evt beyler çok kısa zaman önce murkiymin yannda hanguk var uygunmu tarznda bi konu açmiştim, al sat yaparken elimde 450m civarı para oldu, +6 hb mi rebrt avedonmu. yoksa tekrar murky hangukmu. diğer konumda biri avedon önermişti, önerileri bekliyorum, ve akarada rebrt avedon ne kadardır
Bence Avedon Al Her Türlü Gideri Var
yorum içn sagol, başka önerileri de bekliyorum
Avedon. Ama karsidan gelen "bu adam saglammis" desin istiyorsan HB al. +7 den asagisini hic dusunme.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Avedon. Ama karsidan gelen "bu adam saglammis" desin istiyorsan HB al. +7 den asagisini hic dusunme.
avedon un elinde avedon oldugu belli oluyormu. yani şekle önem vermem ama şu kosp döneminde sağlamda görünmezsem parti şansı yok. hb+7 alcak param yok şimdilik ;(
avedon aldım 332m ye:D . bu uniqe ıtemler +6 da +7 de zaten parlamıyormu rebrt neden yapıyolar ???
quote:
Orijinalden alıntı: 60kc3
avedon aldım 332m ye:D . bu uniqe ıtemler +6 da +7 de zaten parlamıyormu rebrt neden yapıyolar ???
Reb basmayınca blade axe gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Robdelphia
quote:
Evet
+7 hb veya +8 ii al dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
quote:
Orijinalden alıntı: Robdelphia
quote:
Evet
+7 hb veya +8 ii al dostum
hocam 330 rebrt avedon aldm +7 hb 2 katı en az. peki +6 hb mi rebrt avedon mu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme