Bildirim
Maximum durability reduce hakkında lütfen yardım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O yazı silinmez artık.199 kötü bi durub değil. -
silah yandı ve benım oyunu bıraktıgım andır bıdaha oynarsam namerdim çok acaip zarara gırdım -
durability reduce olmaması için steady stone kullanılır. +11 deneme patlar -
Yok bide yanmasın :D -
+10a bastigina şükred xD -
Bu Silahı Yaktım demem Bana -
silahda hıc bır degısıklık olmaz drub un bence cok cok ıyı o sılınmez fakat oyle olmasıda sadece drub u dusururur 199 drub da fazlasıyla yeterde artar -
Başarısız olmayan bir alchemy işlemi durability reduce olmasına sebep olmaz ki...(Başarızı bir alchemy işlemi steady yok ise buna sebep olur) Kaldı ki bu sadece bir sos ne sun silahlar %99 durability reduce gördü de bişey olmadı.Sonuçta tamir edilebilir konumda hala -
Yanmış silah -
Silahda bişi yok.Korkmayın item repair edilebilir sadece item + basma sonucu kötü sonuçlanmış ve durability düşmüş.Bunu durability veren stoneler vardı onlardan bas bişi olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X