Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
1
Favori
43.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2. el m:robe almayı düşünüyorum. çalışır durumda ya da bozuk hiç fark etmez. arızalı olanları arızalarının ne olduğuna bakarak değerlendireceğim. ister pm atın isterseniz foruma yazın.
  • merhabalar...

bende bir m-robe kullanıcısıyım. m-robe ile ilgili forumların %60 ını okudum fakat benim problemim ile ilgili bir cevaba rastlamadım. sahip olduğum chazın teknik özelliklerinde 5Gb hafızası olduğu söyleniyor fakat nedense sadece 3Gb kadar dosya yükleyebiliyorum. bunun nedeni nedir ve nsaıl çözüm getirebilirim? şimdiden teşekkürler.
  • m-trip'e ne kadar müzik koyacaksan koy sonra cihazın müzik klasörüne gir oradakileri sil sonra da m-trip ten sync yap düzelir bendede yapıyordu öyle bişi ama anladım ki asıl bokluk m-trip yazılımında. bu arada bozuk m:robe u olan??:D parçaya ihtiyacım varr:D
  • bende de 4.80gbda kaldı daha fazla yükleyemedim
  • Selamlar herkese, bende de m:robe war, iki yıllık, özellikleri forumdan biliyorsunuz zaten, alet neredeyse kullanılmadı, harici harddisk olarak kullandım sağa sola götürdüm, pil çok iyi, gönül rahatlığıyla sıfır gibi diyebilirim. full kutu içeriğiyle birlikte (kılıf, kulaklık, stand, şarj kablosu, usb bağlantısı, bütün kullanım kitapçıkları, tarihi geçmiş olsa da garanti belgesi) 100 ytlye satıyorum. ben müzikten anlamam, vaktiyle almışız, şimdi işim kalmadı, parmak kadar flash disk kullanıorum bunun yerine. ilgilenen olursa pm atarsa sevinirim. ankara içi elden alışveriş.
  • arkadaşlar aletin cd'si kayboldu üstüne pc format yedi.yeni şarkı atmam lazım bulamadım yazılımını internette.bir yolu var mı?
  • arkadaslar neredeyse butun msj ları okudum m trıp ile calıstırmayı basardım m robe mi.. daha dun geldı almanyadan kuzenım getırdı ama muzıkle pek aram ıyı degıl 20 gb kulaklııgı şarj ı falan herseyı tam kulalnıslı bı makıne gercekten de goruyorumkı cok sevenı de varr , satmak ıstıyorum 250 ytl istanbul ıcı veren var ıse makınayı hemen elden verebılırım ..
    eessrraarr@hotmail.com
  • arkadaslar acıl para lazım m 500i yi hiç kullanmadım daha dedıgım gıbı 150 ye verıcemm cevaplarınızı beklıyorum
  • 2 yıl dan beri mp3 kullanıorum.çok memnun kaldım yalnız bugün bilgisayardan biçimlendir seçeğini seçerek mp3 ten müzikleri silmek istedim ama mp3 bi daha açılmadı ınvalid missing file die hata verio.tekrar nasıl kullanabilirim bi programı varsa bana linkini atarsanız çok memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim.
  • Selamlar arkadaşlar ben aranızda yeniyim.Aslında 2 senedir m:robe'm var ama kulanmıyordum. Neyse artık kullanmaya karar verdim.Önce m:trip mantığını çözdüm vs..Ancak benim sorunum şu, prize bağlanacak kablo kayboldu bende usb ile şarj etmeye çalışıyorum.Forumda ışığı sönünce şarjı bitmiş demektir yazıyor ama dün yaklaşık 2 saat usb ye bağlşı kaldı ışık sönmedi.bende çıakrdım açtım batery empty dedi ve kapandı.Bu nası dolacak? bilen varsa yardım edebilir mi? şimdiden teşekkürler
  • usb ile çok uzun sürüyor şarjı baştan bunu söyleyim bi. 2 saat şarjda kaldıysa ve kapandıysa bir sorun çıkmış olmalıdır bence bi resetleyin alttaki düğmeden
  • öncelikle cvbınz için teşekkürler..size şöle sölim dün sabah saat 11,30 da taktım usb şarja, bu sabah 11de baktım hala doluyor diyordu.çektim şimdi şarjın tamamı dolu görünüyor.usb ile şarj ne kadar yavaş olsa da 24 saat gibi bir süre sürmez herhalde :S
  • valla ne desem boş bu alette hemen hemen herkes bir sorun yaşadı kesin:)
    o kadar tutmaması gerekir tabiki aşağı yukarı 7-8 saatte tam doluyordu diye hatırlıyorum usb'den
  • arkadaşlar benim şöyle bir problemim var. m:robe mr-100 kullanıyorum.. aleti açmaya çalıştığımda kulaklık logosundan sonra şöyle bir error veriyor.. 'RETRY TO SYNCHRONIZE' ve yazı gitmiyor.. ayrıca onun dışında bazen de ekranda hiçbir yazı çıkmıyor baştaki logo bile.. acaba sorun nedir ?? yardımcı olursanız sevinirimm..
  • Teşekkürler de Şu ürünü temin edebilyormuyuz arkadaşlar. Yararlı link ve benim aradığım hdd St1 burda İlgisi Bilgisi olan varsa lütfen meil atsın
    Teşekkürler

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=25147
  • Pc ile syncronize et cd sinde bulunan dosyaları hdd ye yeniden yükle, uyarı gelirse üstüne yaz de açmaz ve gerekirse mirobe hdd sini formatla yeniden dosyaları ve müzikleri yükle sorun hallolur
  • Selamlar.

Arkadaşlar bu m:trip'de, m:robeun içinde olan albümleri gösterip onları tek tek silmeme ve düzenlememe yardımcı olacak bi fonksiyon var mı? Player'ın klasörüne girdiğimde "M0000011" gibi oluşturulmuş klasörler görüyorum, bunların arasında istediğini bulup silmek oldukça zaman alıcı. Var mı acaba bunu daha pratik bi yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIENWARE -- 2 Şubat 2009; 0:15:03 >
  • mtripten teker teker silmekten başka çözüm yok sanırım alienware
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar .. o sorunu hallettim bir süre kullandım çok güzel ...

fakat geçen sabah m:robe'u açarken karşıma şöyle bir yazı çıkardı : "FATAL SYSTEM ERROR SERVICE REQUIRED / 004" ve şarjı bitene kadar bu yazı kaybolmuyor , aynı zamanda içinden sesler de geliyor bu erroru verdiği sırada.. nasıl halledebilirim bu sorunu sizce ?? servise göndermeden yapabileceğim birşey mi ? çünkü gitti mi 3-4 ay gelmiyor, üstelik garantisi de bitti..
  • alttaki gizli kısımdan resetlemeyi denedinmi iğne ucu girecek kadar bir yer var
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.