Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaosorg un isteğine ve benim desteğime göre bu topiği açtım arkadaşlar. İsteyen herkes bu konuya m:robe hakkında görüş, sorun ve fikirlerini yazabilir...

Diğer Topiclerin linkleri ise şunlar:
    - M:ROBE Kullanan arkadaşlar; 4 önemli soru!
    - olympsu mp3 çalarım sorunlu çıktı sizce parasını alabillirmiyim
    - OLYMPUS M:ROBE M-100 5GB MP3 ÇALAR!!!
    - i-pod mini 4 gb-olympus mirobe 5gb?

Eğer sorun yaşıyorsanız ilgili telefon,mail ve adres bilgileri bunlardır.
    BEYAZ TEKNOLOJİ:
    - Web adresi: Beyaz Bilgisayar
    - Telefonlar: TEL: +90 (216) 365 32 32 FAX: +90 (216) 365 38 67
    - Mail adresi: destek@beyazbilgisayar.com
    - Adres: Yukarı Dudullu Bostancı Yolu Cad. Keyap Kooperatifi.
    E Blok No:87. Ümraniye İstanbul

Bu konulara göz attıktan sonra eğer sorununuzun kaynağını veya çözümünü bulamadıysanız buraya sorunlarınızı yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbaba -- 31 Aralık 2005 1:19:36 >

• m robe unun pili hakkında solediin şey benm de başıma geldi
    ben teknik servise verdm yaptılar sanırım daa deneemedm bgn geçti eliime buuk ihtimalle pil de bi sorun vardır en iisi teknik servise yolla
  • @ muratbaba

topluma, m:robe kullanıcılarına ve bana yaptığın bu büyük iyilikten dolayı sana teşekkür ederim
    yeni başlığımız herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
    gercekten böyle bi başlığa ihtiyacımız vardı, umarım tüm m:robe kullanıcıları ve sorusu olanlar bu başlığı kullanır... gerçekten çok güzel olacak... tekrar teşekkürler

bu arada diğer başlıkların url lerinide ilk mesajına eklersen güzel olur...

aynı sorunu cemark ta yasamıstı, umarım onun sorunuda giderilmiştir... servise gönder halletsinler... ben böyle bi problem yaşamadım şimdiye kadar...

@ cemark

hayırlı olsun inşallah cihazın düzelmiştir ve problem yaşamazsın... sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim...

• -peki bu teknik servis olayını nasıl halledicez yani ben tahtakaleden aldım. şimdi gidip tahtakaledeki dükkana mı vericem yoksa taa gidip anadolu yakasındaki Beyaz Elektroniğe mi gidicem. çünkü garantisinde beyaz elektronik yazıyor.
    -Bu arada bu bataryası bu olayı yaşıyorsa bu batarya bozuk mu demektir? bozuksa başka ne gibi aksaklıklar görülür??
  • arkadaşlar 1 tane de benim sorum olacak

a-1000 veya a-3000 le kıyaslarsak(ses,malzeme kalitesi) mirobe nasıl?
  • @ muratbaba
    gercekten güzel bi başlık oldu...
    servise bi telefon et... kargoylada gönderebilirsin sanırım... onlar sana gerekli bilgileri verirler...

@ frtfrtfrtfrt

markada yazarsan sevinirim... ben bu yazdığın modellerin ne olduğunu anlamadım açıkcası... markada belirtirsen yardımcı olabilirim... yada bilen bi arkadaş varsa sana yazarlar...
  • yeni çıkan Sony NW-A1000 ve A3000 den bahsediyo...

aynı ikileme ben de düştüm.

Olympus m:robe mu yoksa bu sony nw-a1000 mi?!

çok önemli bi sorunsal..

olympus 5 gb, sony 6gb
    2si de usb+adaptörle şarj oluo

olympus un ses kalitesi yükseltilirken aksaklık çıkarsa garanti kapsamına girmio bu çok byük bi eksi bence..

sony de sürekli bahsedilen artist bilmem nesi var

sonracııma..

olympus ta lyric gösterme imkanı var (snrm sdc cdden aktarılanlarda)
    aynı özellik sony de var mı ?!?

olympus 12 saat dayanabilio ortalama.. sony 20 civarı (firma ööle dio walla)

olympus dokunmatik ama kolay çizilebiliomuş(forumda böle dediniz) sonynin ekranı da çok şık

olympus siyah üzerine kırmızı ışıklı janjanlı, sonynin de güsel renkleri karizması var

olympus 300-350 , sony 400-450 milyon civarlarında..

ya işte 2si de çok hoş işte..

benim aklıma gelen karşılaştırma bu kdr.. daha da ekleyin tartışın ben de bi karar veriyim hangisini alıcaama dair..

ekleme: bi de sony nin özel programıyla mp3leri sıkıştırması, böölecene daha çok mp3 alması, ve bu sayede daha uzun saatler dayanması olanagı vardı snrm
    yanlıs mıyım...

kimisi ben direk mp3 çalmak istiorum dio.. nedenki? atrac olunca kalite düşüo mu kötü mü oluo?
    ben hiç bilmiorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diable -- 6 Aralık 2005, 23:30:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m:robe

hafıza: 5 gb.
    usb sarj: +
    ac şarj: +
    çalma süresi: 12 saat (mp3 çalarken)
    dosya türü: mp3,WMA

boyutlar:
    yükseklik - 90
    genişlik - 52
    derinlik - 14.9
    ağırlık: 100 gr.

kutu içeriği: kulaklık,dock station, usb kablosu, ac adaptör, orjinal taşıma kılıfı,firmware cd si.

FİYAT: 223€ (teknosa)

Sony NW-A1000

hafıza: 6 gb.
    usb sarj: +
    ac şarj: +
    çalma süresi: 20 saat (ATRAC3 çalarken)
    dosya türü: mp3,ATRAC3

boyutlar:
    yükseklik - 88.1
    genişlik - 55
    derinlik - 18.7
    ağırlık: 109 gr.

kutu içeriği: kulaklık, usb kablosu, ac adaptor.

FİYAT: 282€ (teknosa)

• bunlar iki cihazında başlıca özellikleri...

şimdide diğer özellikler...

en göze çarpan özellik çalma sürelerindeki fark... bu fark dosya biçimlerinden kaynaklanıyor bence... sony ninde mp3 çalma süresini öğrenmek gerekli... ama ATRAC3 dinlerim diyenler için sony e + puan...

cihaz yeni olduğu için ses sony için muamma... ama m:robe firmwareden sonra çok iii... biçok cihazdan iii... burda şuan için m:robe + puan...

dış yüzeyinin çizilme olasılığı... başka sitelerde sony nin testlerini incelerken daha ayrıntılı fotograflarını görmüştüm... sony nin tüm yüzeyi çizilmeye elverişli... iki cihazıda dikkatli kullanmazsanız çizilme riski büyük... ama sony e daha nazik davranmalısınız... bu konuda da m:robe biraz daha önde bence...

şarkı sözlerini görebilmek... ben bu özelliğini bir kez kullandım, o da nasıl çalıştığını denemek için... bunun kullanılabilmesi için özel etiketli mp3 ler hazırlamak gerekli... illaki sarkının sözlerini görmeliyim diyenler için ideal... sony de bu özellik bulunmuyor... bence çok önemli değil ama sonuçta + bi özellik...

ayrıca m:robe un kırmızı ışığınıda unutmayalım

sony nin artıları, yeni ve ilginç bi tasarıma sahip olması (m:robe ta çok eski değil ama sony ondan sonra çıktığı için daha yeni ) ve sony olması (bir önceki serideki problemli modelleri unutalım )

ve fiyat... yaklaşık 60 € luk farkla, performansı belirsiz bi cihaz

bunlarda benim yorumlarım... bence sony almak için biraz düşünmek yada biraz beklemek gerekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosorg -- 2 Şubat 2006 22:25:57 >

• muratbaba bende mrobe tahtakaleden aldım . sen onlara ver onlarda ztn beyazbilgisayara yolluolar daa sonra yapıldıgında yine tahtakaleden alıcan

mp3 playerı bgn deniebildim ses super olmuş en az creative loer kadar ii ve yuksek ses verio artık hiç sorunum yok gerçi daa pil suresini deniemedim ama ses seviyesi ve klatisesi super herkese tavsie ederim
  • yani ses kalitesinin değiştiğini mi söylüyorsun. heralde orada firmware update yapmışlar alete. çünkü bataryanın sese etki edeceğini zannetmiyorum... Bu arada bu gösterge bozuksa pil de bozuk oluyo değil mi? çünkü bir gösterge için taa oraya gitmek birkaç gün beklemek mantıksız...
  • heralde firmware update yapmışlardır çok da ii oldu ya ben tırsıodum yapmaaa ses şimdi super
    ben walla 2 hafta bekledim keşke 2 bi kaç gun olsadı
    bence bi gotur teknik servise ztn garantiside var
    iki kereden fazla çıkarsa bu sorun direk yenisini alırsın
  • @ cemark

cihazdan memnun olmana sevindim... insallah bi daha problem yaşamazsın... firmware yükelemek çok kolay korkmana gerek yoktu ama yüklenip gelmesi ii olmuş... bu arada firmware versyonunu özelliklerden kontrol edebilirsin... aslında olympusun sitesine bakmak gerekli belki yeni sürüm çıkmıştır...

@ muratbaba

bencede servise bi gönder cihazı... en azından kafana takılmaz... sen bi gönder servise için rahat etsin...
  • öyle yapıcam galiba. Birde cemark acaba şu batarya testinide bi söyleyebilirmisin? ne kadar gitti diye?
  • daaa bitiremedim ya ama bişey dikkatimi çekti eskiden sarj gostergesi surekli dolu gosterio ama şimdi duzelmiş belli bi sureden sonra 2 çizgiye inmiş teknik servis ne yaptıysa bayaaa işe yaramış
  • ölçtüğünde paylaşırsın...
    bu arada acaba diğer arkadaşların pili ne kadar gidiyor?? şu an bende hesaplıyorum karşılaştırma yapıcağım.
  • bu akşam denicem kaç sat gidio die bakıcm açık bırakcm butn akşam
    herkes yazzsın playerı nın kaç saat dayandıınıda biz de bileellm bizimkilerin pil omrunde bi sorun varmı
  • Selam bende en eski mrobe kullanıcılarındanım hatta bu cihazla ilgili kapsamlı topicmide vardır. :)
    Herneyse M:robe'um benimde yaklasık 7-8 saat dayanıyor, Ama benim arşivimdeki mp3lerin kalitesi 192'den aşağı değildir yani, ama info kısmında 128 ses kaliteisnde 12 saat dayanır yazıyor acaba pilinizi çabuk bitmesnini nedeni bu olabilirmi ?

Edit:Ben The Punisher :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Walkman -- 10 Aralık 2005, 12:36:47 >
  • m:robe tahtakale veya doğubank'ta fiyatını bilenler var mı?
  • Ayrıca radyosu var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.