Bildirim
#####EN İYİ WARRİOR TAKILARI#####
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimse bilmiyormu ya hiç kimse warrior kullanmıo mu? -
lupuspendant şart warior pendat warior earring iron belt bunlar olsa benim wariorumda yeterquote:
Orijinalden alıntı: lycan232
Kimse bilmiyormu ya hiç kimse warrior kullanmıo mu? -
SADECE TAKI DİYE ZORDUĞUN İÇİN BUNU YAZIYORUM :dquote:
Kimse bilmiyormu ya hiç kimse warrior kullanmıo mu?
Boyunluk- İron Necklace +1 (mümkünse)
Belt- Glass Belt +1 (mümkünse)
Küpe- Warior Earing +1 - +2 8 (mümkünse)
Yüzük-Ring of courage tabii bunnarda +1 ve +2 olursa ii tabi bunnar 0 bile olsa ytr sana
tabi sheller ve elindeki de önemli bu takılarla ya +8 raptor yada +8 giga 2 hand kullanmalısın yoksa bu takılara ne alaka :)) -
Ölümsüz bir Warrior istiyorsan basacaksın ytl yi aşağıda sağydığım takıları alacaksın.quote:
Kimse bilmiyormu ya hiç kimse warrior kullanmıo mu?
Dual +3 ROC
Dual +3 WE
+3 IRON NECKLE (Biraz Abartı Ama Var) veya +3 WP
+3 Glass Belt (Bu da Abartı Ama Var) veya +3 Belt Of Strenght
Yukarda saydıklarım bir Warriorda olursa cz de olsun veya bir boss karşısında olsun seni yatırmaları neredeyse imkansız. Tabii Ultima ve Phatos dışındaki boslardan bahsediyorum onlarıda 1920 heal ve udying ile 2 kişi rahat kesersiniz sanırım ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Ölümsüz bir Warrior istiyorsan basacaksın ytl yi aşağıda sağydığım takıları alacaksın.
Dual +3 ROC
Dual +3 WE
Yukarda saydıklarım bir Warriorda olursa cz de olsun veya bir boss karşısında olsun seni yatırmaları neredeyse imkansız. Tabii Ultima ve Phatos dışındaki boslardan bahsediyorum onlarıda 1920 heal ve udying ile 2 kişi rahat kesersiniz sanırım ...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
Ölümsüz bir Warrior istiyorsan basacaksın ytl yi aşağıda sağydığım takıları alacaksın.
Dual +3 ROC
Dual +3 WE
Yukarda saydıklarım bir Warriorda olursa cz de olsun veya bir boss karşısında olsun seni yatırmaları neredeyse imkansız. Tabii Ultima ve Phatos dışındaki boslardan bahsediyorum onlarıda 1920 heal ve udying ile 2 kişi rahat kesersiniz sanırım ...
Ytl ile bile alınacak itemler değil bunlar ya Sadece Duperlarda Vardır bu itemler
-
ewet beyler ya adam akıllı abartısız itemler yazarmısınız siparişi verdim bunları sadece dupe ile yaparız dediler oda zor dediler yani böle sağlam ama abartısız yazarmısınızzzz -
abartısız itemler yazarmısınız siparişi verdim bunları sadece dupe ile yaparız dediler oda zor dediler yani böle sağlam ama abartısız yazarmısınızzzz derken arkadaşda galiba sipariş vericek da hellboy sen kimsin???? bana lazım bu itemler arkadaş haklı oyunda sağlam olabileceğim ama abartılmıcak kadar fazla aşırıya kamıcak kadar itemler yazarmısınızquote:
Orijinalden alıntı: Shinkirou~
ewet beyler ya adam akıllı abartısız itemler yazarmısınız siparişi verdim bunları sadece dupe ile yaparız dediler oda zor dediler yani böle sağlam ama abartısız yazarmısınızzzz
-
quote:
abartısız itemler yazarmısınız siparişi verdim bunları sadece dupe ile yaparız dediler oda zor dediler yani böle sağlam ama abartısız yazarmısınızzzz derken arkadaşda galiba sipariş vericek da hellboy sen kimsin???? bana lazım bu itemler arkadaş haklı oyunda sağlam olabileceğim ama abartılmıcak kadar fazla aşırıya kamıcak kadar itemler yazarmısınız
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: lycan232
abartısız itemler yazarmısınız siparişi verdim bunları sadece dupe ile yaparız dediler oda zor dediler yani böle sağlam ama abartısız yazarmısınızzzz derken arkadaşda galiba sipariş vericek da hellboy sen kimsin???? bana lazım bu itemler arkadaş haklı oyunda sağlam olabileceğim ama abartılmıcak kadar fazla aşırıya kamıcak kadar itemler yazarmısınız
Yazdığım itemların +1 lerini alabilirsin çok abartılı olmasını istemiyorsan ...
-
yani ben warriorumun ii olmasını istiyorum ama çok abartılıda olmasını istemiyorum öyle bulunmucak bişide olmasın diyorum yaniquote:
Orijinalden alıntı: ToTeMquote:
Yazdığım itemların +1 lerini alabilirsin çok abartılı olmasını istemiyorsan ...
Alıntıları Göster
-
quote:
yani ben warriorumun ii olmasını istiyorum ama çok abartılıda olmasını istemiyorum öyle bulunmucak bişide olmasın diyorum yani
Alıntıları Gösterquote:
yani ben warriorumun ii olmasını istiyorum ama çok abartılıda olmasını istemiyorum öyle bulunmucak bişide olmasın diyorum yani
Shell+8 set elinde toto ve giga(giga yerine istediğin tek el silah al)yada raptor +8 sonra Lupus +1...Küpeler w.e. olcak ama pahalıdır ytl olarak ta çok pahalı zaten pazarda bulamazsın alternatif olarak +9 str küpe giyebilirsin..sonra belt çok önemli glass olabilir epey bi paradır ama...sonra bu charı düzünce bu şekilde soyulursa intihar edebilirsin...ki evden deilde cafeden oynarsan SOYULUR...Benim gibi yani
-
Bak sen başlığa KOCA KOCA puntolarla;quote:
Alıntıları Göster
yazmışsın! Şimdide;
quote:
diyorsun? Ne iştir anlamadım. En iyilerini aramıyorsan en iyileri yazmayacaksın ki bizde sana en iyilerini söylemeyelim. Alırsın Full +9 veya +10 STR takıları elinede bir Raptor +7 veya Glave +7 ve üstünede çekersin +7 Chitin seti al sana iyi bir Warrior işte! Ne ezik olursun ne çok iyi olursun. Gücün neye yetiyorsa onu al! Sanırım bu cevap yeterlidir? ...
-
quote:
Dual +3 ROC
Dual +3 WE
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
Dual +3 ROC
Dual +3 WE
evt katılıyorum yanlız 1 tane daha vardı adını hatırlıyamadım
-
AMA SEN BİRAZ ÖNCE UÇMUŞTUN +3 TAKILARLA YTL İLE NE KADAR TUTAR BUNLAR????quote:
Bak sen başlığa KOCA KOCA puntolarla;
yazmışsın! Şimdide;
quote:
diyorsun? Ne iştir anlamadım. En iyilerini aramıyorsan en iyileri yazmayacaksın ki bizde sana en iyilerini söylemeyelim. Alırsın Full +9 veya +10 STR takıları elinede bir Raptor +7 veya Glave +7 ve üstünede çekersin +7 Chitin seti al sana iyi bir Warrior işte! Ne ezik olursun ne çok iyi olursun. Gücün neye yetiyorsa onu al! Sanırım bu cevap yeterlidir? ...
Alıntıları Göster
-
quote:
AMA SEN BİRAZ ÖNCE UÇMUŞTUN +3 TAKILARLA YTL İLE NE KADAR TUTAR BUNLAR????
Alıntıları Gösterquote:
Bak tekrarlıyorum #####EN İYİ WARRİOR TAKILARI##### diye başlık açan sensin uçan ben değilim yani? Olmayan şeyleri söylemedim sana veya elinede CS +10 al demedim. Sana olan en iyi sayılabilecek takıları söyledim. Hiçbiride imkansız değil ben ROC un dual +4 ünü gördüm. Neyse En iyilerini istemiyorsan en iyilerini sormayacaksın ...
Edit: Saydığım takıların YTL olarak değerleri sanırım 2000-3000 YTL arasıdır ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 10 Ekim 2006; 16:59:34 >
-
lupus pendant yada +1 wpquote:
Alıntıları Göster
küpeler we yada 12 str olabilir
yüzük diamonddu galiba dual +0 bile yeter gibime gelio imkanın varsa roc
-
tmm sen haklısın ben kafama göre çekcem üzerime bişilerquote:
Orijinalden alıntı: Gürcan34
lupus pendant yada +1 wp
Alıntıları Göster
-
Sana 2. ve ucuz bir menü hazırlayım;quote:
Orijinalden alıntı: Gürcan34
lupus pendant yada +1 wp
Alıntıları Göster
Amutlet Of Strenght +0 (Kolye) veya White Dragon Neckle +0 (Kolye) veya Warrior Pendant +0 (Koleye)
Diamond Ring +0 Dual (Yüzük)
Belt Of Strenght +0 (Kemer)
Warrior Earing +0 Dual (Küpe) veya +9,+10,+11,+12,+13,+14 STR Earing Dual (Küpe)
sanırım yukarda saydıklarımlada gayet güzel bir charın olabilir. Ayrıca YTL yatırmanada gerek yok sanırım 50 gb civarında bir rakkama bu saydıklarımı alabilirsin. Tabii Warrior Earingler dışında olur sanırım ...
-
KATKILARIN İÇİN ÇOKKK SAOL ARKADAŞIM AMA ŞUANDA O KADAR GB OLMADIĞI İÇİN YTL OLARAK DÜŞNÜYORUM YTL VE PATHOS BİLGİNİZ OLSUN İZMİRDE YTL İLE ALACAĞIM PATHOSquote:
Sana 2. ve ucuz bir menü hazırlayım;
Amutlet Of Strenght +0 (Kolye) veya White Dragon Neckle +0 (Kolye) veya Warrior Pendant +0 (Koleye)
Diamond Ring +0 Dual (Yüzük)
Belt Of Strenght +0 (Kemer)
Warrior Earing +0 Dual (Küpe) veya +9,+10,+11,+12,+13,+14 STR Earing Dual (Küpe)
sanırım yukarda saydıklarımlada gayet güzel bir charın olabilir. Ayrıca YTL yatırmanada gerek yok sanırım 50 gb civarında bir rakkama bu saydıklarımı alabilirsin. Tabii Warrior Earingler dışında olur sanırım ...
Alıntıları Göster
-
1. para sorunun yoksa pathosda ne ısın var anlamıs degılım cunkı yenı serverde ıtem yok...quote:
KATKILARIN İÇİN ÇOKKK SAOL ARKADAŞIM AMA ŞUANDA O KADAR GB OLMADIĞI İÇİN YTL OLARAK DÜŞNÜYORUM YTL VE PATHOS BİLGİNİZ OLSUN İZMİRDE YTL İLE ALACAĞIM PATHOS
Alıntıları Göster
2. aresde her ıtemı bulabılırsın ytl ıle baska hıc bır serverde bu yok
3. lvl 70 char olmalı en az bu ıtemler olupda gıdıp exp kasılmaya ugrasılmaz
4.. iron necklace iron belt roc +1 platinium earring +1 we gereksız resıstance ıle ısın olmıcak attack hp yuksek olcak
5. shell set +8 raptor +8 totamic impact giga +8 bunları ınventoryde bulundurman gerek
6. ytl usd ... ıle bı char 1200 usd tutuyor mınumum tabı fıyat 2000 usdlere cıkabılır
ama bızım gıbı shard 4 tane dursun rogueye cs alırım dersen unıqueler +2 olursa 2000 usd yı cok rahat buluyor ...
ares dısında 1 ıteme ytl vermek mantıksız her serverde her ıtemı bulamazsın pathosda gıdıpte +3 ıron necklace bulamazsın ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 10 Ekim 2006; 17:28:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X