Şimdi Ara

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
19.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var. bana laplace-Z transform, mickroişlemciler,AC-DC devre analazi,telekom teknik,elektromanyetik vs... gibi şeyleri öğretebilinmi? yada yerime sınavlara girebilinmi
  • hımmm olur gerçi ben oyun hakkında demiştim ama neyse sözümüz sözdür
    ben seni o derslerden eğiteyim
    sende bana tıp dilindeki bilmem kaçyüz tane olan latince kelimenin türkçe anlam ve açılımlarını bulursun
    bölelikle danışıklı dövüşü bitiririz umarım

• latince bilmem ama cekcem iidir malum alman server da ceklerle oynuyok
  • item yapmak için destek verilir
    heheee
    eskinin yeni versiyonu katledildi

en deli rune kombinenizi seçin evde tek başınıza yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharapnel

win98 de diablo yu 2 kere açmaya yarayan dll dosyası kimsede yokmu yaw
    bana onu verin
    bende hayallerinizi özgür bırakayım

resimdeki ufak bi örnek
    şaka bi yana varsa yada adını bilen varsa bana yeterli :D

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER

Dostum yanlış silaha basmışsın o rune ları veya basan kişi yanlış basmış benim dediğim silah o değil. Dediğim silahın damage i **** to 1300 küsürlerde ve spear a takılıyo.

• dostum benim taş derdim yok
    şimdi aradığım normal düz item
    ve istediğim taşı basabilirim
    dediğin gibi damageye sahip item varsa deli bi char yaparım
    uzun zamandır oynamıyordum d2 lod u
    artık fantezilerim durdursun beni
  • bendeki programda en iyi normal item atack üstünlüğü olarak ogre maul
    farklı bi program varsa hallederiz her türlü
  • Buna basıcaksın işte sonunda buldum savelerimi... Bu arada bende double cilent ı var d2 nin profilde msn adresi var ordan ekle atıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 4 Aralık 2006; 0:13:45 >

• benim taşlar seninki kadar iyi basamado itemi

• ama life çalma üstünlüğü bende

• çünkü etheral değil o item

Benimkisi seninkini döve
  • hehehee
    elbet bende bi ethereal bulurum
    benimki programdan item
    orada düz iteme basamıyon ethereal... yani basıyonda damage ile oynayamıyon
    adım kadir
    msn e ekledim beklerim
  • bence en iyi botd, etheral berserker axe a yazılandır, hem range iniz fazla olur hemde diger elinizede ss yada phoenix kalkan alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSiriuSS -- 4 Aralık 2006; 19:14:44 >
  • Vallaha bendede program var ama bu item i program kullanmadan yaptım ama program kullanarak yaptıgım itemlerde var sadece Barbar a kullanmadım onun üstündeki herşey orjinal zaten abartı bişi yok sadece o gösterdiğim spear var oda 6 7 senedir oynuoyrum bırakta o kadar olsun üstümdede Balrog skin var Arkaine ' s Valor muydu neydi öyle bişi ( unique item) başkada bişi yok diğerleri herkezte olan şeyler. Ama bi druied im var programla yaptım bazı itemlerini yani orjinal itemler damage veya özellikleriyle oynamadım var olan itemleri ona aktardım 8 k hp si var ve oynanışı çok zevkli druid in
  • editor falan filan kullanarak tadı cikmaz oyunun kendinize ii bi server bulup online oynayın
  • bu oyunun zevk veren kısmı pvp ve item kasmaktır. yaratık kesmek tamamen hikaye. oyunun zevki uzun bi solodan sonra yerde unique berseker axe, unique monarch görmektir. oyunda zevkin zirve yaptığı nokta ise kesilen bir yaratıktan düşen "ber" veya "jah" runedir. o anda kendinizi yerde takla atarken bulabilirisiniz.

editör bunların hepsini öldürür.
  • Ben sadece item kasıyorum aklımda bi kaç item var onları düşeremezsem gözüm açık gidecek editör tabiki oyunu öldürür aynı görüş içersindeyim. Online oynamak bana bu saatten sonra zevk vermez sadece item kasmaya adadım kendimi zaten bu oyuna başlarken arkadaşlarım beni bi araç olarak kullandı ben vakti olan bi insanın yani oyunlara vakit ayıra bilen bi insanım arkadaşlarımlarımın düşüncesi bana item kastırmaktı bende çok zevk alıyodum sabahlara kadar mephisto kestiğimi bilirim çokta yararım dokundu arkadaşlarıma fakat şöle 5 10 tane item eksik onların peşindeyim o itemlerde lvl la oluyo item i 96 lvl dan sonra düşürmeye başlarsınız 96 nın aşağısında çokta iyi item bulamazsınız gerçi şans işi ama olsun benim kanaatim bu...
  • slmlar diablo için ammada cok topic acılmıs ya sevenlerı hala var demek ama hakkının vermek lazım cok kalıtelı oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyrande

Ben sadece item kasıyorum aklımda bi kaç item var onları düşeremezsem gözüm açık gidecek editör tabiki oyunu öldürür aynı görüş içersindeyim. Online oynamak bana bu saatten sonra zevk vermez sadece item kasmaya adadım kendimi zaten bu oyuna başlarken arkadaşlarım beni bi araç olarak kullandı ben vakti olan bi insanın yani oyunlara vakit ayıra bilen bi insanım arkadaşlarımlarımın düşüncesi bana item kastırmaktı bende çok zevk alıyodum sabahlara kadar mephisto kestiğimi bilirim çokta yararım dokundu arkadaşlarıma fakat şöle 5 10 tane item eksik onların peşindeyim o itemlerde lvl la oluyo item i 96 lvl dan sonra düşürmeye başlarsınız 96 nın aşağısında çokta iyi item bulamazsınız gerçi şans işi ama olsun benim kanaatim bu...

tyrael's might düşürene kadar oynamaya devam et...

NOT:mef'ten düşmez!!

• okadar itemi napcannız yaw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.