Şimdi Ara

AdonisHitMage AkarR Girakon BaKaR :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chara ortak lazımmı hocam bende gırakonda para var char yok 5gb var
  • artık savaşlarda adam kesince np gelmiyo heralde nedense o kadar adam kesmişsin ve hiç np gelmemiş
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

needen butn kordinatlar aynı adamlar ustustemi duruyolardıı ?????

O koordinat öldüren adamın yerini gösterir ölenin değil. Mesela 500.250 den nova attın 10 kişi öldü koordinat olarak hepsi 500.250 görünür

bide şöle bişey var tamam o kadar adamı kestin arkasından kesildin ve aynıo koordinatı bulup 2 adam daha kesmeyi başarmışsın nasıl yaptın bunu cok merak ediyorum
    ayrıca bir nova bir metoor ve 40 40 2 kez damage ye yatacak bu kadar cokmu ezik var grikonda ^^

• güsel ss tebrikler.
    ( sözüm meclisten dışarı bundan 1 ay öncesine kadar adonispower clanı np bug yapıyodu sen de o bugu yapmadıysan gerçekten ii np kasmışsın, helal olsun. Şimdi konuyu bilmeyenler konuşacak ama snake isimli biri vardı o clanda 800k np kastıgını itiraf etmişti. )
  • yüzde 60 a kastım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

yüzde 60 a kastım

helal
  • yarasın tosunuma
  • Ne hoş ..
  • iLLa Ardream'da KaL Diosn

Not:Girakon'da Bir Karus'um
  • 1.cisi L.J nin dedigine yorum yapmamışsın L.J demiş öldürein bulundugu yer diye hadi onu boşver aynı koordinatta nasıl okadar çok adam yatırdın alanla 2.cisi ise lütfen terbiyeli konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

1.cisi L.J nin dedigine yorum yapmamışsın L.J demiş öldürein bulundugu yer diye hadi onu boşver aynı koordinatta nasıl okadar çok adam yatırdın alanla 2.cisi ise lütfen terbiyeli konuşalım

tamam takıl sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

quote:

1.cisi L.J nin dedigine yorum yapmamışsın L.J demiş öldürein bulundugu yer diye hadi onu boşver aynı koordinatta nasıl okadar çok adam yatırdın alanla 2.cisi ise lütfen terbiyeli konuşalım

tamam takıl sen

mantıklı bir açıklama yap
  • quote:

quote:

quote:

tamam takıl sen

peki kardes g2 girdim savasta moumentin yakınına koydum charı hera sc bastım hemen dogsun char diye moumentin ortasına blessed zamanı meteor + nova attım buff suz afk olanlar hepsi gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam takıl sen

peki kardes g2 girdim savasta moumentin yakınına koydum charı hera sc bastım hemen dogsun char diye moumentin ortasına blessed zamanı meteor + nova attım buff suz afk olanlar hepsi gitti

tamam hayırlı olsun bu arada (çaktırmayın yeni bir taktik ögrendik)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam takıl sen

tamam hayırlı olsun bu arada (çaktırmayın yeni bir taktik ögrendik)

dostum bu taktik en az kac yıldır kullanılıyor pek yeni değil ancak sen yeni
    gormussen iyi olmuş
    ss guzel

• @PLATINIUM

o yeni bir taktik değil.
    neyse öğrenmiş oldun.
  • char su an 72 dir ve orc olmustur
  • girakonda bu mage 58 falandı ben 60 olduğumda sonra ben bıraktım iyi kasmışsın 71 e hemde iyi kasmışsın np SS güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

girakonda bu mage 58 falandı ben 60 olduğumda sonra ben bıraktım iyi kasmışsın 71 e hemde iyi kasmışsın np SS güzel

ya keşke o kassaydı charı takas etti fıstık gibi 71 lwl charla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 11 Aralık 2007; 19:05:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

girakonda bu mage 58 falandı ben 60 olduğumda sonra ben bıraktım iyi kasmışsın 71 e hemde iyi kasmışsın np SS güzel

ya keşke o kassaydı charı takas etti fıstık gibi 71 lwl charla

ronarkta kastık bizde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.