saol da daha önce 4562543 kere verildi zaten.. gereği ne?
quote:
Orjinalden alıntı: f0rsaken
senin gibiler cıkıpda herşeye verildi yazmasalar bu forumu daha cok sevecem ama illaki heryerde senin gibi tipler olur eminim görmeyenler varır benimde üyelime bak bi senedir bu forumdayım ama gözüme çarpmadı belki görmeyenler olamazmı yada işine yarıycak kişiler _?
quote:
Orjinalden alıntı: xeptoponic
quote:
Orjinalden alıntı: f0rsaken
senin gibiler cıkıpda herşeye verildi yazmasalar bu forumu daha cok sevecem ama illaki heryerde senin gibi tipler olur eminim görmeyenler varır benimde üyelime bak bi senedir bu forumdayım ama gözüme çarpmadı belki görmeyenler olamazmı yada işine yarıycak kişiler _?
sen ve senin gibiler de biraz duyarlılık gösterip arama zahmetine katlansalar eminim görürler!
@f0rsaken
ya senin gibilerle burda kocakarılar gibi agız dalaşı yapcak deilim alıştım artık millet ne yapsa mutlaka birileri cıkıyo bilmem 59874864516784,34110,6874asadasdasdasdas kere verildi dio kardeşim verilmiştir sonuçta ben yazmadım bunları alıntıdır die yazdım ama verildiysede ararsın bulursun linkini getirir burda önüme korsun bak şukadar gün önce verildi die bende bozulur kalırım ama eminim bi çok kişinin görmediginden sonuçta bu tür şeyler üstkonu olmadıgı için devamlı ihtiyaç oluyo ben baktım işe yarar bişeler gördüm ve forumun amacı paylaşımdır paylaşım yapmak istedim sizlerde görün die bi zahmet verdim getirdim burda sizle paylaştım bunun kötü tarafı ne ben cokmu meraklıyım verilen şeyleri burda tekrar tekrar yayınlamaya
verilmiştir ben verilmedi demedim yazımı dikkatli oku ama benim için verilme tarihi önemli sonuçta görmeyenler vardır
1. 24 Haziran 2006
2.16 Mart 2007
sabit konu olmadıgı için verilen bi konu 1 hafta bile olmadan kayıplara karışırken sen 2 ay önceki topici getirdin önüme koydun nedemek istedimi anlamışındır dedigin gibi nese..
Verilmişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme