Şimdi Ara

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
19.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hero editorle 7 skile kadar arttirabilirsin item lari hile yapinca oyunun tadı kalmaz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

perfect leviathan uniqe itemler arasinda mele charlar icin en iyisidir bence. dmg reduce+str cok onemli. defans da idare eder.
    grandfather klasik barbar icin. fakat cok yavastır. runeworler herzaman en iyisidir. hem kılıc hem zırh bazında. runeword tavsiyesi istersen verebilirim.
    hangi barbar build i yaptin? ww mi berserk mi?

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirerenk

Bende Barbar ' a gidecek 2 item söliyim. Bana göre (unique) item 'de Arkaine's Valor (armor) elinede en ideal Klasik Olarak The Grandfather ( sword ) daha başka önerisi olan varsa barbar için yorumlara her zaman açığım (yalnız özellikle tkrr yazıyım unique item ' de öneriler verirseniz sevinirim yoksa rune word bi dünya item var)

Gerçekten hatırlamıyorum bayağı olmuştu ama sanırım ww idi çünkü mana problemim vardı diye hatırlıyorum.

Bu arada tavsiye verebilirim demişssin. Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirerenk -- 13 Kasım 2006; 21:03:53 >

• Dostlar karakter editledikten sonra niye kasıyorsunuzki, inventorye bir tane charm koyun(tek slotluk)
    charma 8 tane magic verin (%100 magic resist ve dibine kadar vitality, strength ve dex, very fast attack speed, hit recovery, fast cast rate vs)
    hepsinin maxa dayayın,
    sonra 4-5 tane kopyalayın o charmdan tamamdır işlem.
    şimdi açın oyunu oynayın emin olun HPniz hic acilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 14 Kasım 2006; 17:32:34 >
  • Şahsen ben hiç hile yapmadan hell'e kadar gelebildim, (68 barbar ve 70 pala var) ama malesef hellde tutunamadım,
    herifler 1-2 vurusta indiriyor. Yanımdaki mercinary ölmekten cürüdü yaw.
  • bulabilecegin rune a gore degisir. az rune bulamiyorum diyorsan ve online oynuyorsan silah olarak OATH gayet iyidir. basit rune lar ile yazilir, bunu etheral collosus sword veya blade e yazabilirsin. etheral a yazamanin sebebi rune word un indestructible olmasidir. gene online oynarim diyorsan death de iyidir. bunu da etheral collosus sword veya blade e yazabilirsin. LO rune bulabilirsen grief de dehsettir.

iyi rune bulabilirim ve online oynamiyorum diyorsan breath of the dying(etheral collosus blade e yazabilirsin), doom( etheral berserker axe) veya fantezi olarak last wish de olabilir duz collosus blade e.

armor olarak fortitude veya stone 4 soket archon plate olabilir. barbara bunlar gider.

quote:

quote:

perfect leviathan uniqe itemler arasinda mele charlar icin en iyisidir bence. dmg reduce+str cok onemli. defans da idare eder.
    grandfather klasik barbar icin. fakat cok yavastır. runeworler herzaman en iyisidir. hem kılıc hem zırh bazında. runeword tavsiyesi istersen verebilirim.

quote:

Bende Barbar ' a gidecek 2 item söliyim. Bana göre (unique) item 'de Arkaine's Valor (armor) elinede en ideal Klasik Olarak The Grandfather ( sword ) daha başka önerisi olan varsa barbar için yorumlara her zaman açığım (yalnız özellikle tkrr yazıyım unique item ' de öneriler verirseniz sevinirim yoksa rune word bi dünya item var)

Gerçekten hatırlamıyorum bayağı olmuştu ama sanırım ww idi çünkü mana problemim vardı diye hatırlıyorum.

• quote:

bulabilecegin rune a gore degisir. az rune bulamiyorum diyorsan ve online oynuyorsan silah olarak OATH gayet iyidir. basit rune lar ile yazilir, bunu etheral collosus sword veya blade e yazabilirsin. etheral a yazamanin sebebi rune word un indestructible olmasidir. gene online oynarim diyorsan death de iyidir. bunu da etheral collosus sword veya blade e yazabilirsin. LO rune bulabilirsen grief de dehsettir.

iyi rune bulabilirim ve online oynamiyorum diyorsan breath of the dying(etheral collosus blade e yazabilirsin), doom( etheral berserker axe) veya fantezi olarak last wish de olabilir duz collosus blade e.

armor olarak fortitude veya stone 4 soket archon plate olabilir. barbara bunlar gider.

quote:

quote:

quote:

Evet yazdığın itemler gerçekten güzel. Öncelikle şunu söyliyim ben hiç online oynamadım. Fakat single da bir çok karakter kastım lvl 99 da hiç yapamadım ama 96 ya kadar geldim. (asasin) Şimdi verdiğin örnekler gerçekten güzel itemler neticede etheral bi silaha rune word yapıyosun. Genelde barbar lar mastery olarak ya axe ya sword yada mace giderler bu çoğunlukla böyledir. Ama bende sana güzel bi tavsiye veriyim. (barbarla ilgili) Öncelikle spear mastery full olması gerekiyo. Elinede tabiki zod rune u bulman gerekiyo şahsen ben buldum (edit programı gerçekten kullanmadım bugüne kadar bu itemdede kullanmadım)etheral bi War pike 6 socket li rune ların sıralanışı şöle;Vex Hel El Eld Zod Eth bu dizilimden gerçekten inanılmaz bi silah ortaya çıkıyo. Silahın ismi Breath Of The Dying Eğer dediğim gibi spear mastery max larsan birazda str ağırlıklı charmlardada damage e yönelik ve resist e yönelik bi Barbar yaratırsan karşında birinin durabilceğini sanmıyorum. (players 8 de bütün boss ları zorlanmadan kesebiliyodum yaklaşık 20 k belkide üstündede damage im oluyodu) Aklımda daha bir çok formul var isteyen olursa yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirerenk -- 15 Kasım 2006; 20:39:48 >

• biliyorum canim o silahi 1 yıl nerdeyse surekli online diablo oynadim ben daha LO rune dan yukarisini yerde dusmus vaziyette gormedim. sansliymissin ne diyim. zaten o silahi yaptinmi oyunda almiyacagin dusman kalmaz. onemli yaratikdan cok pvp lerde rakip alabilmek. pvp lerde cift el silah la kalkansiz rakip almak cok zor. storm shield zorunlu gibi bi sey.

quote:

Evet yazdığın itemler gerçekten güzel. Öncelikle şunu söyliyim ben hiç online oynamadım. Fakat single da bir çok karakter kastım lvl 99 da hiç yapamadım ama 96 ya kadar geldim. (asasin) Şimdi verdiğin örnekler gerçekten güzel itemler neticede etheral bi silaha rune word yapıyosun. Genelde barbar lar mastery olarak ya axe ya sword yada mace giderler bu çoğunlukla böyledir. Ama bende sana güzel bi tavsiye veriyim. (barbarla ilgili) Öncelikle spear mastery full olması gerekiyo. Elinede tabiki zod rune u bulman gerekiyo şahsen ben buldum (edit programı gerçekten kullanmadım bugüne kadar bu itemdede kullanmadım)etheral bi War pike 6 socket li rune ların sıralanışı şöle;Vex Hel El Eld Zod Eth bu dizilimden gerçekten inanılmaz bi silah ortaya çıkıyo. Silahın ismi Breath Of The Dying Eğer dediğim gibi spear mastery max larsan birazda str ağırlıklı charmlardada damage e yönelik ve resist e yönelik bi Barbar yaratırsan karşında birinin durabilceğini sanmıyorum. (players 8 de bütün boss ları zorlanmadan kesebiliyodum yaklaşık 20 k belkide üstündede damage im oluyodu) Aklımda daha bir çok formul var isteyen olursa yazarım...

• Bende geçen seneye kadar oynuyodum ama sıktı artık çünkü çıkaracak pek bişey kalmamıştı. Nasıl çıktığını bende anlamadım Zod un ama Mephistonun Soul Stone nu parçalıyınca düşüverdi önüme Vex ' te çok zor bi rune ama onu arkadaştan almıştım dupe yapmıştık tabiki ( zaten kim yapmıyoki) 4 5 sene boyunca aralıksız Diablo oynadım çokta zevkli anlar yaşadık arkadaşlarla güzel itemlerin düşmesi gerçekten insana mutluluk veriyodu. Diablo 3 te umarım eskisinden uzak bi oynanış zevki dışında kalmaz o 2 yi 3 d yapsalar bile oynarım yani tkrr tkrr. ( Bu arada diablo yu tkrr yükledim o silahın bi ss ini yolluyacam tabiki bulabilirsem vede göndermeyi becerebilirsem bilmeyen arkadaşlar bi görsün bakalım ne diyecekler. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirerenk -- 16 Kasım 2006; 13:21:28 >

• hellforge dan hell de max gul dusuyor. zod imkansiz.
    belki oynadigin serverda rune droplari ile oynanmis olabilir.
  • quote:

hellforge dan hell de max gul dusuyor. zod imkansiz.
    belki oynadigin serverda rune droplari ile oynanmis olabilir.

Vallaha ben v 1.09 da o şekilde düşürdüm diye hatırlıyorum ( online oynamadım hiç )
  • ah ah diablo2.en son hell'de tepedeki üç heykele gelmiştim(adlarını bile unutmuşum) ne yaptıysam yenemedim herifleri druidle.sanırım level 80 civarıydı karakterim.bu 1.10 da zor + hell olunca baya kasmak gerekiyor.tekrar indirip kurayım bari, bide server üzerinden oynarız bakalım o nasıl oluyormuş
  • selamlar
    forumda yeniyim

d2 lod için crack arıyorum...
    1.11 yada 1.11b patcin crağini nerede bulabilirim
  • http://www.d2sector.net
    burda bulursunn
    quote:

Orjinalden alıntı: sharapnel

selamlar
    forumda yeniyim

d2 lod için crack arıyorum...
    1.11 yada 1.11b patcin crağini nerede bulabilirim

• teşekkürler serendipity

arkadaşlar jamella arıyorum düzgün bi versiyon, indirdiklerim hep sorunlu
    bileniniz varsa benimle paylaşabilirmi

birde win98 de diablo yu 2 kere açıp multi yapabilme desteği sağlayan dll dosyasını arıyorum
    bende mevcuttu ama eski pc ile oda tarih oldu
    bilenler bi zahmet beni bilgilendirebilirmi

şimdi den teşekkürler
  • quote:

Bende geçen seneye kadar oynuyodum ama sıktı artık çünkü çıkaracak pek bişey kalmamıştı. Nasıl çıktığını bende anlamadım Zod un ama Mephistonun Soul Stone nu parçalıyınca düşüverdi önüme Vex ' te çok zor bi rune ama onu arkadaştan almıştım dupe yapmıştık tabiki ( zaten kim yapmıyoki) 4 5 sene boyunca aralıksız Diablo oynadım çokta zevkli anlar yaşadık arkadaşlarla güzel itemlerin düşmesi gerçekten insana mutluluk veriyodu. Diablo 3 te umarım eskisinden uzak bi oynanış zevki dışında kalmaz o 2 yi 3 d yapsalar bile oynarım yani tkrr tkrr. ( Bu arada diablo yu tkrr yükledim o silahın bi ss ini yolluyacam tabiki bulabilirsem vede göndermeyi becerebilirsem bilmeyen arkadaşlar bi görsün bakalım ne diyecekler. )

eminmisin? zodu oradan düşürdüğüne mephisto soul'undan gul'den fazlası düşmez diye biliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 29 Kasım 2006; 6:38:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sharapnel

teşekkürler serendipity

arkadaşlar jamella arıyorum düzgün bi versiyon, indirdiklerim hep sorunlu
    bileniniz varsa benimle paylaşabilirmi

birde win98 de diablo yu 2 kere açıp multi yapabilme desteği sağlayan dll dosyasını arıyorum
    bende mevcuttu ama eski pc ile oda tarih oldu
    bilenler bi zahmet beni bilgilendirebilirmi

şimdi den teşekkürler

d2loader indir
  • win98 de diablo yu 2 kere açmaya yarayan dll dosyası kimsede yokmu yaw
    bana onu verin
    bende hayallerinizi özgür bırakayım

resimdeki ufak bi örnek
    şaka bi yana varsa yada adını bilen varsa bana yeterli :D

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER
  • d2gfx.dll google dan arat. d2loader lada yapabilirsin
  • teşekkürler dostum
    senin için yapabileceğim bişi varsa ne mutlu bana
    umarım bulurum
  • sorunumu giderdim teşekkürler arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.