Şimdi Ara

ADORE MOBİLYA ÜCRETSİZ KEDİ EVİ DAĞITIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    adore mobilya bu yıl 8. defa ücretsiz kedi evi dağıtımı yapıyor sadece kargo bedeli karşılığında, her kullanıcı 1 adet sipariş verebiliyor ticari olmaması adına, eğer çevrenize duyurursanız çok güzel olur. evinizin, bahçenizin, otoparkınızın veya mahallenizin bir kenarına koymaktan zarar gelmez. malum önümüz kış ve bu hayvanların da başlarını sokacak sıcak bir yere ihtiyaçları var..

Bu kış, 8. Geleneksel Ücretsiz Kedi Evi dağıtımımız 9 Aralık’ta başlıyor 📣 📣 📣 Bu yıl kedi evleri, kargoda yığılmayı engellemek üzere kademeli olarak haftalık dağıtılacaktır.
    ❗Birkaç önemli hatırlatmamız var❗
    1-Kedi evleri ÜCRETSİZDİR. Ödeyeceğiniz 14 TL kargo ve ambalaj masraflarıdır .
    2-Ticari alımları önlemek için her üye bir adet kedi evi alabilecektir.
    3-Kedi evlerini sadece adoremobilya.com’ dan online sipariş oluşturarak alabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızdan, telefon veya mail yolu ile başvuru, ön sipariş veya sipariş ALINMAMAKTADIR.
    4-Kedi evi kargo ödemelerinde Kapıda ödeme ve Banka Havale/Eft seçeneği bulunmamaktadır. Sadece kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
    5-Dağıtım günü internet sitemiz çok yoğun olacağı için yavaşlamalar veya kesintiler olabilir. Bu nedenle şimdiden üyelik oluşturmanızı öneririz.
    6-Alıcıdan kaynaklanan sebeplerden dolayı teslim edilemeyen siparişlerde kargo ücreti iade edilemeyecektir.

https://www.adoremobilya.com/
    Adore Kedi Evi CAT-01-HM-1 Ahşap Çok Amaçlı Dolaplar Adore Mobilya KEDI EVI
    https://www.adoremobilya.com/adore-kedi-evi-cat-01-hm-1-ahsap

• Öne çıkarırsanız memnun olurum diğer insanlar da görsün..

Bir çoğumuz önemsemiyoruz, dünya koşuşturmacası içerisinde onları görmezden geliyoruz fakat sokak hayvanları da hayatımızın ve toplumumuzun bir parçası.. çoğunun kimseye zararı yok.

Onlara en azından ortak kullanabilecekleri sıcak bir yuva sağlamak, bir kap sıcak su koymak bizden bir şey eksiltmez..
  • Çok güzel bir haber 14 tl çok iyi.
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Öne çıkarırsanız memnun olurum diğer insanlar da görsün..

Bir çoğumuz önemsemiyoruz, dünya koşuşturmacası içerisinde onları görmezden geliyoruz fakat sokak hayvanları da hayatımızın ve toplumumuzun bir parçası.. çoğunun kimseye zararı yok.

Onlara en azından ortak kullanabilecekleri sıcak bir yuva sağlamak, bir kap sıcak su koymak bizden bir şey eksiltmez..
  • Almak isterdim ama gelip çomarlar yıkacak diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

Almak isterdim ama gelip çomarlar yıkacak diye korkuyorum
    Çalıp satmaya çalışacak ilkel yaşam formları da çıkacaktır eminim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Bende bundan korktuğum için özellikle kendi çevrenize koymanız gerektiğini belirtmeye çalıştım.

Otoparkınız, bahçeniz, bir tanıdığınızın bahçesi gibi gibi..

Ben şahsen komşunun arka bahçesini kullanacağım izin verdi kendisi :) sokak ortasında çünkü bu yuvayı sırf keyfinden yıkıp,yakacak çok fazla mahlukat var
  • Dhye konu açmamalıydın burası ölücülerin yeri, bedava mezar bulsa girerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    10 aralıkta ikinci el bölümüne başlarlar değil mi

Kelepir kedi evi hiç kullanılmadı kutusu dahi açılmadı tane 50 TL stok:30 adet
  • girip alabilen var mı? site açmıyor
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, inş en kısa sürede yollarlarda bir işe yarar.
  • tripleE kullanıcısına yanıt
    ben açamadım siteyi. açıldığında da bitmişti zaten. yoğunluktan biraz birkaç güne uzayabilir. malum bu aralar kargolar gecikiyor hep
  • bu konu öne çıkmalı, oturduğum yerde kediler olsa kesin alırdım.
  • Stok yok!
  • Almak isteyenler için tekrar stok var şu an.

Her Pazartesi saat 14:00'da stok yenileniyor diye duydum. Doğru sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.