Şimdi Ara

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
19.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diablo2 yi online oynamak için ne yapmam lazım...
  • bnde bir türlü açamadım bu oyunu yaww
  • Seneler önce US WEST serverinda oynuyordum bu oyunu, (orjinal oyun alarak, hile yapılmayan bir ortam)
    Hard Core modunda oynuyordum ve level 94 mage im vardı,
    item isimlerini pek hatırlayamıyorum ama death fantom kullanıyordum ve çok kaliteli bi death fantom du, % de olarak damage i çıkabilecek en iyiden sadece %1 düşüktü, ikinci elimde ki bir rune yazılımlı silah ilede batle orders yapıp kendi kendime barbarian gibi can verebiliyordum,
    Bu arada gördüm ki tüm terimleri, silah isimlerini yazılımları unutmuşum, ama şunu hatırlıyorum , ev arkadaşımla hergün 4-5 tane level 1 karakteri Hell seviyesine geçirip hell forge görevlerini yaptırarak, Rune ları o şekilde elde ediyorduk, ve serverdaki en iyi itemleri bile runelar karsiliginda trade edebiliyorduk insanlarla, bizim oynadığımız dönemde dupe filan hiç birşey yoktu tamamen legal di,
    Bu oyundan zevk almak istiyorsanız , hilesiz bir ortamda online olarak oynayın, single play oynarken bir death fantom bulma şansınız nerdeyse hiç yoktur ama onbinlerce kişinin oynadığı bir yerde muhakkak çıkar ve sizde trade edebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: HyM_Radical_xR

Seneler önce US WEST serverinda oynuyordum bu oyunu, (orjinal oyun alarak, hile yapılmayan bir ortam)
    item isimlerini pek hatırlayamıyorum ama death fantom kullanıyordum ve çok kaliteli bi death fantom du, % de olarak damage i çıkabilecek en iyiden sadece %1 düşüktü, ikinci elimde ki bir rune yazılımlı silah ilede batle orders yapıp kendi kendime barbarian gibi can verebiliyordum,
    Bu arada gördüm ki tüm terimleri, silah isimlerini yazılımları unutmuşum, ama şunu hatırlıyorum , ev arkadaşımla hergün 4-5 tane level 1 karakteri Hell seviyesine geçirip hell forge görevlerini yaptırarak, Rune ları o şekilde elde ediyorduk, ve serverdaki en iyi itemleri bile runelar karsiliginda trade edebiliyorduk insanlarla, bizim oynadığımız dönemde dupe filan hiç birşey yoktu tamamen legal di,
    Bu oyundan zevk almak istiyorsanız , hilesiz bir ortamda online olarak oynayın, single play oynarken bir death fantom bulma şansınız nerdeyse hiç yoktur ama onbinlerce kişinin oynadığı bir yerde muhakkak çıkar ve sizde trade edebilirsiniz.

Hell Forge dan Rune drop için char kasmanın bence mantığı yok. Malum hel-gul arası rune düşüyor. Charı en az lvl 40 yapmak lazim ki özellikle lvl 20 ye kadar saatler demek. E bunun sonucunda hel rune almak da var.

En mantıklı rune kasma biçimi kontes kesmek tir. İst e (ist dahil)kadar rahat atiyor. Aslında Lo ya kadar atiyorda ist den sonra rune düşme şansı baya azalıyor.

2. bir yöntem de player sayısı fazlayken yüksek lvl area ları kesmek. Mesela 4 kişi olduğunuzu farz edersek, oyuncular pit, ancient tunnels, caos, ws, gibi yüksek lvl arealara dağılır ve oraları tek başlarına keserler. Bu şekilde rune kasmak daha mantıklı

• benim oynadığım dönemde, level atlamıza gerek kalmıyordu, level 1 leri hell forge görevine kadar götürebiliyorduk, 5 tane level 1 i hell forge götürmek güçlü charlar ve pratik de kazanınca hiçde uzun sürmüyordu, günde 15 tane hell forge görevinden hel ile gul arası rune alınca birleştirince hiçde azımsanmayacak kadar gelir elde ediyorduk, sanırım senin dediğin üzere level sınırlaması getirmişler,

HArd core da ve US west serverında(500 ping ortalama demek) Contes yolu hem uzun hem riskli, Risk alarak da dard core da level 95 olunmuyor.
  • quote:

benim oynadığım dönemde, level atlamıza gerek kalmıyordu, level 1 leri hell forge görevine kadar götürebiliyorduk, 5 tane level 1 i hell forge götürmek güçlü charlar ve pratik de kazanınca hiçde uzun sürmüyordu, günde 15 tane hell forge görevinden hel ile gul arası rune alınca birleştirince hiçde azımsanmayacak kadar gelir elde ediyorduk, sanırım senin dediğin üzere level sınırlaması getirmişler,

HArd core da ve US west serverında(500 ping ortalama demek) Contes yolu hem uzun hem riskli, Risk alarak da dard core da level 95 olunmuyor.

eski versiyonlarda olabilir. Bu oyunu tam olarak v1.10 itibari ile oynamaya basladim.

normal oyunda 3 barbar için lvl 20

nm oyunda 3 babar için lvl 40

hell oyunda 3 barbar için lvl 60 olması lazim yoksa gorev olmuyor sonuc itibari ile baal a gidemiyorsunuz.

• ARKADAŞLAR DİABLO 2Yİ İKİ KEZ ACABILMENIN YOLUNU BILIYORMUSUNUZ
  • en ii item deilde benim hiç göremediğim editör kullananlarında muhtemelen göremediği item==> eth perf tomb reaver
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

quote:

benim oynadığım dönemde, level atlamıza gerek kalmıyordu, level 1 leri hell forge görevine kadar götürebiliyorduk, 5 tane level 1 i hell forge götürmek güçlü charlar ve pratik de kazanınca hiçde uzun sürmüyordu, günde 15 tane hell forge görevinden hel ile gul arası rune alınca birleştirince hiçde azımsanmayacak kadar gelir elde ediyorduk, sanırım senin dediğin üzere level sınırlaması getirmişler,

eski versiyonlarda olabilir. Bu oyunu tam olarak v1.10 itibari ile oynamaya basladim.

normal oyunda 3 barbar için lvl 20

nm oyunda 3 babar için lvl 40

hell oyunda 3 barbar için lvl 60 olması lazim yoksa gorev olmuyor sonuc itibari ile baal a gidemiyorsunuz.

charı helle geçirebilmek için lvl 40 yapmaya gerek yok. lvl 1 charı da helle geçirebilirsin. ama normalin ve nm'nin son questini yapmamış bir daha char lazım.

• SS LER çok güzel nerden çıktı o item?
  • o item düşmüyor

upgrade yapıosun
  • yaa bu topic i gordum sonra gaza geldım dedım oyunu kurup oynıyım cd bozulmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

yaa bu topic i gordum sonra gaza geldım dedım oyunu kurup oynıyım cd bozulmus

bende gaza geldm dvd sini alıcam haftasonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

yaa bu topic i gordum sonra gaza geldım dedım oyunu kurup oynıyım cd bozulmus

bende gaza geldm dvd sini alıcam haftasonu

bende ole yapıyım barı ıcımde kaldı walla

• quote:

Seneler önce US WEST serverinda oynuyordum bu oyunu, (orjinal oyun alarak, hile yapılmayan bir ortam)

bende üniversiteye ilk girdiğim yıllar sınırsız net yüzünden buna sardırmıştım hatırlarım 2 tane de orjinal oyun almışdım 2 accauntla oyna girip kendi kendime rush atardim, rune quest için char yapardim, softcore da bi türk arkadaşımızı 99 yapmak için geceler boyu nasıl sabahlardık europa serverlarında sonra hardcore oynadik onun zevki bi ayrıydı güvenemedigin adamlarla baalrun yapamazdın guruplar arasında hafiftende bi çekişme vardı sonuçta..favorimde sorc du benim hey gidi perfect deat fantom lar perfect cta lar her biri 3-4 highrune degerinde small charmlar high rune depo lari.. saatlerce trade yapmak bile sıkmazdı.. acaba kaç saat oynadık bu oynu merak ederim bazen..

haa gelelim oynun en iyi itemlerine bi sn buralarda belki en iyisi değil ama güzel birinin ss i olacaktı sanirim 2.ladder zamanındandi bu.
    p def/ p ress tyrael's might

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER

buda %11 leech crafted :)

DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TssdR -- 4 Mart 2007; 14:33:42 >

• blizzard'ın sitesine gir her şeyi,itemleri faln yazıyo
  • @HyM_Radical_xR hangi dönemde oynadın onu bilmiyorum ama orj cd ve battle da oynuyorsan bildigim kadari ile birden fazla char sokmak yasak. senin oynadigin zamanda bu nasıldı bilmiyorum.

bende lost gibi 1.10 la basladim ve lvl 1 bi char i hell e gecirmek için lvl20 ondan sonrada lvl40 sart. @neuro arkadaşın dediği "charı helle geçirebilmek için lvl 40 yapmaya gerek yok" tamamen yanliştır (1.10 için) öncelikle lvl 20 normda lvl 40 nm de olmadigi sürece baal a giremez bunun için partide en az bir tane baal in yanına gidebilecek görevi henüz yapılmamış bir char lazim bunun içinde limit norm da lvl20 nm de lvl 40 hell de lvl 60 tır. bunlar ancient way deki 3 barbar görevinin olabilmesi için gerekli lvl lardır. eğer bu görev olmazsa baal a giden kapıdan geçilemez. world lvl 2 de açılan tp den de girilemez

neyse gelelim topic e işte oyundaki en iyi en pahalı yapılması en zor item

http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/mpage_12/key_/tm.htm

Not: server da edit yapmak, hack tarzı prog kullanmak tamamen yasaktır. ve engellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 5 Mart 2007; 18:00:20 >

• arkadaşlar bu resimdeki diablo 2 expansion mu

bide benim v 1.07 onu nasıl yükseltirim

internetten 1.11b yi indiriyom kurdum oyunu açaken hata verio
    ____________-----------------------_____________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon17 -- 11 Mart 2007; 22:58:11 >
  • v.1.00 ile Silk of Chaos item ını çıkarmıştım özellikler berbat olsada giysi Orgament Chaos Armor iken Silk of Chaos oldu ve şekli uzaylı kıyafetine benzedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.