Şimdi Ara

Special Trade Shops hakkında bilgi verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler nedir şu special trade shoplar bir öğrenmek istiyorum izninizle, bandit kalesinde mi satılıyor ne öyle bşi duydum ama net değil aklımdakiler, az sonra başlicak da benim de paraya ihtiyacım var denemek istiyorum...

• Onlar Kervan çeken kişilerin Mallarını alıp satıp yüklediği yerdir. Kervan çekmenin amacı zaten bellidir.

- Örn : Hotan Special Trade shop'dan Mal yükledin. Yüklediğin bu malı Constantinepole'ye götürdüğün zaman oradaki Trade Shop'a satıyorsun ve sana verdikleri '' Trader %, Gold '' bunlar. Yani illaki Hotan, Cons. Arası şart değil istediğin yerden Malı yükle ve kafana höre istediğin şehre git ve sat, Mevzu bundan ibaretdir. Yalnız ;

- Bir Trader ne olursa olsun Mal taşırken yanında mutlaka 4-5 tane sağlam hunter bulundursun. Ekstradan Thiefler var ve Trader'lara saldırıp Mallarını çalarlar . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Onlar Kervan çeken kişilerin Mallarını alıp satıp yüklediği yerdir. Kervan çekmenin amacı zaten bellidir.

- Örn : Hotan Special Trade shop'dan Mal yükledin. Yüklediğin bu malı Constantinepole'ye götürdüğün zaman oradaki Trade Shop'a satıyorsun ve sana verdikleri '' Trader %, Gold '' bunlar. Yani illaki Hotan, Cons. Arası şart değil istediğin yerden Malı yükle ve kafana höre istediğin şehre git ve sat, Mevzu bundan ibaretdir. Yalnız ;

- Bir Trader ne olursa olsun Mal taşırken yanında mutlaka 4-5 tane sağlam hunter bulundursun. Ekstradan Thiefler var ve Trader'lara saldırıp Mallarını çalarlar . . .

peki bandit kalesiyle ilgili bir şey vardı, o bununla mı alakalı(bandit kalesinde mal alıp satan npc ler oluyordu bi ara)

• Evet sadece Bandit kalesi değil . . .

- Jangan - Bandit Kalesinde
    - Dawnghan - Tarim Basinde
    - Hotan - Taklamakanda

Buralarda Bergain var. Orası yasak mal satıyor ve günün belli saatleri. Ancak oradan mal almak yerine mesela şöyle olabilir. Constantinepole'den 5* Malı yüklediniz ve Jangan'a gidiyorsunuz. Yolda sorun çok oldu Jangan'a kadar dayanamıyoruz o zaman Tarim Basin'deki Bergaine malı satabilirsiniz. Yani mantık budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 9 Ocak 2009; 10:01:37 >
  • quote:

Evet sadece Bandit kalesi değil . . .

- Jangan - Bandit Kalesinde
    - Dawnghan - Tarim Basinde
    - Hotan - Taklamakanda

Buralarda Bergain var. Orası yasak mal satıyor ve günün belli saatleri. Ancak oradan mal almak yerine mesela şöyle olabilir. Constantinepole'den 5* Malı yüklediniz ve Jangan'a gidiyorsunuz. Yolda sorun çok oldu Jangan'a kadar dayanamıyoruz o zaman Tarim Basin'deki Bergaine malı satabilirsiniz. Yani mantık budur.

peki tşk ederim, son bir şey, günde bir kere mi yapılıyor bu olay yoksa 5-6 saatte bir falan mı yapılıyor?
  • Hergün Öğlen 12:00 de başlıyor Akşam 18:00 sona eriyor. Ve yanılmıyorsam her iki saat'de bir 30 Dk'lığına Bergain açılıyor . . .
  • quote:

Hergün Öğlen 12:00 de başlıyor Akşam 18:00 sona eriyor. Ve yanılmıyorsam her iki saat'de bir 30 Dk'lığına Bergain açılıyor . . .

tşk ederim yeniden, sağol cevap verdiğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim . . .
  • Bandit kalesinden görev aldım.20 White tiger kestim. ama 2. dediği şeyi anlamadım.bi kutu var bende ama kime götüreceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.