşünüyorsanız,
    o zaman dini kullanan insanların hatalarının faturası, her seferinde neden dine kesilir?
    bunuda sorgulamamız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadgamet -- 12 Nisan 2010; 17:31:13 >
  • Hitler aslen Alman olmayan Avusturyalı bir yahudi bozmasıdır.Tıpkı bizi Osmanlının son dönemlerinde Devleti Aliyyenin başını yiyen sebepsiz yere sırf Almanların dosluğunu kazanmak ve Hürrüyet yanlısı nidalarıyla başımıza bela kesilen; yüzlerce masum mülümanı katleden milyonlarcasınıda 1. Dünya Savaşına sokarak harcayan üç beyinsiz paşalar; Talat, Enver ve Cemal Paşalar gibi geçmişi bozuk, yahudi veya ermeniden dönme, balkan çetecileri kılıklı (yandaşı) ermeni ve yahudi dostu ve hepsininde ortak noktası Mason Lobilerinin yetiştirdiği yani yahudilerin kendi emellerine hizmeti esas alan teşkilat olarak kurdukları bu siteme hizmet için seçtikleri; nesebi bozuk hayalperest, cani, faşist ruhlu katillerdir.
    Hitler ve Stalinde aynı durumdadır. Dünya bunların Hırs heva ve heveslerine terkedilmiş kana susayan canavarlar gibi insanları kasıp kavuran savaşlar çıkartmışlardır.
    Ayrıca belirteyim ki: Allah cc. bu zalimlere değer verdiği için onları yaratmış değildir; öyleyse, af buyurun; yeryüzünde onlardan daha aşağı durumda hayvanat vedahi Pislik içinde:
    haşa! onlara değer verildiği için mi yaratılmış olacak...zira bunu anlamak o kadar zor mu? onlar diğer insanları denemek ve sabredip doğru yolu bulmaları için vede insanlara ibret olsun diye yaratılmıştır. yoksa haya yaradanın onlara bir değer verdiğini iddia etmek safdirlik olur heralde.
    çünkü Allah cc. onları Hem kur-anda hemde inanmayanlar için ise diğer semavi dinlerde bile lanetlemiştir. Diğerlerinde şayet değiştirilmediyse bu ayet ... Demekki dünyanın bu güne kadarki gelmiş geçmiş zalimleri Aynen Kur-An'ı Kerimde de belirtildiği gibi her zaman lanetlenmiş insan görünümlü ancak "esfele safilin" yani aşağıların aşağılığı kılınmış rezil varlıklardır der. Allahın Katındada onlara asla değer verilmez.

• Konuya pek çok farklı açıdan bakılıp yorum yapılabilir...

Ör: Nazi Almanyası Dönemi bilim tarihinin en önemli basamaklarından biridir. Bırakın bu cümleyi bilim tarihçileri söylesin....

Mesele insan kalma meselesidir... Bu görüş herşeyden üstündür...

Buraya çok şeyler yazabilirim ama sanırım daha güzel bir yöntem buldum.... Şiirin her satırı bir cevap, her satırı bir görüş...

yaşamak bu yangın yerinde
    hergün yeniden ölerek
    zalimin elinde tutsak
    cahile kurban olarak
    yalanla kirlenmiş havada
    güçlükle soluk alarak
    savunmak gerçeği çoğu kez
    yalnızlığını bilerek
    korkağı, döneği, suskunu
    görüp de öfkeyle dolarak
    toplanır ölü arkadaşlar
    her biri bir yerden gelerek
    kiminin boynunda ilmeği
    kimi kanını silerek
    kucaklıyor beni metin altıok
    aldırma diyor gülerek
    yaşamak görevdir yangın yerinde
    yaşamak insan kalarak

Benim yöntemim nefret değil, bahane değil, kıstasa kıstas değil... Ben insanlık suçu işlemiş herkesi yargılamak istiyorum, herkesi... Benim yöntemim nefret değil, yeni doğmuş çocuklardan nefret etmek istemiyorum, onlardan nefret etmek için bahaneler, acılar duymak istemiyorum...

Ben yahudilerden nefret etmek istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 22 Nisan 2010; 5:51:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.