Şimdi Ara

Evlenme teklif ederken tek taş yüzük şart mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
27.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sevgililer gününde kız arkadaşıma evlenme teklif etmeyi düşünüyorum. İlla bi tek taş yüzük almam mı lazım. Sadece sözlü olarak teklif etsem yüzük olmasa olmaz mı?? Ona yılbaşında yüzük hediye etmiştim zaten o da bunu evlenme teklifi olarak algılamıştı. Yani tekrar gerekli mi? Malum 14 şubat hediyesi falan da var maddi durum biraz göçük :) MAddi durumdan ziyade yılbaşında almıştım zaten yine almama gerek var mı?
    Her ne kadar konu dışı bölümüne açmış olsam da gayet ciddi bir soru soruyorum arkadaşlar :) Dalga geçecek arkadaşlar yazmasın lütfen

• Zamanlama hatası yapmışsın,
    Ocak ta aldığın yüzün neydi? tek taş mı?
    Madem evlilik teklifi olarak algılamış keşke etseydin
    ama artık geçmiş, olan olmuş,
    Eğer ocakta teklif etmeden, hiçbir şey yokken yüzük hediye ettiysen,
    Teklifin ederken bir yüzün alman gerekir diye düşünüyorum.

Ama seni anlıyor, durumunun farkındaysa ve seni seviyorsa,
    İnan teklif ederken parmağına tenekeden bir yüzük taksan bile ondan mutlusu olmaz.
  • Evet dostum tektaştı. Zaten önce şu an için bunu kabul edemem falan yaptı ama sonradan aldı.
    Daha sonra olaylar bizi evlilik aşamasına kadar getirdi. Ortada bi teklif falan yok ama olaylar öyle gelişti. Usulen bi teklif yapayım diyorum da yüzük işi kafama takıldı

quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Zamanlama hatası yapmışsın,
    Ocak ta aldığın yüzün neydi? tek taş mı?
    Madem evlilik teklifi olarak algılamış keşke etseydin
    ama artık geçmiş, olan olmuş,
    Eğer ocakta teklif etmeden, hiçbir şey yokken yüzük hediye ettiysen,
    Teklifin ederken bir yüzün alman gerekir diye düşünüyorum.

Ama seni anlıyor, durumunun farkındaysa ve seni seviyorsa,
    İnan teklif ederken parmağına tenekeden bir yüzük taksan bile ondan mutlusu olmaz.

• abi hiç gerek yoqq bu aşamaya kadar gelsiydeniz aranızda bi söz olarak bi gümüş yüzük al o zaman bu kadar şartsa...........................................

hem görünüşe göre seni seviyo bu yüzden gerek yoq.............................

• erkek mantığı ile bakmayın olaylara. dandik birşey yaparsanız elinizde patlar söyleyeyim.
  • Geçen düğünden falan bahsederken şey dedi de: "Sen daha bana evlenme bile teklif etmedin ama dedi"
    Yani usulen o da istiyor gibi kız kısmısı ne de olsa.
    Gümüş abes kaçmaz mı indifferent dostum...
  • 11 tane beyaz gül al hem daha güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 gün evlenme teklifi anlamına mı geliyor dostum?

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

11 tane beyaz gül al hem daha güzel olur
  • kız seni seviyorsa yüzük fln farketmez daha küçük bir hediyeylede olabilir zati kabul ettikten sonra bunlar tatlı bir anı olarak kalır
  • kızlar detaya dikkat ederler..

sevgililer günü hediyesi alacağına tek taş bi yüzük alırdın hediye olarak aradan teklifi de çıkarırdın..

hayırlısı olsun..

imla hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 12 Şubat 2008; 17:09:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardinho_

11 gün evlenme teklifi anlamına mı geliyor dostum?

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

11 tane beyaz gül al hem daha güzel olur

evet dostum
  • Yüzüksüz olmayacak gibi arkadaşlar

Ama dediğim gibi bizimkisi sadece formalite. O yüzden farklı yollar arıyorum
  • eğer yılbaşında tektaş aldıysan bida alma çok mantıksız bence. Daha orjinal bişey düşün ve yap teklifini
  • Bi kilim Yeter!
  • quote:

Orjinalden alıntı: salim89

eğer yılbaşında tektaş aldıysan bida alma çok mantıksız bence. Daha orjinal bişey düşün ve yap teklifini

+1 çok iyi bir organizasyon düşün
  • Mesela bir restauranta gidin.Kız menüyü açtığında benimle evlenir misin yazsın Genco dizisinde görmüştüm.
  • yüzüğü teklif etmeden verirken bi kere hata yapmışsın
    artık bari evlilik teklifini doğum gününe falan denk getir de o zaman tek taş alıp durumu düzeltirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rally2003

Mesela bir restauranta gidin.Kız menüyü açtığında benimle evlenir misin yazsın Genco dizisinde görmüştüm.

çok güzel bi taktik sevgilim iyki gencoyu izlemiyo
  • Eğer çiçek alacaksan şimdiden git konuş cidden o zamanlar çiçekcilerin işleri başından aşkınlar hem para sayıyolar hemde iş yapıyorlar

Eğer sizin için daha özel bir gün olacaksa çiçeği önceden konuş
  • aslında yüzükler o kadarda çok pahalı değil
    kendini biraz sıkıştırabilirsen goldaştan 150YTLye çok güzel yüzükler var
    ama yüzüğü 14 şubat gibi hediye beklenen bir günde hediye edersen evlilik teklifin onu şaşırtmayabilir..
    13 şubatta yada 15 şubatta evlilik teklifinde bulunsan daha şaşırtıcı olur
    mesela 14 şubatta hediye verme kız sana biraz bozulsun 15 şubattada yüzüğü hediye derek onu şaşırtırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 12 Şubat 2008; 18:47:41 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.