Şimdi Ara

Evlenme teklif ederken tek taş yüzük şart mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
27.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzük falan almamıştım direk söylemiştim
  • Bir tekno markete git, kız arkadaşınla , orda bir sürü plazmalar falan oluyor ya oraya kendi görüntünü aktart ya da önceden kaydedip dvd ye falan onlar aver siz ordayken yayaınlasınlar onu herkesin içinde evlenme teklif et işte
  • tek taş reddedilme şansını yüzde 56 ya kadar düşürüyor.zaten kabul edecegini tahmin ediyorsan normal düz bişiyde olur
  •  Evlenme teklif ederken tek taş yüzük şart mıdır?

1 kere ediceksin evlenme teklifini, kolay kolay unutamayacağı birşeyler yapman lazım buda çam sakızı çoban armağanı bunu gören zaten anında o anki şokla evet der

şaka bi yana al bence bayanlar sever böyle şeyleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

aslında yüzükler o kadarda çok pahalı değil
    kendini biraz sıkıştırabilirsen goldaştan 150YTLye çok güzel yüzükler var
    ama yüzüğü 14 şubat gibi hediye beklenen bir günde hediye edersen evlilik teklifin onu şaşırtmayabilir..
    13 şubatta yada 15 şubatta evlilik teklifinde bulunsan daha şaşırtıcı olur
    mesela 14 şubatta hediye verme kız sana biraz bozulsun 15 şubattada yüzüğü hediye derek onu şaşırtırsın..

150ytl'de o kadar büyük bi para değil dostumm.Bayanlar böyle şeyleri sever..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardinho_

Arkadaşlar bu sevgililer gününde kız arkadaşıma evlenme teklif etmeyi düşünüyorum. İlla bi tek taş yüzük almam mı lazım. Sadece sözlü olarak teklif etsem yüzük olmasa olmaz mı?? Ona yılbaşında yüzük hediye etmiştim zaten o da bunu evlenme teklifi olarak algılamıştı. Yani tekrar gerekli mi? Malum 14 şubat hediyesi falan da var maddi durum biraz göçük :) MAddi durumdan ziyade yılbaşında almıştım zaten yine almama gerek var mı?
    Her ne kadar konu dışı bölümüne açmış olsam da gayet ciddi bir soru soruyorum arkadaşlar :) Dalga geçecek arkadaşlar yazmasın lütfen

Eğer kızın kabul etmeme ihitmali varsa ve senin de paran varsa almaya bak.. ama yok beni böyle kabul ederse etsin diyosan sen bilirsin... ama bunun haricinde kızı arabanla evinden alıp evine bırakan biriysen tek taşa falan gerek yok ... o kız işini bilir

• Şu kadarcık bir şey ! Mason öğretilerini hatırlattı bu bana.Dinsel bir olguda değil ya din olmuş kadınlar arasında.Çağrışımdan öte başkalarına gösterip Mahmut bunu bana evlilik teklif ederken aldı diyebilmekmi amaç

Sana manaca anlamsız ama senin isminin sonuna eklediğinde anlam taşıycak bir şey vermek istiyorum soyadımı.Zaten verebilceğimde o makimum ya hehe.Züğürt tesellisi yapıyorum sanırım
  • Kardeşim boşver tek taş mek taş falan. Paran varsa çift çekirdekli al
  • bayan olarak olaya el atıyorum
    Bi bayan için böyle şeyler özeldir ve hep o an ki güzelliğiyle hatırlarlar

ben senin yerinde olsam çok şık ve romantik bir ortam hazırlarım.Ortamlarını söylersen o konudada akıl verebilirim Sevdiği çiçekleri hazır et.. Burda su cıcek bu cıcek deniyor ama sen onun sevdiği çiçeği biliyorsan ( bilmiyorsanda öğren bi şekilde) o cicekden bi buket yaptır.
    Evlenme teklifi edeceksen, Tek taşda almışsan çok kalın olmamak şartıyla (ALTIN, gümüş değil çünkü resmileştiriyorsun. Ne o gümüş öyle lise talebesine aramızda yüzük takalım der gibi) altın söz yüzüğü al ikiniz içinde! beraber takın...beğenmezse yüzüğü gider beraber değiştirirsiniz daha sonra çünkü sen maneviatı arttırmak için alıyorsun. Neden değiştiririz ya da değiştirmek isteyebilir dersen buna da açıklık getireyim.. bi evlenme teklıfınde takılan yüzüğü bi kadın ömür boyu çıkarmadan taşımak ister de o yüzden_? Belki zevkine daha uygun bişey isteyecektir...

• Herkese tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar.
    Bizimkisi o kadar ileri aşamaya geldi ki şöyle söyleyim hafta sonu gittik eşya falan baktık. Yani kararımızı aldık evleniyoruz.
    Ama işte henüz öyle direk evlenme teklif etme anlamında birşey olmadı aramızda. Dediğim gibi yüzüğü de daha önce almıştım o yüzden farklı birşeyler arıyorum. Güzel fikirler var arkadaşlar en hoşuma giden de Lokantada menünün arasına sıkıştırılmış not gibi görünüyor. Notu önceden hazırlayıp yanımda götürüyüm o görmeden menünün arasına sıkıştırayım bari
    Çok basit kaçmaz umarım
  • Yau ne taktaşı falan. Gavur adeti, kapitalist sistemin kandırmacaları!

Evlenmek istiyorsan sözle dile getir. Kendini niye masrafa sokacaksın. Altı üstü yuvarlak bir çembere tutturulmuş taş. Değer mi o kadar para vermeye!!

Kandınlarda ne anlıyorlarsa şöyle saçma sapan işlerde. Yok çiçek, yok börtü böcek
  • Altın yüzük de yeter. Tektaşını kendi alsın, tek başına kendisi taksın. Sizin de havaya girmenize gerek kalmaz.
  • yuh yane evlenmek için ne tek taşı evlenince görürüm seni kaç tane tek taş alacan bakalım ... tektaş mektaş alma sakın zaten o kadar masraf var aç gözlü kızlar çok şaşırmıştım bi kere bi kız sevgilisine sarı altın istemem beyaz olsun diyince çok şaşırmıştım amma bana dese sie i çekerdim light olmamak lasım
  • şart değil tabi. bence alma madem ciddisiniz zaten evlenme aşamasında tek taş alınır. notmal altın al işte. teklifini de yap. ha param var dersen al tabi işin raconu o, ama tabiki şart değil kendini zorlama maddi açıdan..
  • Evlenme teklif ediyorsun.Bundan büyük hediyemi olur.Seneyede özel birşeyler alırsın karına
  • Yok mu başka fikir arkadaşlar
  • sanırım satıyorlardı bundan kuyumcular
     Evlenme teklif ederken tek taş yüzük şart mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearl_86

bayan olarak olaya el atıyorum

ben senin yerinde olsam çok şık ve romantik bir ortam hazırlarım.Ortamlarını söylersen o konudada akıl verebilirim Sevdiği çiçekleri hazır et.. Burda su cıcek bu cıcek deniyor ama sen onun sevdiği çiçeği biliyorsan ( bilmiyorsanda öğren bi şekilde) o cicekden bi buket yaptır.
    Evlenme teklifi edeceksen, Tek taşda almışsan çok kalın olmamak şartıyla (ALTIN, gümüş değil çünkü resmileştiriyorsun. Ne o gümüş öyle lise talebesine aramızda yüzük takalım der gibi) altın söz yüzüğü al ikiniz içinde! beraber takın...beğenmezse yüzüğü gider beraber değiştirirsiniz daha sonra çünkü sen maneviatı arttırmak için alıyorsun. Neden değiştiririz ya da değiştirmek isteyebilir dersen buna da açıklık getireyim.. bi evlenme teklıfınde takılan yüzüğü bi kadın ömür boyu çıkarmadan taşımak ister de o yüzden_? Belki zevkine daha uygun bişey isteyecektir...

kızların aklına girmesine izin verme dostum... teklif et gitsin...

• Haklısın dostum. Kadın dayanışması burda da çıktı.

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: blackpearl_86

bayan olarak olaya el atıyorum

kızların aklına girmesine izin verme dostum... teklif et gitsin...

• kesinlikle orjinal bişey olsun öyle teklif et gitsin diyenlere bakma. sonradan muhabbet arasında bana böyle evlenme teklif etmişti konuşmaları geçer canın çok sıkılır.

bir kere olan şeyler özel olmalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.