Bildirim
araç hakkında ingilizce bilgi buldum çevirebilicek varmı ?
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Özetle;
Hangi hızda isterseniz bir Düğmeye basıyorsunuz ve daha sonrasında siz ne zaman bu Hızı geçerseniz sizi Uyarıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk cümle
Tempomat tuşuna 50 kilometre süratle ile giderken basın ve artık hep 50 kilometre süratin üstünde gideceksiniz ve sizi uyarıcak
Ikinci cümle
Bu hız sabitleyicisi ile beraber çalışmıyor. Tuş Basılı iken fazla hız yapmayın tehlikelidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 15 Nisan 2015; 22:28:56 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim bilgiler için arkadaşlar -
Tempomat. Eğer 50 km/h ile giderken basarsanız, her 50 km/h hızın üstünde gidişinizde size bildirecek
Hız sabitleyicisi ile bir ilişkisi yok. Bu butona birkez basıldığında veya açıldığında, hızınız ayarladığınızdan daha yüksek olduğunda sizi uyaracak(veya ''hızınızın ayarladığınızın üstünde olup olmadığına dikkat edin'').
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 15 Nisan 2015; 22:44:00 > -
gereksiz bir düğmeymiş o zaman zaten hızımı göstergeden görüp biliyorum onun ıcın sırf bı dugme koymuslar yani neyse -
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
gereksiz bir düğmeymiş o zaman zaten hızımı göstergeden görüp biliyorum onun ıcın sırf bı dugme koymuslar yani neyse
Hocam Allah korusun ama belki giderken uykuya daldınız ve hızınız birden yükselmeye başladı, sizi sesle uyarması kötü mü olur -
Ingilizce buldugunuz aciklamada baska bir dilden google translate ile ceviri gibi duruyor.
Pek anlamli bir cumle degil.
AMa sanirim hiz uyarisini tarif ediyor. 50ye ayarliyorsun sonra 50yi her gectiginde uyariyor. Cruise controlle ortak bir noktasi yok demis bir de.
Bu hiz uyari sistemlerinin amaci su hiz denetimlerinin sik oldugu ulkelerde:) bunu hiz sinirina ayarliyorsun ki yanlislikla gecmeyecesin.
Ya da ben tasarruf yapacagim 90ni gecmeyecegim diyorsun ama bir bakmissin 120 ile gidiyorsun bunun olmamasi icin uyariyi kuruyorsun ve o seni uyariyor. -
bildiğimiz alarmın otoya çevrilmiş hali belli noktaya gelince ötüyor yani bahsettiğim düğme ise daha farklı gibi duruyor anlatılandan http://i.hizliresim.com/3DBy35.jpg
bahsi geçen düğme
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ford c-max tavsiye eder misiniz
- peugeot 2008 1.2 puretech motor yağı
- far su alıyor
- el freni kaç derecede donar
- ceza tutanağı seri / sıra no alanı 10 karakter uzunluğunda olmalıdır
- dacia spring fiyat
- chery omoda 5 özellikleri
- yerli elektrikli araba
- togg en çok satılan renk sıralaması
- opel mokka 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X