Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen buralara uğrarmıydın kendini özletme hocam yaaa... mesajlarının devamını bekliyoruz...

@ souza

radyo mevcut değil... fiyat olarakta cemark tahtakaleden almıştı... o bilgilendirebilir seni... ama güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum...
  • dogubak çevresindeki dükkanlardan birinde peşin 280miş 12 taksitle 360mış (garantili)
    bi arkadasım gecen hafta benim için ögrendi hangi dükkan oldugunu bilmiyorum ama o civarlara giderseniz bulursunuz sanırım.
  • teşekkürler... Nano ve mrobe arasında kaldım... Nanonun doğubank fiyatları hakkında bilgisi olan var mı peki?

Ayrıca fikirleriniz nelerdir?

Nano renkli olmasına karşın tipi mrobe kadar hoşuma gitmedi ve çok daha pahalı... Ama oldukça da küçük ...
  • valla daha ucuzada var ama iyi araştırmak gerekir... Bu arada önerim garantisize hiç yaklaşmamanız!! Elinizde patlarsa alet (mecazi anlamda) üzülürsünüz!

Nanolar gereğinden pahalı ve bence renkli ekran bir mp3 player almak kadar mantıksız bir davranış yok kanımca! Zaten hepimizde renkli ekran telefonlar vb. aletler var. Hepsinde de foto görebiliyoruz. O zaman bu renkli ekran mp3 playerların anlamı nedir?? Şarkı çalarken ekrandaki renklere fln bakarken eğleniyorsak bişey diyemeyeceğim. Önemli olan ses kalitesi,görüntüsü,sağlamlığı,kullanışı ve hafızasıdır. Bunlarda yüksek oranda m:robe ta vardır. Önerim kesinlikle RENKLİ!! ekran Nano değil m:robe tur. Bu arada video çalan mp4 playerlar son derece mantıksızdır! Nedeni daha bu aletler gelişme aşamasında olduğundan çok az video çalması,çok pahalı olması vb. birsürü şey. Şöyle düşünün:Bu aletler bir iki sene sonra aşırı gelişecek(Cep telefonlarını düşünün. Siyah ekranlar vardı.2 senede fotoğraf çekenler çıktı!Aşırı ucuzladığını söylemiyorum bile!)Ayriyetten ucuzlayacak!Önerim ya m:robe gibi sizin sadece müzik ihtiyacınızı giderecek bir alet almanız.İlla m:robe olsun demiyorum. Veya 2 sene bekleyip bu aletlerin çok daha gelişmişlerine şimdiki RENKLİ! ekran mp3 playerlara vereceğiniz parayı vermenizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: muratbaba

valla daha ucuzada var ama iyi araştırmak gerekir... Bu arada önerim garantisize hiç yaklaşmamanız!! Elinizde patlarsa alet (mecazi anlamda) üzülürsünüz!

Nanolar gereğinden pahalı ve bence renkli ekran bir mp3 player almak kadar mantıksız bir davranış yok kanımca! Zaten hepimizde renkli ekran telefonlar vb. aletler var. Hepsinde de foto görebiliyoruz. O zaman bu renkli ekran mp3 playerların anlamı nedir?? Şarkı çalarken ekrandaki renklere fln bakarken eğleniyorsak bişey diyemeyeceğim. Önemli olan ses kalitesi,görüntüsü,sağlamlığı,kullanışı ve hafızasıdır. Bunlarda yüksek oranda m:robe ta vardır. Önerim kesinlikle RENKLİ!! ekran Nano değil m:robe tur. Bu arada video çalan mp4 playerlar son derece mantıksızdır! Nedeni daha bu aletler gelişme aşamasında olduğundan çok az video çalması,çok pahalı olması vb. birsürü şey. Şöyle düşünün:Bu aletler bir iki sene sonra aşırı gelişecek(Cep telefonlarını düşünün. Siyah ekranlar vardı.2 senede fotoğraf çekenler çıktı!Aşırı ucuzladığını söylemiyorum bile!)Ayriyetten ucuzlayacak!Önerim ya m:robe gibi sizin sadece müzik ihtiyacınızı giderecek bir alet almanız.İlla m:robe olsun demiyorum. Veya 2 sene bekleyip bu aletlerin çok daha gelişmişlerine şimdiki RENKLİ! ekran mp3 playerlara vereceğiniz parayı vermenizdir.

ipod video= ipod 5 g lerin oynatığı asıl video formatı mp4dur ipod video denmesinin nedenide bu .... fiatı gerçekten uçuk... ona katılıyorum..

• eet renkli ekran bence de saçma.. herhalde m:robe alacam bende siyah ve kırmızı renkler çok hoş duruyo bence.. fiyatı da 280 milyona inmişken
  • arkadaşlar ben 2 gün önce m robe 100 aldım gerçekten müthiş alet şu ana kadar 6 saat açık kaldı ve hala full yanlız bu aletin müzik atmak için bi programı war ve kullanması biras zor.bide bu parçaları klasörler halinde atabilirmiyim çünkü çoğu parcayı internetten indirdiğim için genre album ve artist bölümleri genelde boş bu yüzden istediğim şarkıyı zor buulyorum.creative nano 4 gb de ki gib rootlu hale getirebrllir miyim????????
  • @ jayjaytuna

kullandıkça m:trip e alışıyorsun... ayrıca mp3 lerini yüklerken etiketlerini düzenlemelisin... yoksa karışıklık olabilir... en azından sadece artist ve title bolumlerini doldurursan isini görür... yada kendin bi playlist oluşturacaksın... o playliste yukleyeceksin... ama etiketler eksikse yine problem yaşarsın... bu arada cihazın hayırlı olsun...

@ dest

ışığı gerçekten çok güzel... özellikle karanlıkta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayjaytuna

arkadaşlar ben 2 gün önce m robe 100 aldım gerçekten müthiş alet şu ana kadar 6 saat açık kaldı ve hala full yanlız bu aletin müzik atmak için bi programı war ve kullanması biras zor.bide bu parçaları klasörler halinde atabilirmiyim çünkü çoğu parcayı internetten indirdiğim için genre album ve artist bölümleri genelde boş bu yüzden istediğim şarkıyı zor buulyorum.creative nano 4 gb de ki gib rootlu hale getirebrllir miyim????????

M:robe'da karar kıldım sanırım...

Ne kadara, nereden aldın?

Peşin mi taksitle mi? :D

Bu arada mikrop diye telaffuz edenler var aleti;) "em-rob" doğrusu dimi

Ses düzeyinin düşük olduğu söyleniyor ayrıyetten ne kadar doğru?

Çok soru sordum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 12 Aralık 2005, 18:44:31 >

• @ souza

evet em:rob diye okunuyor
    ses seviyesi ilk aldığında düşük... ama firmware yükselttikten sonra ses çok çok çok artıyor...
    fiyat konusunda da diğer arkadaşlar yardımcı olur sanırım
    sana da şimdiden hayırlı olsun...
  • teşşekkürler fiyatı 234 euro ankara carefour bimekste war bana hediye oalrak geldi laptopla :D peşin fiyatına taksit warda daha ucuza da wardır kesin.Sesi yükseltebilirsin ama bi sorun çıkarsa yükseltirken garanti dışı kalıyo dikkat et
  • ben tahtakaleden dinamik die bi magazadan aldım
    2 yıl garantili peşin 285 milyondu 3 ay once
  • geçen hafta sarj bayaa gittmişti tam sevindim mrobe duzeldi derken
    pazar akşamı sarja koydum ve bugun sınunda sarj bitti ve ole çok fazla da kullanmadım en fazla 5 saat fln
    bi ara biri yazmıştı mrobe un açılışı pili çok yiyo bu ne kadar dogru biri şu sarj konusunda bana yardm etsin
  • oh iice aklıma karıştı kararsız kaldım
    sony de de mrobe da da tonla hata ve eksiklik mi var simdi?

birinin yazılımı berbat, sürekli birileri açıp kurcalıo aleti..
    biri upgrade ederken bozuluo.. ya da pili dandik deniyo..
    vs vs

allaam.. yeter hiçbirini almamak en iisi sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diable -- 12 Aralık 2005, 23:40:33 >
  • @ diable

bence hiç kafan karışmasın... şuan piyasada bulunan bütün playerların belirli problemleri var... bugün ipod larda da creative lerde de m:robe larda da vs. hepsinin belirli problemleri bulunuyor... foruma biraz göz atarsan bunu görebilirsin... m:robe da firmware güncellemesi seni korkutmasın... güncelleme sırasında docktan çıkarmadığın sürece yada bağlantıyı kesmediğin sürece hiç bir problem olmaz...

@ cemark

pil problemlerine geldiğimizde... firmaların verdikleri pil süreleri, sabit değerlere göre elde edilen verilerdir... mp3 kalitesi, ses yükesekliği, cihazı açıp kapatmak, menulerini fazla kullanmak, bu ışığınında yanık kalmasına neden olur, yani pil süresini azaltır... bunun gibi etkenler pil süresine etki eder... pili test etmek istiyorsanız... 128 kbps. lik bi mp3 çalarak sesi makul seviyelerde bırakıp, cihaza hiç dokunmayarak açık bırakıp test et... o zaman problem olup olmadığı anlaşılır... ama göstergede bi problem olabilir... yani dolu gösteriyorken birden bitmesi problem olabilir... ama pil süresiyle ilgili bi problem olacağını zannetmiyorum... bi de böyle test edersen daha sağlıklı olur...

• valla yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. çoğunlukla yüksek-orta karışımı bir seste(Firmware yaptım) dinliyorum ve genellikle 128-192 kbs değerinde şarkılar var. Her gün yaklaşık 2 saat ortalamayla dinliyorum ve 5 günde 9 saat pil gitti. Bu bana normal gözüktü. Anormal olan herzamanki gibi pilin göstergesinin sadece bir parçasının bittiğini göstermesine rağmen kapanması!Bu problem pilin bozuk olduğunun alametimi yoksa sadece göstergede bir bozukluk olduğunu mu gösterir?Çünkü pil 9 saat(5gün) iyi gitti...
  • pil süren normal... büyük ihtimalle göstergede problem var... servise gönder halletsinler...
  • arkadaşlar m:robe da nasıl insan gibi playlist hazırlayabiliyoruz ya ya aleti kırcam ya kafayı kafasına göre ayırıyo parcaları grupları bi doru dürüst şekle sokamadım bi yardımcı olcak arkadas varsa çok sevinirim
  • playlistleri m:tripte hazırlayacaksın... istersen var olan listleri kullan istersen kendin yeni listler oluştur... sonrada istediğin şarkıyı istedeğin listeye ekle... şuan m:trip kurulu değil ama sanırım istediğin şarkıya sağ tıkladığında çıkan menüden playliste eklemen için bi seçenek çıkar... çokta zor bi işlem değil... bu anlattığım şeyleri denedin mi? eğer yapmadıysan bunları bi dene... olmazsa m:trip i kurup öyle yardımcı olmaya çalışırım sana...
  • yaptım heyooo saol arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.