Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tey tey hold tuşu açık ve açma tuşuna basıyorsun değil mi?
  • evet kardeşş hold tuşu açık herşey normal açma tuşuna basıyorum açılmıyor .. zaten usb ye bağlayınca normal ışıgı yanıyor hiç bir yazı yada uyarı yok.. sadece o turuncu ekranı var boş.. lütfen yardım edin..yeni bir mini disk alsam taksam çalışır mı .. açabiliyorum içini..parçalarını biliyom ..
  • bir de şunu dene derim bir iğneyle alttaki reset kısmından resetle bakalım nolcak
  • Yok abi çok denedim reset falan yemedi olmuyor yani... sadece turuncu ışık boş ekran.. sanki harddisk te hiç bişey yok gibi.. ama o durumda da hata vermesi gerekir diye düşünüyorum..hiç bir hata yazısı bişey cıkmıyor..bu durum iiçin fikirler bekliyorum çok önemli benim için lütfen..
  • olympus teknik servise ulaş demekten başka yol kalmadı sanırım
  • BAŞKA Bİ YÖNTEM OLMALI.. SERVİSE ULAŞABİLECEGİM Bİ YERDE OKUMUYORUM.. ŞU İŞTEN ANLAYAN BİRİ LÜTFEN CEVAPLAYABİLİR Mİ..NE YAPABİLİRİM BU HATAYI DÜZELTMEK İÇİN ?
  • toz içinde duruyor alet 1 yıldır filan hiç kullanmadım :D
  • Arkadaşlar merhaba; umarım cevap yazan olur.
    M obre mr100
    Malesef yanlışlıkla cihazın hafızasını sildim aynı cihazı olan arkadaş varsa sistem dosyasını klasör içinde bana mail atabilirmi kendi drv ı xp de açıyor çevremde bu işletim sistemini kullanan yok mp3 ü kullanamıyorum. Yardımcı olup mail atan olursa çok memnun olurum.
    byilkertuncay@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myilker

Arkadaşlar merhaba; umarım cevap yazan olur.
    M obre mr100
    Malesef yanlışlıkla cihazın hafızasını sildim aynı cihazı olan arkadaş varsa sistem dosyasını klasör içinde bana mail atabilirmi kendi drv ı xp de açıyor çevremde bu işletim sistemini kullanan yok mp3 ü kullanamıyorum. Yardımcı olup mail atan olursa çok memnun olurum.
    byilkertuncay@gmail.com

Hocam şanslısın.. 7 yıl önce taslaklara kaydetmişim, e-mail atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britvolt.

quote:

M obre mr100
    byilkertuncay@gmail.com

Bende bu mailden alabilirsen nasıl memnun olurum anlatamam bende 7 yıldır kullanmıyorum, zamanında flash bellek niyetine kullanıp içindeki dosyaları silmiştim öylece duruyor. caner.baser1@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Britvolt.

quote:

M obre mr100
    byilkertuncay@gmail.com

Kardeşim mail gelmedi tekrar atarsan çok memnun olurum.

• benim m:robe 100 var invald_missing file diyor
    bilgisayar okumuyor
    sizin verdiğiniz sayfalarada bilgisayar girmiyor ne yapacam
  • myilker kullanıcısına yanıt
    banada at 05454036573
    akman-2000@hotmail.com
  • quetm kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Forum saki bu konu ile ilgili sorunuz çok eski ama hala talebiniz geçerli ise ve m robe aletiniz hala duruyor ise yardımcı olabilirim.

iyi günler. .

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.