Şimdi Ara

Faceit hakkında bilgi verebilecek olan arkadaşlarımız varmı ? Teşekkür Ederim.

Bu Konudaki Kullanıcılar: erwone
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esea da idim. Ta ki düne kadar. Yeni güncelleme karşısında takınılan tavır ve benim de birçok şeye kendimce uyuz olmamdan dolayı ayrıldım. Üyeliğim sürsede umrumda diil.

Faceit nasıl ?

Bu arada ücreti ne kadar ? Esea ile aynı tarzmı ?

Bilgi verebilirmisiniz ?

• Bende eseayi birakanlardanim :) faceitte sadece premiumlularla oynama gbi bi sansimiz var mi diger turlu rage ve quit cok oluyorda..bilen arkadas aydinlatirsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Bende eseayi birakanlardanim :) faceitte sadece premiumlularla oynama gbi bi sansimiz var mi diger turlu rage ve quit cok oluyorda..bilen arkadas aydinlatirsa sevinirim

Aynen , bilen arkadaşları buraya bekliyoruz : )
  • Yav bende faceit'de surekli ani ping çıkmaları oluyor. Neden acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kişilerin çıkmasına engel olunamıyor, ama premium turnuvalara girebiliyorsunuz, oralarda freeler olamaz zaten.

Bu arada geliştiriciler baya bi CEVOya yükleniyorlar onun potansiyeli çok güzel, kendisi de güzel olsun diye ama bakalım, ESEA da hala düşüşte en düzgün en hilesiz server onların ama bunu kötüye kullanmaları hiç hoş değil.
  • aynen aksamlari is cikisi sinirsiz stressiz keyifli bi kac mac atiyorduk esea saolsun çöktü onada..bakalm umarim yakin zamanda duzelir

• Ücretsiz oynayanlar sadece Unranked ladder'a girebiliyor. Orada 3 maç attıktan sonra ranked lige yerleşmek için premium alman gerekiyor. Mantıken lige free kullanıcılar yerleşemediği için para verenlerle eşleşiyorsun. İki türlü subscription türü var, biri unlimited diğeri premium. Fiyatlarına sitesine kayıt olup bakabilirsiniz. Hem nasıl diye merak ediyorsanız tecrübe olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rin -- 25 Mayıs 2015; 21:30:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rin

Ücretsiz oynayanlar sadece Unranked ladder'a girebiliyor. Orada 3 maç attıktan sonra ranked lige yerleşmek için premium alman gerekiyor. Mantıken lige free kullanıcılar yerleşemediği için para verenlerle eşleşiyorsun. İki türlü subscription türü var, biri unlimited diğeri premium. Fiyatlarına sitesine kayıt olup bakabilirsiniz. Hem nasıl diye merak ediyorsanız tecrübe olur.

Çok teşekkür ederim Rin
  • Her ikisinide oynadim dostum. (Cevo,faceit) kesinlikle cevo onde adammı cıktı karsı takımda sıkıntı yapmadan pausla bekle hiç bişey diyen yok zaten map seçiminden sonra çıkabiliyosun yani istedigin mapte oynarsin faceitte takım hazır olmadan maçı başlatan takım kaptanı bile var (1 kişi eksikken) ayrıca cevo da herkes kendi işine bakiyor en en en güzlei OYNICAGIN SERVERİ SEN SECİYOSUN yani oylanada uk cıktı diye orayı oynamak yok faceiitteki gibi burda serverler belli istedigine katiliyosun cogunluklada almanya var yani cevo daha iyi ayrica cevo ceosu felan değilim begeniyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnocent Man -- 26 Mayıs 2015; 8:21:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esea neden bu kadar kötüleniyor ben esea almak istiyordum ama son yorumlar korkutmaya başladı ne var ki bu yeni güncelleme de?

• cevoda bir kac mac attim adamlar maci ciddiye aliyor ve iyi oyuncular. en azindan bana gelenler oyleydi. sunuculari stabil 65-70 ms aliyorum en fazla. kotu yani ise avrupa sunuculari ve oyuncu sayisi cok az. faceit troll kayniyor kimsenin ipledigi yok adam maca geliyor mac boyu afk kaliyor. premium uyelikte durum nasildir bilgim yok. hem para verip hemde freelerle eslestirirse kafayi yerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.