Şimdi Ara

Evlenme teklif ederken tek taş yüzük şart mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
27.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: blackpearl_86

bayan olarak olaya el atıyorum
    Bi bayan için böyle şeyler özeldir ve hep o an ki güzelliğiyle hatırlarlar

ben senin yerinde olsam çok şık ve romantik bir ortam hazırlarım.Ortamlarını söylersen o konudada akıl verebilirim Sevdiği çiçekleri hazır et.. Burda su cıcek bu cıcek deniyor ama sen onun sevdiği çiçeği biliyorsan ( bilmiyorsanda öğren bi şekilde) o cicekden bi buket yaptır.
    Evlenme teklifi edeceksen, Tek taşda almışsan çok kalın olmamak şartıyla (ALTIN, gümüş değil çünkü resmileştiriyorsun. Ne o gümüş öyle lise talebesine aramızda yüzük takalım der gibi) altın söz yüzüğü al ikiniz içinde! beraber takın...beğenmezse yüzüğü gider beraber değiştirirsiniz daha sonra çünkü sen maneviatı arttırmak için alıyorsun. Neden değiştiririz ya da değiştirmek isteyebilir dersen buna da açıklık getireyim.. bi evlenme teklıfınde takılan yüzüğü bi kadın ömür boyu çıkarmadan taşımak ister de o yüzden_? Belki zevkine daha uygun bişey isteyecektir...

kızların aklına girmesine izin verme dostum... teklif et gitsin...

Alıntıları Göster
    O ne ya,zaten bi tek taş hediye etmişsin ikinciyi ne yapacak? İkisini aynı anda takamaz,iki ayrı parmağında iki ayrı tek taş taşıyan gördünüz mü siz Öncelikle tek taşı unut,illa yüzük alıcam diyorsan param da bol diyorsan tria al "aşkımzın dünü,bugünü,yarını" anlamına geliyor,daha çok evlendikten sonra alınır ama sen zaten tek taş olayını atladığın için geriye bu kalıyor.Ama yok alamam diyorsan da yüzüğü unut,güzel bir akşam yemeği,sevdiği çiçekler (özellikle sevdiği çiçekler diyorum çünkü her kız gül sevmek zorunda değil örneğin ben gıcık olurum) ve uygun bir anda teklif yeterli.

Aslında evlenme teklifi yapman tamamen formalite olacak,bizim de bu şekilde olmuştu ve eşim teklif etmedi bu yüzden ben de istemedim zaten,herşey ortada benim kabul edeceğim kesinken böyle bir organizasyon bana ve eşime yapmacık geldiği için olmadı,yapmadık.İyiki de yapmadık,hiç bana göre değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

O ne ya,zaten bi tek taş hediye etmişsin ikinciyi ne yapacak? İkisini aynı anda takamaz,iki ayrı parmağında iki ayrı tek taş taşıyan gördünüz mü siz Öncelikle tek taşı unut,illa yüzük alıcam diyorsan param da bol diyorsan tria al "aşkımzın dünü,bugünü,yarını" anlamına geliyor,daha çok evlendikten sonra alınır ama sen zaten tek taş olayını atladığın için geriye bu kalıyor.Ama yok alamam diyorsan da yüzüğü unut,güzel bir akşam yemeği,sevdiği çiçekler (özellikle sevdiği çiçekler diyorum çünkü her kız gül sevmek zorunda değil örneğin ben gıcık olurum) ve uygun bir anda teklif yeterli.

Aslında evlenme teklifi yapman tamamen formalite olacak,bizim de bu şekilde olmuştu ve eşim teklif etmedi bu yüzden ben de istemedim zaten,herşey ortada benim kabul edeceğim kesinken böyle bir organizasyon bana ve eşime yapmacık geldiği için olmadı,yapmadık.İyiki de yapmadık,hiç bana göre değil

Alıntıları Göster
    ben şey düşünüyodum(biraz erken ama )

mesela onunla yalnız kalınca resimlere felan bakcaz.
    o arada yanyana çekilmiş fotomuzun ikimizi de yaşlanmız hale getirilmiş olanını onların arasına koycam.
    artık resme dikkatli bakınca anlar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: ´ Raéγ

ben şey düşünüyodum(biraz erken ama )

mesela onunla yalnız kalınca resimlere felan bakcaz.
    o arada yanyana çekilmiş fotomuzun ikimizi de yaşlanmız hale getirilmiş olanını onların arasına koycam.
    artık resme dikkatli bakınca anlar belki

Alıntıları Göster
    bu dünyaya kız gelmek lazımmış anasını satim

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

bu dünyaya kız gelmek lazımmış anasını satim

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar benimde martda nişanım var ve hala evlenme teklifi etmedim. Sözlüm bi ara sen bana hala evlenme teklifi etmedin demişti.Bu 14 şubatda bi demet gül bide tektaşla teklif mi etsem yoksa etmesem ayıp olur mu üzülür mü ?

Ben kalas mıyım yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: u555

Ya arkadaşlar benimde martda nişanım var ve hala evlenme teklifi etmedim. Sözlüm bi ara sen bana hala evlenme teklifi etmedin demişti.Bu 14 şubatda bi demet gül bide tektaşla teklif mi etsem yoksa etmesem ayıp olur mu üzülür mü ?

Ben kalas mıyım yoksa

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dayanışma felan yok!! Kadın mantığını anlamadığınız için yok ne gerek var, yok masraf ,yok şöyle yok böyle...
    Özel olmasını istiyorsanız özelmiş gibi davranın biraz.. Sonra niye ayı olduk diyorsunuz!!!!!
    Ben zaten yukarda da pırlanta al felan da DEMEDİM.... ama resmileştirmeye gidiyorsan alırsın iki alyans takarsın karşıdaki de ciddiyetini anlar!!! Yoksa haybeye de evlneme teklifi edilir benimle evlenir misin diye ama karşı taraf için unutlmayacak bi an olmaz!

Şimdiden o kadar para hesabına girmişsiniz ki! Evlenmeyi düşündüğünüz insan ömür boyu hayat arkadaşınız olacak,Eğer karşınızdaki kişiyi böyle mutlu göreceksiniz yaparsınız jestinizi olur biter..Onun gözunde bişey kaybetmez kazanırsınız..O yüzden çok mu zor geliyor size uyduruk alyansı almak!

• quote:

Orijinalden alıntı: indifferent_00

abi hiç gerek yoqq bu aşamaya kadar gelsiydeniz aranızda bi söz olarak bi gümüş yüzük al o zaman bu kadar şartsa...........................................

hem görünüşe göre seni seviyo bu yüzden gerek yoq.............................

al bi alyans git evlenme teklif ediyon sonuçta ömür boyu birlikte yaşıycan, senide düşünmesi böyle durumlara alınmaması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

al bi alyans git evlenme teklif ediyon sonuçta ömür boyu birlikte yaşıycan, senide düşünmesi böyle durumlara alınmaması lazım

Alıntıları Göster
    Çok zengin değilim gerçi ama ikinci yüzük parasından korktuğum için sormamıştım. Sadece daha önce tek taş aldığım için farklı olarak ne yapabilirim dedim. Anlaşılan yüzüksüz olmayacak ama daha farklı bişeyler yapmak lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ricardinho_

Çok zengin değilim gerçi ama ikinci yüzük parasından korktuğum için sormamıştım. Sadece daha önce tek taş aldığım için farklı olarak ne yapabilirim dedim. Anlaşılan yüzüksüz olmayacak ama daha farklı bişeyler yapmak lazım :)

Alıntıları Göster
    tek taş yüzük filan hikaye kardeş. Öyle bi şey yok. Sadece TİCARİ KAYGI güden bazı markaların dayatması bu. Gidip sözlü olarak evlenme teklifini yaparsın ve kabul ederse zaten söz-nişan-düğünde bi sürü yüzük takarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidan

tek taş yüzük filan hikaye kardeş. Öyle bi şey yok. Sadece TİCARİ KAYGI güden bazı markaların dayatması bu. Gidip sözlü olarak evlenme teklifini yaparsın ve kabul ederse zaten söz-nişan-düğünde bi sürü yüzük takarsın.

Alıntıları Göster
    tabi ki şart değil, tek taş yüzük kaç para biliyorsundur. ülkemizde kaç kişi ziynete o parayı yatırabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

tabi ki şart değil, tek taş yüzük kaç para biliyorsundur. ülkemizde kaç kişi ziynete o parayı yatırabilir :)

Alıntıları Göster
    Bizim piskopat enişte sen git arabayı süsle gel :D.. Öyle evlenme teklifi et... Ne romantik ne romantik... :)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

Bizim piskopat enişte sen git arabayı süsle gel :D.. Öyle evlenme teklifi et... Ne romantik ne romantik... :)...

Alıntıları Göster
    Her kız tek taş takmayı mutlaka ister bu doğru.Ama bütün parmaklarını doldurmak saçma tabiİlişki ciddi bir boyut kazanmışsa zaten bu tarz şeylere gerek kalmaz herşey kendiliğinden gelişir.İllede edeceğim diyorsan çok pahalı hediyelere gerek yok.Bir tek gül bile yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Her kız tek taş takmayı mutlaka ister bu doğru.Ama bütün parmaklarını doldurmak saçma tabiİlişki ciddi bir boyut kazanmışsa zaten bu tarz şeylere gerek kalmaz herşey kendiliğinden gelişir.İllede edeceğim diyorsan çok pahalı hediyelere gerek yok.Bir tek gül bile yeter.

Alıntıları Göster
    Evet dostum bende senin gibi düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

• quote:

Evet dostum bende senin gibi düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Alıntıları Göster
    Bazı kendini bilmez aşk budalaları vardır bunlar bunlundukları ilişkinin içinde kendilerini öyle kaptırırlarki, tek taş'ta alırlar evde alırlar arabada alırlar ,

ilişki farklı boyut kazanınca herşeyi anlarlar ama iş işten geçer, bunlar etrafındaki insanların etkisinde'de kalarak , o gazla herşeyi alırlar

eğer arada karşılıklı ciddi bir ilişki varsa , karşı bayanında beklentileri senin maddi durumuna göre olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Çiçek normal zamanlarda zaten bir bayana verilmesi gereken bir şey
    çok hafif kalır çiçek, tek taş onun hayata katacağı güzelliğe kıyasla hiç bir şeydir. Biriktirip almalı :) karttan çektirmeli vs. her kadın bir tek taş yüzük hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpearl_86

Arkadaşım dayanışma felan yok!! Kadın mantığını anlamadığınız için yok ne gerek var, yok masraf ,yok şöyle yok böyle...
    Özel olmasını istiyorsanız özelmiş gibi davranın biraz.. Sonra niye ayı olduk diyorsunuz!!!!!
    Ben zaten yukarda da pırlanta al felan da DEMEDİM.... ama resmileştirmeye gidiyorsan alırsın iki alyans takarsın karşıdaki de ciddiyetini anlar!!! Yoksa haybeye de evlneme teklifi edilir benimle evlenir misin diye ama karşı taraf için unutlmayacak bi an olmaz!

Şimdiden o kadar para hesabına girmişsiniz ki! Evlenmeyi düşündüğünüz insan ömür boyu hayat arkadaşınız olacak,Eğer karşınızdaki kişiyi böyle mutlu göreceksiniz yaparsınız jestinizi olur biter..Onun gözunde bişey kaybetmez kazanırsınız..O yüzden çok mu zor geliyor size uyduruk alyansı almak!

Para işine girmişsiniz diyene bak, uyduruk olduğunu söyleyen sensin, bi anlam yüklemek için yüzüğün altın olmasına veya yüzük almasına ne gerek var. Haybeye evlenme teklifi nasıl oluyor acaba? Evlenmeyi düşündüğündün birinden bu teklifi almak unutulmaz bi an olmuyorda uyduruk alyans mı etkileyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

quote:

Orijinalden alıntı: blackpearl_86

Para işine girmişsiniz diyene bak, uyduruk olduğunu söyleyen sensin, bi anlam yüklemek için yüzüğün altın olmasına veya yüzük almasına ne gerek var. Haybeye evlenme teklifi nasıl oluyor acaba? Evlenmeyi düşündüğündün birinden bu teklifi almak unutulmaz bi an olmuyorda uyduruk alyans mı etkileyecek.

Alıntıları Göster
    yaş kaçtı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amerikan mandası

yaş kaçtı?

Alıntıları Göster
    Yahu pırlantadan tek taş alana kadar keçi koyun tavuk filan alsan organik et süt yumurta okadar faydalı ki hem kızlar deli olur organik ürünlere . Bahçe filan yoksa evde olmaz tabi ozaman daha faydalı birşeyler alınabilir.
    Bence pırlantaya elmasa taşa filan böyle bukadar para vermek iyi bir şey değil manevi değer maddi değeriyle ölçülmez pırlanta filan olmasa da olur. Üstelik bir çarpınca bir düşse filan ki olabilir elmas sağlam olabilir ama bağlandığı yer elmas değil sonuçta ordan düşüp kopabilir.
    Yani böyle değerli şeylere süs niyetine para verip parmağa takmak bence zeki olmanın zıttı bir durum gibi.

• 7 yıllık konuyu niye hortlattınız

Adamın çocuğu okula başlamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu sevgililer gününde kız arkadaşıma evlenme teklif etmeyi düşünüyorum. İlla bi tek taş yüzük almam mı lazım. Sadece sözlü olarak teklif etsem yüzük olmasa olmaz mı?? Ona yılbaşında yüzük hediye etmiştim zaten o da bunu evlenme teklifi olarak algılamıştı. Yani tekrar gerekli mi? Malum 14 şubat hediyesi falan da var maddi durum biraz göçük :) MAddi durumdan ziyade yılbaşında almıştım zaten yine almama gerek var mı?
    Her ne kadar konu dışı bölümüne açmış olsam da gayet ciddi bir soru soruyorum arkadaşlar :) Dalga geçecek arkadaşlar yazmasın lütfen

bak burda kimsey, dinleme sana gerçekçi bişi söylüyorum.iki kez yaşadım yüzükte almadım bende daha öncesinde almıştım. söylerken büyütmeden söylersen daha tatlı oluyor. ben aynen öyle yapmıştım. basitçe ben seninle evlenmek istiyorum dedim.iyi sonuç verdi kız senin neler hazırladıgına kaç paralık harcama yaptıgına göre karar verirse at onu çöper zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC0927F0F

quote:

Arkadaşlar bu sevgililer gününde kız arkadaşıma evlenme teklif etmeyi düşünüyorum. İlla bi tek taş yüzük almam mı lazım. Sadece sözlü olarak teklif etsem yüzük olmasa olmaz mı?? Ona yılbaşında yüzük hediye etmiştim zaten o da bunu evlenme teklifi olarak algılamıştı. Yani tekrar gerekli mi? Malum 14 şubat hediyesi falan da var maddi durum biraz göçük :) MAddi durumdan ziyade yılbaşında almıştım zaten yine almama gerek var mı?
    Her ne kadar konu dışı bölümüne açmış olsam da gayet ciddi bir soru soruyorum arkadaşlar :) Dalga geçecek arkadaşlar yazmasın lütfen

bak burda kimsey, dinleme sana gerçekçi bişi söylüyorum.iki kez yaşadım yüzükte almadım bende daha öncesinde almıştım. söylerken büyütmeden söylersen daha tatlı oluyor. ben aynen öyle yapmıştım. basitçe ben seninle evlenmek istiyorum dedim.iyi sonuç verdi kız senin neler hazırladıgına kaç paralık harcama yaptıgına göre karar verirse at onu çöper zaten
    hayır değildir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.