Şimdi Ara

Pedalbox hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçenlerde face'de dolaşırken Pedalbox diye bi şey gördüm biraz araştırdım arabanın performasını güçlendiriyoz iddaları var
    aslında ilgimi çekti ama biraz çekindim arabamın performansını artırayım derken başka sorunlarla karşılaş mı yayımda
    bilgisi olan varmı taktırayımmı acaba montalıda 5 dk yapılıyomuş sök takı kolaymış

face deki sayfası https://www.facebook.com/dtesystemsturkiye/
    hatta sitesi de buymuş http://pedalboxturkiye.com/

bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim belki taktırıp ta bide arabaya zarar vermek istemiyorum
    tavsiyelerinizi bekliyorum
    teşekkür ederim

arabam Hundai i30 1.6 2007 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benanantalya -- 24 Aralık 2016; 14:29:58 >

• gaz pedalı tepki süresini kısaltıyor başka bir numarası yok,, extra güç falan sağlamıyor
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilginden dolayı kardeş
  • telefon numaralari cok ozelmis 123-45-67 :)) uzak durulmasi gerekir boyle urunlerden para ve zaman kaybi
  • tepki süresini kısaltıyor ama motora zararı var deniyor bilemiyorum
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    adamları arayıp konuştum. ürünün motorla hiç bir alakası yokmuş elektronik gaz pedallara takılan bir sistemmiş sadece dediğin gibi gaz pedalının tepkimesinin performansını arttırıyormuş 3 ayrı modu varmış eko modda kullanırsak yakıtta tasarrufuda varmış üçretsiz test için cağırdılar 5 dk montaj yapılıyomuş kendi aracına, ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde ben bunu begenmedim diyip geri iyade edebiliyormuşsun 2 yıl garantili almanya ürünüymüş (ben çin malından çok korkarım alman ürünü olması iyi bence) dediler.
  • benanantalya B kullanıcısına yanıt
    Geçen gün başka bir konuya yazmıştım aynı yazımı buraya yapıştırıyorum umarım fikir vermesi açısından yararlı olur.

Geçen hafta cumartesi aracıma cam filmi yaptırmak için antalya'da yetkili firma olan uludağ otogaz'a gittim. Aracın işi uzayınca beni bırakmayı teklif ettiler.Şirkete ait araçla giderken bu ürünü kendi araclarına yeni bağladıklarını fark ettim ve merakımdan dolayı sordum.Onlarda cihazın isminin pedalbox olduğunu ve yazılım atmadan gaz tepkimesini hızlandırdığını dilersem kendi aracıma test amaçlı takabileceklerini söylediler.Bende geçiştirmek için aracı almaya geldiğimde denerim dedim.

Aracı almaya geldiğimde şirket çalışanları cihazı çoktan aracıma bağlamıştı.Bende birşey diyemedim ve test sürüşüne çıktım.Yanımda bu cihazı anlatan çocuk çok abarttı cihazım şöyle çalışır böyle çalışır vs. diye.Öncelikle o cihazın gerçekten etkisini hissedebiliyorsunuz.Arac daha iyi ivmeleniyor ve daha hızlı tepki veriyor. 10 km civarı test etme fırsatım oldu açıkcası ben çok beğendim ancak hem fiyat aşırı pahalı hemde ürün çok kalitesiz.Basit bir plastik içine 2-3 tuş koymuşlar bastıkça tak-tuk ses çıkarıyor. O zevk için 600 tl vermek ve aracın orjinalliğini bozmak bana pek doğru gelmiyor.Paranız çoksa gerçekten tat verecektir.Ama 600 tl verilir mi orası tartışılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha bu cihazı takmışsın ha dip gaz yapmışsın arkadaşta var kalkışta yine alamadı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Ha bu cihazı takmışsın ha dip gaz yapmışsın arkadaşta var kalkışta yine alamadı beni

arkadaşın memnunmu
    bide iki ürün varmış pedalbox ve pedalcomander diye hangisini kullanıyo ben pedalboxı daha kaliteli gibi gördüm alman markası sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: benanantalya

quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Ha bu cihazı takmışsın ha dip gaz yapmışsın arkadaşta var kalkışta yine alamadı beni

arkadaşın memnunmu
    bide iki ürün varmış pedalbox ve pedalcomander diye hangisini kullanıyo ben pedalboxı daha kaliteli gibi gördüm alman markası sonuçta

Arkadaştaki pedalcommander golf 1.6 fsi aracı var gaz tepkime gecikmesini kısaltıyor diyor ama bence sen dipgaz basmıyorsun ama o dipgaz yapıyor aynı mevzu, pedalbox daha kaliteli diye bende duydum
  • arkadaşlar yok böyle bişey
    pedalbox'ı aracıma taktırdım mükemmel bir değişime ugradı araba :)
    çok memnun kaldım başta biraz cekiniyodum ama maşallah hiç bir sorun yok şimdilik
    meraklısına kesinlikle tavsiye ediyorum
    600 tl ye aldım 15 günde içinde eger memnun kalmazsam koşulsuz iade dediler ama şimdilik çook memnunum
  • Şahsen Arabalardan çok fazla anlayan biri değilim. Hasbek kader bu firmanın ürününe internette denk geldim. Kia Sportage kullananlar bilir. Araba iyidir hasdır ama kalkışları geç ve hantaldır. Özellikle yokuşlarda da bütün arabalar size nal toplatır.

Bu yüzden bu ürünle karşılaştığımda bana çekici geldi. Tabi arabalardan fazla anlamadığım içinde çok tedirgindim. Arabaya bir zarar verir mi ? Garantisi bozulur mu vs.

Ancak araştırdığımda Pedalbox 'un Alman firması olduğunu ve aracın motoru ile uzaktan yakından bir alakası olmadığın sadece gaz pedalına takılarak gaz pedalının tepki süresini kısalttığını okudum. Bu bilgiler bana güven vermeye yeterliydi. Özellikle alman firması olması kuşkularımın bir çoğunu aldı

Neyse ürünü sipariş verdim. Sanırm firmanın ismi uludağ gruptu antalya firması. Ürünü ANkara 'da bir firmaya gönderdiklerini ve gidip taktırmamı söylediler. Bahsettikleri Şaşmaz Sanayi sitesindeki firmaya gittim. Ürünü bir kaç dakia içinde taktılar. Ben orada çalışan personele şu aracı bi test eder misin dedim. Adam bu üründen ilk kez taktığını kendisinin de çok merak ettiğini söyledi. Arabayı çalıştırıp, gaza basınca yaşadığı heyecanı anlatamam. SAnki kendi arabası olsa bu kadar heyecanlanabilirdi :)

Neyse uzun lafın kısası arabamın içindeki uyuyan dev uyandı. Yerinde kalkmayan o kia sportage oldu sana canavar. Tepki süresini mi kısaltır ne yapar bilmem ama. Gaza bastığımda araba uçacak gibi oluyor. Çoğu zaman ayarını kısıyorum :) Yakıt olayında ise olumlu yada olumsuz manada bir değişiklik göremedim. Benim tecrübelerim bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.