Şimdi Ara

item özelliklerinde kırmızı yazan max.durability hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar birisi benim sos spear ile kendi sos swordunu takas yapmak istedi satışı kolay olur diye kabul edecektm kılıcı görmek istedim altta blue ların yazdığı yerde kırmızı yazıyla maximum durability reduce %47 gibi bişi yazıyordu bu nedemek oluyor bu silah tamir edilemezmi anlamına geliyor acaba

• Yanlış Bilgi Özür Dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfa_Lee -- 21 Ocak 2008; 17:56:22 >
  • evet ya sınırlı tamir edilebilr yada hiç tamir edilemez demektir bi bakıma tek kullanımlık npc ye 1 gold a satılır
  • hayır + basarken silahın durability tisi düşmüş sadece diger uniqe den düşen itemlerdeki repair invalid ile karıştırma onu coğu kişi bu yanLışa düşüyor çünkü

o max durability reduce senin iteminin normal durabilitysinin %47 düştügü anLamına geLir bi durability blue su basarsan [hangi tabLet oLdugunu hatırLayamıyorum] eskisinden daha iyi oLur dert etme ^^

ya kardeşLerim topic i açan arkadaşa yanLış biLgi wermeyin tamir ediLemez deil o item tamir edebiLirsin sadece normal durability si %47 azaLmış

ne kadar çok yanlış bilgi sahibi insan war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prop[h]ecy -- 21 Ocak 2008; 17:47:50 >
  • reduce yazıyomuş pardon evet prophecy doğru söylüyo durability %47 düşmüş stone bul durability bas
  • Teşekkür ederim bilgiler için bendeki spear dan iyi bir kılıç +4 full blue yanında birde 42+3 kalkan vericek daha rahat satarm onu alırsam . peki durability tableti basarsak o kırmızı yazı kalkacakmı şimdi bunu benim gibi bilmeyenler o yazıyı gormeyince belki almak istemez elimde kalmasın sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

Selamlar birisi benim sos spear ile kendi sos swordunu takas yapmak istedi satışı kolay olur diye kabul edecektm kılıcı görmek istedim altta blue ların yazdığı yerde kırmızı yazıyla maximum durability reduce %47 gibi bişi yazıyordu bu nedemek oluyor bu silah tamir edilemezmi anlamına geliyor acaba

Gonul rahatligi ile takas edebilirsin ...
    Oyun oynanmaya devam ettigi muddetce de istersen milyon kere tamir ettirebilirsin ...
    Tamir edilemeyen sox silah olmaz ...
    Tamir edilemeyenler unique yaratiklardan duser ... Onlarin uzerinde repair invalid yazar ...

Edit: Kirmizi yazi kalkmaz hep duracak o uzerinde ... Lakin %47 dusmus ise durability bi zarari olmaz master (durability) tasi basilmamissa bile kalan durabilty kasmaya kullanmaya yeter ... Ama ben sehirden bi cikarim uzun sure donmem durabilty fazla olsun dersen silahin derecesine uygun master tasi bulup basarsin ... hatta belki basilidir (full blue dedigine gore) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 21 Ocak 2008; 17:56:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!**
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer silahın altında "Repair İnvalid/ Maximum Durability %400 increase" gibi bir ifade varsa işe yaramaz.

Ama eğer "Repair İnvalid" yazmıyorsa sorun yok demektir.

Yani değiştirmende bir sakınca yok. Zaten sos silahlar Repair İnvalid olmaz. Yanlıs bilgi vermeyelim...

Edit: Silahı aldıktan sonra "jade tablet of master" kullanarak durability'i yukseltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 21 Ocak 2008; 17:54:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

Teşekkür ederim bilgiler için bendeki spear dan iyi bir kılıç +4 full blue yanında birde 42+3 kalkan vericek daha rahat satarm onu alırsam . peki durability tableti basarsak o kırmızı yazı kalkacakmı şimdi bunu benim gibi bilmeyenler o yazıyı gormeyince belki almak istemez elimde kalmasın sonra

o kırmızı yazı kalkmıyo

ama durability si eskisinden iyi oLur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prop[h]ecy

hayır + basarken silahın durability tisi düşmüş sadece diger uniqe den düşen itemlerdeki repair invalid ile karıştırma onu coğu kişi bu yanLışa düşüyor çünkü

o max durability reduce senin iteminin normal durabilitysinin %47 düştügü anLamına geLir bi durability blue su basarsan [hangi tabLet oLdugunu hatırLayamıyorum] eskisinden daha iyi oLur dert etme ^^

ya kardeşLerim topic i açan arkadaşa yanLış biLgi wermeyin tamir ediLemez deil o item tamir edebiLirsin sadece normal durability si %47 azaLmış

ne kadar çok yanlış bilgi sahibi insan war

Gerekli acıklama yapılmıs. Tablet olarak master ı kullanırsan durability basabilirsin.

• arkadasların dedıgı gıbı degree sıne gore 1 durabılıty stone bul ve basıver . bıraz daha fazla kullanırsın o sekılde
  • o silahların durability yuksek oluyo durability olduktan sonrada tamir edilmiyo npc fiyatıda 1 gold
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.