Şimdi Ara

ingilizce bir siteyi çevirmede yardımcı olursanız sevinirim (sağlıkla ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben Friedreich Ataksisi (FA) hastasıyım nörolojik bir hastalık denge kaybı ve reflekslerde yavaşlama oluyor
    zamannla ilerleyen bi hastalık bende 13-14 yaşında başladı şu an 39 yaşındayım baya ilerledi ama tedavi araştırmaları devam ediyor mutlu sona azkaldı gibi, şu Etravirine isimli bir ilaç FA için tedavi olarak bizelere daha yakın.
    bu ilacı kullanan Norveçli bir kız kendi blog unda deneyimlerini paylaşıyor.
    paylaşımları ingilizce olduğu için pek anlıyamıyoruz Türkçe çeviri konusunda bize yardımcı ola bilecek bir arkadaş varmı?

Adminde rica ediyorum konuyu taşımamasını konu dışı forumunda daha çok gören olur çok Teşekürler herkese

Status – Imukin May 2019
    July 22, 2019 by gunnhildskinlove

My name is Gunnhild Lystad, I’m now 40 years old. In 2009 I was diagnosed with friedreich’s ataxia (FA). In 2011 I started my blog because I wanted to share my “insider” tips to others being a physiotherapist myself and living with this condition. In august 2013 I stared taking Imukin injections. In October I was certain about the positive effects I had and decided to share it on my blog. The years to follow more people started taking Imukin if they could find a doctor willing to prescribe it and if they could afford it. Two big “ifs”. Here I will sum up some of the feedback I’ve got from others taking Imukin. In the end of the document you’ll find more recent updates and finally my own update.

KAYNAK

• Hocam merhaba, yardımcı olmak isterim elimden geldiği kadarıyla. Şu an müsait değilim ama müsait olduğumda iletişime geçeceğim.
  • Benim adım Gunnhild Lystad, 40 yaşındayım. 2009’da FA teşhisi konuldu. Kendim bir fizyoterapist olarak ve bu durumu yaşayan biri olarak bilgilerimi başkalarıyla paylaşmak istediğim için 2011’de blog’a başladım. 2013 Ağustosta, Imukin iğneleri almaya başladım. Ekimde, aldığım olumlu sonuçlardan emindim ve blogumda paylaşmaya karar verdim. Takip eden yıllarda, reçete yazabilecek doktor bulabilen ve almaya gücü yeten daha çok insan Imukin almaya başladı. Burada iki büyük durum var. (1-doktora yazdırabilen, 2-almaya gücü yeten) Imukin alan başkalarının bana verdiği geridönütlerini özetleyeceğim. Araştırmanın/dökümanın sonunda daha fazla güncellemeyle karşılacaksın, en sonunda da benim kendi güncellememle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 22 Temmuz 2019; 15:55:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim adım Gunnhild Lystad ve ben 40 yaşındayım. 2009'da bana Friedreich Ataksisi (FA) tanısı kondu. 2011'de bu blogu yazmaya başladım; çünkü bu hastalıkla yaşayan bir fizyoterapist olarak sizlere tavsiye vermek istedim. Ağustos 2013'te Imukin iğnesi olmayla alakalı araştırma yapmaya başladım. Ekim'de bu ilacın faydalarının olduğuna kanaat getirdim ve bunu blogumda paylaşmaya karar verdim. Bunu izleyen yıllarda bu ilacı reçete ettirebilenler ve bu ilaca parası yetenler bu ilacı almaya başladılar. Bu ilacı alabilmenin iki büyük "koşul"u vardı. Burada, bu ilacı alanların yapmış olduğu geri bildirimlerin bir kısmını paylaşacağım. Bu metnin sonunda yeni gelişmelerin daha fazlasını ve en nihayetinde kendi değişikliğimi bulacaksınız.
  • Ben gunnhild lystad.40 yaşındayım.2009 da teşhisim koyuldu.2 yıl sonra içten bir bakış olması hasebiyle blog sayfası açtım.Böylelikle diğerlerine yardımcı olabilecektim.2013'ün agustosunda imukun enjeksiyonuna başladım.Ekim ayında hissedilebilir derecede pozitif etkilerinin olduğuna kanaat getirdim.Blogumda da paylaştım.Yıldan yıla daha fazla insan tedaviye başladı.Tabi doktorları deneysel ilaca razı olurlarsa/karşılayabilirlerse.Geri bildirimleri tasnifleyip değerlendirme amacındayım.Metnin sonunda güncel gelişmeleri bulabileceksiniz.Ve mevcut durumumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Temmuz 2019; 16:4:14 >
  • allah razı olsun çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.