Şimdi Ara

araç hakkında ingilizce bilgi buldum çevirebilicek varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: N. Officer Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tempo mat. If you press it on to 50 km/h , it will tell you all the time when you driving over 50

Nothing in common with cruise control. Once this button pressed on ,warning when you over speed you set up

tam olarak hangi manaya gelıyor bu çeviri ile denedim ancak düzgün çeviremedi

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Özetle;
    Hangi hızda isterseniz bir Düğmeye basıyorsunuz ve daha sonrasında siz ne zaman bu Hızı geçerseniz sizi Uyarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk cümle

Tempomat tuşuna 50 kilometre süratle ile giderken basın ve artık hep 50 kilometre süratin üstünde gideceksiniz ve sizi uyarıcak

Ikinci cümle

Bu hız sabitleyicisi ile beraber çalışmıyor. Tuş Basılı iken fazla hız yapmayın tehlikelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 15 Nisan 2015; 22:28:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bilgiler için arkadaşlar
  • Tempomat. Eğer 50 km/h ile giderken basarsanız, her 50 km/h hızın üstünde gidişinizde size bildirecek

Hız sabitleyicisi ile bir ilişkisi yok. Bu butona birkez basıldığında veya açıldığında, hızınız ayarladığınızdan daha yüksek olduğunda sizi uyaracak(veya ''hızınızın ayarladığınızın üstünde olup olmadığına dikkat edin'').

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 15 Nisan 2015; 22:44:00 >
  • createemir kullanıcısına yanıt
    gereksiz bir düğmeymiş o zaman zaten hızımı göstergeden görüp biliyorum onun ıcın sırf bı dugme koymuslar yani neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

gereksiz bir düğmeymiş o zaman zaten hızımı göstergeden görüp biliyorum onun ıcın sırf bı dugme koymuslar yani neyse

Hocam Allah korusun ama belki giderken uykuya daldınız ve hızınız birden yükselmeye başladı, sizi sesle uyarması kötü mü olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ingilizce buldugunuz aciklamada baska bir dilden google translate ile ceviri gibi duruyor.
    Pek anlamli bir cumle degil.

AMa sanirim hiz uyarisini tarif ediyor. 50ye ayarliyorsun sonra 50yi her gectiginde uyariyor. Cruise controlle ortak bir noktasi yok demis bir de.

Bu hiz uyari sistemlerinin amaci su hiz denetimlerinin sik oldugu ulkelerde:) bunu hiz sinirina ayarliyorsun ki yanlislikla gecmeyecesin.
    Ya da ben tasarruf yapacagim 90ni gecmeyecegim diyorsun ama bir bakmissin 120 ile gidiyorsun bunun olmamasi icin uyariyi kuruyorsun ve o seni uyariyor.
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    bildiğimiz alarmın otoya çevrilmiş hali belli noktaya gelince ötüyor yani bahsettiğim düğme ise daha farklı gibi duruyor anlatılandan http://i.hizliresim.com/3DBy35.jpg

bahsi geçen düğme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.