Şimdi Ara

Rogue İçin Rol Dışında En İyi Ring ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rogue İçin Rol Dışında En İyi Ring Sizce Nedir ?
    Rol Almaya Bütçem Yetmez
    Arkadaşım Foverin Dedi Foverin En Son Alacağım Şey Olur
    Biri Kekuri Ring +3 Dedi Kekuri Ring +3 Olabilir Fakat Carnac Piyasasını Bilmiyorum Pek

Sizce Assas İçin Rol Dışında En Fazla 6-7gb Değerinde Olacak Ring Ne Olabilir ?

Not: Ardream Char

Düşündümde

Kekuri Ring +3 Ve +0 Foverin İyi Olabilir Foverin Defans Açısından İyi Kekuri Ring Verdiği Dex Açısından Ap Olarak İyi Oluyor Hem Defans Hem Attack

Sonuçta Foverin Ve Görev Yüzüğünün özellikleri Hemen Hemen Birbirine Yakın Tek Farkı Defans

Fikirleri Alayim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 9 Haziran 2009; 22:29:32 >

• +2 Elf Ring.Daha fazla olabilir ama bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 9 Haziran 2009; 21:57:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nett0x1c

+2 Elf Ring.Daha fazla olabilir ama bilemem

Onun Yerine Kekuri Ring Daha İyi Çünkü o Posion Res. Falan Veriyor Ama Kekuri Flame - Glacier Tipinde Veriyor +2 yada +3 Kekuri Onun Yerine Daha İyi Olur Gibi Geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

Rogue İçin Rol Dışında En İyi Ring Sizce Nedir ?
    Rol Almaya Bütçem Yetmez
    Biri Kekuri Ring +3 Dedi Kekuri Ring +3 Olabilir Fakat Carnac Piyasasını Bilmiyorum Pek

+3 kekuri 999 aşşa alamazsın bnce..
  • lego band
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jump3r

quote:

Rogue İçin Rol Dışında En İyi Ring Sizce Nedir ?
    Rol Almaya Bütçem Yetmez

+3 kekuri 999 aşşa alamazsın bnce..

Biraz Uğraşırız Olmadı +2 Alırız Daha Ucuza
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurotrip

lego band

60+ Değil Ardream Char
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kekuri +3 ve Görev
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Kekuri +3 ve Görev

Neden Biri Görev Dedin Dual Alabilirim ?
  • quote:

quote:

Kekuri +3 ve Görev

Can Mana Aşırı Düşer

Haa benim wp +1'im var canıma bişicikler olmaz diyorsan dualliyebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Kekuri +3 ve Görev

Can Mana Aşırı Düşer

Haa benim wp +1'im var canıma bişicikler olmaz diyorsan dualliyebilirsin.

Nerdeee

Şunun Piyasasını Biraz Araştırayım Bakalım

Acaba +3 Kekuri Ve Foverin Nasıl Olur Biraz Saçma Görünüyor Ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 9 Haziran 2009; 22:15:56 >

• Düşündümde

Kekuri Ring +3 Ve +0 Foverin İyi Olabilir Foverin Defans Açısından İyi Kekuri Ring Verdiği Dex Açısından Ap Olarak İyi Oluyor Hem Defans Hem Attack

Sonuçta Foverin Ve Görev Yüzüğünün özellikleri Hemen Hemen Birbirine Yakın Tek Farkı Defans

Fikirleri Alayim ?
  • ring of felankor>>>>ring of life>>>leonnaria band>>>favorin>>>>shio>>>+2 kekuri ring>>>>elf ring dir

not: hangi char kasarsan kas öncelikli mutlaka defans hp mana atağa göre item dizilir full ataklı ile defans önemli adam arasın 200 damage fark etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

ring of felankor>>>>ring of life>>>leonnaria band>>>favorin>>>>shio>>>+2 kekuri ring>>>>elf ring dir

not: hangi char kasarsan kas öncelikli mutlaka defans hp mana atağa göre item dizilir full ataklı ile defans önemli adam arasın 200 damage fark etmez

İşte Bu Yüzden

+3 Kekuri Ring Ve Foverin Yapayım Diyorum
    Sizce İyi Olurmu ?
  • quote:

ring of felankor>>>>ring of life>>>leonnaria band>>>favorin>>>>shio>>>+2 kekuri ring>>>>elf ring dir

Saçmalamışsın

Rof >> Rol>> Lego >> Kekuri +3 >>> Elf Ring >>> Foverin
  • quote:

quote:

Saçmalamışsın

Baran Yavrum Fikir Ver Üstteki Mesajima Bakıp !

• quote:

quote:

Saçmalamışsın

Elf ring, kekuri+3 foverinden daha iyi ha?

Piyasa durumlarını pek bilmiyorum ama foverin 1 tane kullanmanı tavsiye ederim. Diğeri için elf ring +2 bulabilirsen hoş olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

quote:

quote:

Saçmalamışsın

Elf ring, kekuri+3 foverinden daha iyi ha?

Piyasa durumlarını pek bilmiyorum ama foverin 1 tane kullanmanı tavsiye ederim. Diğeri için elf ring +2 bulabilirsen hoş olur.

Sanırım +3 Kekuri Ring Ve +0 Foverin Yapıcam En Uygunu

• ya arkadaslar asas dediğin sağlam olur kolay yetmez seri seri pri yada warrior vuruken atak olsa napacanız nasılsaçmalıyor dersiniz kekuri elfden baska anlamsız item varmi haa ben okcu olacam dersen bu itemelr olur

illaki atak istiyorasan favorin al +1elf ring al ama 6 7 gb ye alamazsın bunları ondan kekuri ring alacaksın ne defans ne hp ne manan kalacak

burda bilip bilmeden hayatlarında +72aasas bile oynamayan adamalr kalkmıs ne yazoypr adreamda olsa basede czde defans hp mana atak sırasına göre charını diz
  • Kekuri alırdım ardreamde magelerden +850 dmg yiyorum kekuri +1 kullandığımda bu dmg 750 bazen 800 oluyordu +3 bulursan en sağlam pet mageden 700 yersin pet diyorum papersa zaten sende ona yapışıcan başka çare yok :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.