EVET ARKADAŞLAR BEN TAM PAPER MAGEYİM CANIM AZ OLDUĞU İÇİN CAN VEREN KOLYE ALMAK İSTİYORUM EP ALAMIYORUM ÇÜNKÜ PARAM YETMİYOR SİZ BANA UCUZ OLAN VE İYİ BİR İTEM OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ??????
Elemantel necklace..
amulet of goddess
quote:
Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain
Elemantel necklace..
Elemantal neck aslında çöp item ama hp100bunusu ve all20rest. lerı senın işini görebılır
olmassa amulet of healt alabılırsın
quote:
Orjinalden alıntı: Booqeyman1st
amulet of goddess
o intçiler için deilmi ben tam paper kolye arıyorum amulet of magic power nasıl ???
aom işini görmez
lopo pendat +3 26 def 125hp hemde ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: *LogosMania*
quote:
Elemantel necklace..
Elemantal neck aslında çöp item ama hp100bunusu ve all20rest. lerı senın işini görebılır
Beyler o Elementan Pendant değilmiydi ve Elemental mage için gerekli
quote:
Orjinalden alıntı: ihtiyarforumcu
quote:
Orjinalden alıntı: *LogosMania*
quote:
Elemantel necklace..
Beyler o Elementan Pendant değilmiydi ve Elemental mage için gerekli
adam elemental pendant alamam dıo ucuz bişe yazın demiş bızde yazdık
Görev Pendantı Tabiki'de En Ucuzu
quote:
Orjinalden alıntı: bexxx
EVET ARKADAŞLAR BEN TAM PAPER MAGEYİM CANIM AZ OLDUĞU İÇİN CAN VEREN KOLYE ALMAK İSTİYORUM EP ALAMIYORUM ÇÜNKÜ PARAM YETMİYOR SİZ BANA UCUZ OLAN VE İYİ BİR İTEM OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ??????
arkadasım ep. ep alamıyorsan e.n alma elemantel neck. ıle gorev takısı aynı aldım denedım. o yuzden +2 veya +3 lobo pendant al.... en kral ı o suanlık
iron neck alcan daha ne alcan
şaka şaka lobo +3 al arkadasların dediqi gibi
Amulet Of Health işini görebilir.Manes'te pazarda 45 - 50m olan bi item.
lobo 3 mantıklı olabilir
green dragon necklace olması lazım health veren hangisiyse oda senin işini görür 100hp olması gerek hem oda ucuz +1 ini de bulabilirsin 150hp 2 def verir
green dragon amulet ( paran yoksa )
paran varsa elemental pendant (ep)
quote:
Orjinalden alıntı: bexxx
ep'ye paran yetmiyosa hiçbişey alma, zaten çok dar olan imkanlarını çöp itemler alarak harcama bide paran olursa ep al. illa bişey almak istersen de lobo veya lycaon pendant al verdikleri defans da senin işine yarar sana vurdukları zaman daha az canın gider. Ha daha çok canın olması ha sana vurduklarında daha az canının gitmesi ikisi de aynı yere çıkıyo sonuçta char sağlamlaşıyor
Amulet Of Healt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme