< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kararsızlık, bölüm seçimi, yardımcı olabilecekler acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
22.104 - 222.104 TL arası bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam özür dilerim benim çok sıkıntılarım oldu bu zamana kadar, okulla ilgili hiçbir şey yapamadım, ciddi olarak soruyorum bilgisizliği mi mazur görün
Verebileceğiniz bir oneri yok mu
Ben de bilgisayar muhendisligi mezunuyum, yazilimci olarak calisiyorum. Bilgisayar muhendisligi mezunu olarak suan is bulmak zor. Sektor asiri yogun maalesef. Ben 3 ayda sabah aksam is basvurusu yaparak zar zor bir is bulabildim. Turkiye'de calismiyorum ama is ilanlarina duzenli olarak bakiyorum. Bu kadar fazla talep olunca sirketler de maaslari asagi cekebiliyor maalesef cunku ne kadar dusuk verirlerse versinler sartlari kabul edecek bir bilgisayar mezunu oldugunu biliyorlar. O nedenle su aralar is bulma konusu sikintili. Ama ben kendimi gelistiririm ve bilgisayarla ugrasmayi seviyorum diyorsan Italya'dan mezun olduktan sonra sansin daha yuksek olur. Bir kere ise girdikten sonra gerisi guzel gelir ama dedigim gibi sevmen lazim ve is bulma surecinin zor olacagina kendini hazirlaman lazim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X