kız arkadaşımla 14 şubatta kendi aramızda söz yüzüğü takmak istiyorum.sürpriz yapacağım ancak bu konuda bir fikrim yok fazla.alyans mı almam lazım yoksa tektaş mı.
onun için bunu beğendim ancak ben kendime ne alacağım alyans mı alacağım?kendime basit bir şey istiyorum düz sade bir şey.ne almam lazım ne önerirsiniz.ona illa alyans mı almam lazım verdiğim linkteki gibi bir tektaş alsam olur mu..en önemli konu benim kendime ne alacağım.yüzükle karşısına çıkmak istiyorum onun için ikisini de ayarlamam lazım.ne yapmam lazım bir akıl verin abiler ablalar
tabi tek taş pırlanta çok güzel olur lakin hem çok külfetli, hem 300-400 liralık şeyi görmek için yanına bide mikroskop falan alman gerekir (resimde gördüklerine bakma yanıltıcı olabilir) şaka bi yana iğne deliği kadar şeye o para verilmez, daha büyükleri ise oldukça pahalıdır, tanıdık varsa .40 karat bi tek taşı 1000 liraya falan bulabilirsin ama normal kuyumcular 2000 den aşağı fiyat çekmezler, şimdi bide şu var, söz için hemde kendi aranızda bir söz için bunu alırsan aile arasında olacak söz için ne alacaksın, yada nişanda hadi nişanda alyans olurda, nikahta yada düğünde bir şey takman icap eder, bir set veya bir pırlanta o zaman da ister, bu durumda ben den sana bir arkadaş tavsiyesi aynısından iki tane ince yüzük alman olacaktır, alacağın kuyumcuya söz için olacak dersen 200-300 e bu işi bitirsin en fazla. pırlantayı falan karıştırma, bu yazdıklarımıda sakın yengeye falan okutma
yüzük derken nasıl bir şey olacak beyaz altın gibi mi..allahım hiçbişi bilmiyorum
bir de bu 0.10 ct çok mu küçüktür taşı.hiç yakından tektaş da görmedim ki
ama sonuçta tek taş ne kadar büyük olabilir ki.en babaları 500 e filan 0.20 ct war yani sonuçta ortalama bi tektaş 0.10 ct. çok mu komik durur ki öyle bir şey alsam?kendime de gidip kuyumcudan 50-100 e basit bişi alır takarım ben önemli değilim fazla
^^
sakın tek taş alıyım deme takmaz çok sade bir söz yüzüğü al daha çok hoşuna gidicektir eminim
ne demek takmaz yaa
bende almıştım tektaş 800e 0.19 karat mı neydi gayet iyi taş büyüklüğü bir arkadaş 40karat demiş ama herhalde 0.40demek istemiş.Bencede tektaş alma ben aldımda noldual 200er ytllik iki yüzük yada 350civarı çok güzel el işi 8-10gr'lık yüzükler var.Şurdan bakabilirsin ben piramit alyanstan almııştım kapalıçarşıdan.http://www.piramitalyans.com/Products.aspx?CID=65&Page=1
ikisi toplam 400 e filan çıkabileceğim bir alyan var mıdır peki bulabilir miyiz en dandiriği bile 600 civarı iki çift alyansın.
düz beyaz altın sade bi yüzük ne kadardır???diyorum ki ona ona 350 ye filan tektaş alayım kendime de 150 ye filan düz beyaz altın bi yüzük alayım.olur mu ki böyle bişey
^^
Dostum bence Bvlgarı Körüklü Yüzük Al
quote:
Orjinalden alıntı: DeLy56
Dostum bence Bvlgarı Körüklü Yüzük Al
sınıfta bir çocukta var orjinal hayatımda bu kadar kaba duran bi yüzük görmedim ya
şöyle iki tane bişey denk getirebilirsem böyle bişey bide bunun düz renginden iki tane aldım mı tamamdır bu iş.nette war mı tavsiye edebileceğiniz site?
^^
^^
kuyumcuya gideceksin.tezgahtan beyaz altın alyans begeneceksin ve alacaksın.bu kadar kasmaya ne gerek war ?
söz yüzügü narin olur. şu yukardaki olmaz..
kıza ve kendine alıcaksan yani sende takıcaksan alyansdan daha ince model almalısın.. şöyle.
daha incede olabilir modeli sen secersin.
ama sırf kıza alıcaksan ince narin tek taslı bi yüzük almalısın.
^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme