Şimdi Ara

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
19.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi karakterler için hangi itemları tavsiye ediyorsunuz isimleri unique paylaşırsak en azından sayılı itemler olduğu için daha sağlıklı olur. mesela sorceres için asa olarak en iyisi 3 all skill ve tek el olan oculus diye bi asaydı.. ring klasik olan stone of jordon fln şimdiden setler için teşekürler...

• büyücüler için fcr onemli yani faster cast rate minimum 110 civari tutacaksın.sorc icin oculus iğrenç bişi. onun yerine runeword hoto, yada escutha yada death fantom kullanacaksin.shako,vipermagi,magefist,spirit yada stormshield,war traveler,arach spider web,ringler : 2xsoj yada 2 adet 10 fcr veren ring,amulet mara's,talrasha yada hangi şekil sorc yaptıysan ona gore 3 skil veren amu.hire e gelince act2 defansive. armor: yapabilrsen rw forti yoksa shaft stop,helm: vimparegaze,weapon: rw obediance yada uniq kelpi fuscina(amn takılı)-(hire için hepsini yapabilirsen etheral item olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 3 Kasım 2006; 11:49:36 >
  • alternatif weapon u unutmussun(w) yapabilirsen Call To Arms+spirit runeword ile battle orders atiyorsun devam ediyorsun. ohm rune biraz mesele.

quote:

Orjinalden alıntı: roxbury81

büyücüler için fcr onemli yani faster cast rate minimum 110 civari tutacaksın.sorc icin oculus iğrenç bişi. onun yerine runeword hoto, yada escutha yada death fantom kullanacaksin.shako,vipermagi,magefist,spirit yada stormshield,war traveler,arach spider web,ringler : 2xsoj yada 2 adet 10 fcr veren ring,amulet mara's,talrasha yada hangi şekil sorc yaptıysan ona gore 3 skil veren amu.hire e gelince act2 defansive. armor: yapabilrsen rw forti yoksa shaft stop,helm: vimparegaze,weapon: rw obediance yada uniq kelpi fuscina(amn takılı)-(hire için hepsini yapabilirsen etheral item olsun)

• oculus yüzde 25 teleport özellikli sorc asası değil miydi?
    İşi şansa bırakmak olur oculus kullanmak... Riskli bir item.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

alternatif weapon u unutmussun(w) yapabilirsen Call To Arms+spirit runeword ile battle orders atiyorsun devam ediyorsun. ohm rune biraz mesele.

quote:

büyücüler için fcr onemli yani faster cast rate minimum 110 civari tutacaksın.sorc icin oculus iğrenç bişi. onun yerine runeword hoto, yada escutha yada death fantom kullanacaksin.shako,vipermagi,magefist,spirit yada stormshield,war traveler,arach spider web,ringler : 2xsoj yada 2 adet 10 fcr veren ring,amulet mara's,talrasha yada hangi şekil sorc yaptıysan ona gore 3 skil veren amu.hire e gelince act2 defansive. armor: yapabilrsen rw forti yoksa shaft stop,helm: vimparegaze,weapon: rw obediance yada uniq kelpi fuscina(amn takılı)-(hire için hepsini yapabilirsen etheral item olsun)

cta yı sevmem bu arada kalkan olarak spirit kullanacaksan dex max 35 yap(tabi 15 dex veren item kullanmicaksan yoksa hic verme) storm shield ise ne kadar dex verecegini burdan hesapla

chancetoblok=shieldblok*(dex-15)/charlvl*2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 3 Kasım 2006; 14:23:38 >

• quote:

oculus iğrenç bişy derken?? abi all skill den ötesi varmı ya ben dışardan 13 all skill alan bi sorc yapmıştım ve frozen orbun her bi oku 350 civarı damage koyuyodu bence mukemmel asadan 3, amuletten 2,kasktan 2, yuzuklerden 1 er daha,zırhdan 2,kalkandan da 2, etti 13 skill mana deli gibi doluyo warm a 1 skill yetiyo 14 skilde essek gbi doluyo mesela daha energi shild ve thunder stormu saymıyorum bunları 20 skille onurlandırdıktan sonra inan bna harika...

• helm Nightwing's Veil
    amu:mara
    armor:chains of honor (telekinesin fullenecekse resiste gerek yok ozaman ormus)
    wpn:death fatom 2nd :cta
    shild:sprt 2nd:cta
    rings2*soj
    eldiven:magefist ya da frostburn(özellikle telekinesis fullenerek man shield kullanılırsa)
    boot:war trvler

merc:act2 def helm vampire armor forti wpn:(işte zurnanın zırt dediği yer)eğer enrg shld kullnacaksan insight yeter ama benim tercihim infinity kesinlikle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 3 Kasım 2006; 20:20:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar kısaltmaları acarak yazarsak daha anlasılır olucak amac paylaşmak ise.. bide itemleri indirebilceğim bi site yada link verirmisiniz solediğiniz itemleri içeren..
  • quote:

http://www.d2sector.net

ya cok teşekürler site ve paylaşım için fln da mesela ben bu itemleri indirsem bile shadow master da acıp karakterime kopyalayıp bakamıyorum bad body yada bad inventory fln diye hata veriyo bir de versiyon farkı olan itemlarda da hata cıkıyor sanırım bunları nasıl halledebilirim önerdiğiniz itemları mesela zipleyip rapid le paylaşsanız nasıl olur.. şimididen tesekurler bide mesela shadow dan baska bi program önerirseniz de sevinirim..
  • hero editor indir ordan itemlari char a aktarabilirsin sanirim bu sitede vardi
  • ya şu solediğimiz sorc asalarını uniq olanları bi turlu acamadım ya hala elinde calısır durumda olan warsa paylaşabilir mi hero editorde acılan mumkunse hep actığım dosyalar hata veriyor da şimdiden teşekurler..
  • oculus ile aldigin her 4 vurustan birinde rasgele bir yere teleport olma olasiligin var. dmg aldin ve mesela yaratiklarin ortasina tp oldun sence bunun neresi hos. bu oculus yuzunden kac defa yattigimi bilirim. bazen ole bir rasgeliyorki bilardo topu gibi oradan ora tp oluyorsun. tam adama fireball arcaksin kendini alakasiz biryerde buluyorsun. kesinlikle hos degil. caster charin varsa HOTO rune word den sasmiyacaksin.

quote:

Orjinalden alıntı: serendipity

quote:

oculus iğrenç bişy derken?? abi all skill den ötesi varmı ya ben dışardan 13 all skill alan bi sorc yapmıştım ve frozen orbun her bi oku 350 civarı damage koyuyodu bence mukemmel asadan 3, amuletten 2,kasktan 2, yuzuklerden 1 er daha,zırhdan 2,kalkandan da 2, etti 13 skill mana deli gibi doluyo warm a 1 skill yetiyo 14 skilde essek gbi doluyo mesela daha energi shild ve thunder stormu saymıyorum bunları 20 skille onurlandırdıktan sonra inan bna harika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 5 Kasım 2006; 23:59:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

oculus ile aldigin her 4 vurustan birinde rasgele bir yere teleport olma olasiligin var. dmg aldin ve mesela yaratiklarin ortasina tp oldun sence bunun neresi hos. bu oculus yuzunden kac defa yattigimi bilirim. bazen ole bir rasgeliyorki bilardo topu gibi oradan ora tp oluyorsun. tam adama fireball arcaksin kendini alakasiz biryerde buluyorsun. kesinlikle hos degil. caster charin varsa HOTO rune word den sasmiyacaksin.

quote:

Orjinalden alıntı: serendipity

quote:

eschuta veya death fatom hotodan daha iyi(bence)...

tartışılır....

• Bende Barbar ' a gidecek 2 item söliyim. Bana göre (unique) item 'de Arkaine's Valor (armor) elinede en ideal Klasik Olarak The Grandfather ( sword ) daha başka önerisi olan varsa barbar için yorumlara her zaman açığım (yalnız özellikle tkrr yazıyım unique item ' de öneriler verirseniz sevinirim yoksa rune word bi dünya item var)
  • perfect leviathan uniqe itemler arasinda mele charlar icin en iyisidir bence. dmg reduce+str cok onemli. defans da idare eder.
    grandfather klasik barbar icin. fakat cok yavastır. runeworler herzaman en iyisidir. hem kılıc hem zırh bazında. runeword tavsiyesi istersen verebilirim.
    hangi barbar build i yaptin? ww mi berserk mi?

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirerenk

Bende Barbar ' a gidecek 2 item söliyim. Bana göre (unique) item 'de Arkaine's Valor (armor) elinede en ideal Klasik Olarak The Grandfather ( sword ) daha başka önerisi olan varsa barbar için yorumlara her zaman açığım (yalnız özellikle tkrr yazıyım unique item ' de öneriler verirseniz sevinirim yoksa rune word bi dünya item var)
  • barbarla pek oynamam ama bence onun için en iyi armor runeword forti ve silaha gelince berserk axe ye yazilmis runeword grief, tabii zod rune bulabilirseniz etheral bi weapon a yazilmis breath of dying(nası bi kilic uygun olur onu bilemem, sanirim phase blade yada gene berserk axe olur)
  • Dediğin itemler sanırım sadece 1.10 a ait bence 1.09 da item bulmak gerçekten çok zor. Ayrıca rune word yaptıktan sonra daha iyileride yapılabiliyo örnek verdiğin itemlerden. Bi kaç örnek bulabilirim sanırım tabi oyunu geri yüklemem ve 1.10 daki charlarımıda bulmam gerekiyo genede bi araştırım en iyi armor weap. içeren bi topic te açmayı düşünüyorum. Oraya resimleriyle felan koyarız güzel bi paylaşım olabilir charlarımızında resimlerini atabiliriz.
    quote:

barbarla pek oynamam ama bence onun için en iyi armor runeword forti ve silaha gelince berserk axe ye yazilmis runeword grief, tabii zod rune bulabilirseniz etheral bi weapon a yazilmis breath of dying(nası bi kilic uygun olur onu bilemem, sanirim phase blade yada gene berserk axe olur)

Bu arada Barbar için Phase bence iyi iş görmez dediğim silah daha iyi bi silah her bakımdan The Grandfather ( tabiki unique itemde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirerenk -- 9 Kasım 2006; 12:48:35 >

• ben zati 1.10 oynuyorum. bu patch de barb için bildigim en iyi weapon breath of dying.
  • quote:

ben zati 1.10 oynuyorum. bu patch de barb için bildigim en iyi weapon breath of dying.

ya arkadaşlar sorc yada barbar için solediğiniz itemleri zipleyip paylaşırsanız hilesiz ve calısır durumda olanlarını rapide atın
    paylaşımın bi anlamı olsun buarada bi soru daha hileli uniq olabiliyormu yada mesela ston of jordan ların 3 sorc skillisi var mı??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.