Şimdi Ara

ADONIS | Human | KeepCalmAndKO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç arkadaş birleşerek KeepCalmAndKO clanını kurduk. Clana özellikle forumdaki tüm arkadaşlar davetlidir, buyrun bekliyoruz. Hepimiz her gün online ve sürekli aktif olan insanlarız. KO'nı 1-2 kişi oynayabilirsiniz ama yapabilecekleriniz bir topluluk olarak yapacaklarınıza kıyasla oldukça sınırlıdır. Birlikte oynamak hem avantaj kazandırır hem de bu oyundaki hoşsohbet ortamı hiçbir oyunda yoktur. Biz de kesin öncelik güven ve samimiyet olarak bir araya toplanmak istedik.

Clan ile birlikte WhatsApp gurubumuz da kuruldu ve clandaki herkes sadece oyun nickiyle değil adı, soyadı ve mesleği ile gerçek hayatta da tanıyacağınız insanlar olacaktır. Şu an aramızda bilgisayar mühendisi de var siyasetçisi de.

Ben kendim 24 yaşında ve inşaat mühendisiyim. Balıkesir'de yaşıyorum ve foruma 10 yıllık üyeyim. Genellikle Futbol, Yabancı Dizi bölümlerinde oldukça aktifim. KO'ı 9 yıldır oynuyorum ama ben de çoğu insan gibi yıllarca evvel bırakıp şimdi geri dönenlerdenim. Bunun dışında World of Warcraft, ArcheAge, Neverwinter, Aion vs. deneyimlerim oldu.

Kural olarak her üyemizin WhatsApp grubuna katılması ve kesinlikle ve kesinlikle clandaki kimseye saygısızlık etmemesi.

Katılmak için buradan PM atabilirsiniz

• az önce eslantta pm attım size sanırım cevap vermediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

az önce eslantta pm attım size sanırım cevap vermediniz

Pardon hocam iki pc var da ticaret falan yaparken gözümden kaçabiliyor Xh eslanttayım hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nick nedir ben gelmek istiyorum kaç kişisiniz ve online süreniz yüksek mi

Bu başlık bana ekşi sözlükdeki Fbuddy aranıyor ilanlarını hatırlattı
  • Ahaha yok biz sadece oyun oynuyoruz bizim online süremiz yüksek de herkesin yüksek olması diye bi koşul koymadık herkes nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın maksat güveneceğimiz insanlar olsun dedik. Oyun içi Xh ve michelangelo44 birazdan gireriz oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.