Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaww bi de bu lyric çıkmasını nası ayarlıosun? bütün mp3lere koyabilo musun?
    benim için lyrics önemli baya..
  • evet... butun mp3 lere ekleyebiliyorsun... etiketlerini düzenlerken şarkı sözlerinide etiletlere ekliyorsun... ve m:robe dan görebiliyorsun...
  • Evet m:robe hakkında herşey demişiz bakalım ben bir görüşlerimi yazayım rahatlayayım

1)5gb HDD li olması bir avantaj çünkü usb2.0 arayüzünden flash bellek taşıyp usb2.0 olan aletlerden daha hızlı transfer yapmanızı sağlıyor(hemen atlamayın o da usb2.0 bu da usb2.0 nasıl aynı olmaz şu anki flash belleklerin yazma hızı usb2.0 arayüzününküne eşit değil vs vs)

2)Görüntü mükemmel kırmızı-siyah harmonisi

3) LCD ekran negative olunca hala okunabilmesi

4)189€+kdv olması

5)4 tane user defined ekolayzır, bilmem kaç tane predefined 10 bantlı ekolayzır

6)Tam ölçemedim ama 128-192kpbs den oluşna bir listeyi aralıksız 10+ saat çalabiliyor

7)scrool u basıl tutmak basitmiş illaki sürtçem diye uraşmayın parmağınız basılı tutun

8)Devamlı ellediğimiz için üzeri parmak izi ve yağ oluyo walla kılıfı pek bir kullanışşız en iyisi sera streç le sarmak oldukça iyi sonuçlar elde ediyorunuz

9)Sadece m:trip le şarkı atabilmek kötü bir özellik ama bu DRm için yapılmış birşey onun için bence eksi değil
    çünkü ipodlar ve yeni nesi birçok allette böle yine dem:trip arşiviniz düzenlemek için oldukça iyi bir program eminimki m:robe yaygınlaştıkça olympus programı oldukça yeniler birçok ipdo çu için itunes vazgeçilmez

aklıma geldikçe eklerim

• eger almassan mrobe o kılıf benmdr hee kimsee bırakmam parası neyse verirrm valla bu dandik bez parçasını kullanmaktan bıktım m robe çizilmesin die boyna bu poşete koyuorm bıktm valla
  • bu arada emrahsungu bize sera streçle ilgili bir tezini sunmuş bir önceki mesajında. Acaba onu açabilirmisin?? Kullanışlı ve mantıklıysa kılıf bulana kadar onunla idare ederiz belki...
  • @ emrahsungu

güzel yorumların için teşekkürler... i love m:robe

@ cemark

bizim de kılıfa ihtiyacımız var nasıl yapıcaz şimdi? klavyesi hızlı olan kazansın
  • aslında demekte fayda var... içim gidiyor kullanırken... elektronik eşyalarım benim için çok değerlidir de
  • beyler bugün m:robe 100 aldım (istanbul / içerenköy Carrefour/ bimeks ) adama kılıfını da sordum.orjinal kılıfının olmadığını (diğer şubelerinde de yok) ama bunun yerine m:robe 100 e uyan dijital fotoğraf makinesi kılıfı verebileceklerini söyledi.acelem olduğu için bakmaya fırsat olmadı,bi kaç gün içinde tekrar gidecem.işe yarar bi şeyse fotoğrafını yayınlamaya çalışşırım...mantıklı bi çözüm yolu olabilir!
  • ayrıca bu m:robe 100 ilk şarjda kaç saat durmak zorunda ?
  • @ coos

sende aramıza hoşgeldin... cihazın hayırlı olsun... bi problemin olursa burda paylaşabilirsin...

kılıfı alırsan, aldıktan sonra fotografını yayınlarsan güzel olur... söylediğin gibi, işe yarar bişeyse bizde düşünebiliriz...

walla ben ışıkları sönene kadar şarj etmiştim... bu konuda farklı tecrübeleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim...
  • eyvallah hocam...3 saattir şarj oluyo bakalım ne zaman duracak. alet çok hoş. kuzenim gördü alınca, bi tane de o almaya karar verdi şimdi!
  • az önce aleti bilgisayara bağladım,senkronizasyon yapmaya başladı..." dont disconnect " yazıyo.10 dakka oldu alet hala bu vaziyette bekliyo. kapatsam bi şeyolur mu?
  • ya arkadaslar ben de mrobe aldım ve çok memnunum bu aletin tartışılcak hiç bi tarafı yok tek kelimeyle mukemmel pil omru de cok ii bence(ben bi haftadır hiç sarj etmeden kullanıorum bi gun 4 saat falan dinledim ve hala 2 cubuk gosterio)
  • arkadaslar bu m:trip programının düzgün çalışması için ram in en az kaç olması gerek

ya da şöle diim sonynin programı gibi 200den fazla ram yiyo mu abuklukları var mı?
    sony için 1 gb ram fln gerekiomus benimki 256 ..
  • @ diable

yok öyle bişey yaaa... bende de 256 mb. ram var kasmıyor bile aleti... sony nin programı gercekten bu kadar büyük bir ram e ihtiyaç duyuyormu? eğer oyleyse çok kullanışsız... şaun kaç kişi 1 gb ram kullanıyorki... sony alacak arkadaşlar... cihazı alırken yanında ram almayı unutmayıııınnnn

@ ANgelus7

sende aramıza hoşgeldin... cihazdan memnun olmana sevindim... m:robe biraz geç keşfedildi... ama nedenini anlamadım... bu kadar güzel bir cihaz neden tutmaz diye düşünüyordum... ama yavaş yavaş tanınmaya başladı... bencede süperrr...
  • dün m:robe alırken ordaki görevli, cihaz garanti süresi dahilinde firmadan kaynaklanan herhangi bir problem çıkardığında tamir edilmediğini ,bu durumda yenisiyle değiştirildiğini söyledi...böyle bi şi varsa çok iyi olur ama adamın söyledii doğru mu yoksa ürünü satmak için uydurulmuş bi şey mi bilmiyorum.bilgisi olan var mı?
  • bize de aynı şeyler söylendi ama... ne kadar doğru bilmiyorum... ama söylendiğine göre doğrudur heralde
  • kılıfımı heycanla bekleyen arkadaslara kötü haber..
    sony nin ram yemesi dolayısıyla tercihimi m:robe dan yana kullanmaya karar verdim.. henuz almasam da en kısa zmnda alıcam bu aleti.. bu yuzden kılıfımı satmicam:) üzgünüm adınıza.. :P
  • sağlık olsun, seninde cihazın hayırlı olsun çok kafiyeli oldu sanırım... en iyi seçimi yaptın bence... bizde kılıf aramaya devam edelim bari...
  • KILIF buldum desem yalan olur!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.