Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orbaykoray

quote:

Orjinalden alıntı: mc_tpck

yaaa arkadaşım msjını okudum ama ne yapılcanı bilmiorum bnmde bi sorunum vr ınvalıd/missing failed onun yapıla bileceğini soyledn bana bi yardımcı olrmusun??

dostum bunuhttp://www.collegepix.net/mrobe/MR100-FirmUp-217v.exe indir sora mrobe le pc yi usb den bagla bunu yukle daha sonra connect ac filan dicek ekranda o zman sarj a koy usb den sarj etme yani sarj aletini kullan sora acilcak ben yaptim bugun oldu

arkadaşlar kesinlikle oluyor ;) bi sorun olursa bu işlemi yapın...

orbaykoray çok saol... uzun zamandır girmemişsin ama belki okursun...

bu arada arkadaşlar dosyalarını silmediiniz sürece bi sorun olmuyor alette.

• slm elimde mrobe a ait bir adet şarj adaptörü bir adet usb kablosu birde şarj için konulan o sürgüden var satıcam bunları ilgilenen olursa msn:mevlut_2000_tr@msn.com tel:05358844226
  • mrb arkadaşlar..
    ben de bi mr-500i var..dokunmatik ekranda sorun var sanırım..fotoğraflara bakarken dondu kaldı,ne fotoğraf değişiyor,ne kapanıyor alet..sinir oldum ya..çaresi nedir?teknolojiden anlamam zaten napcam şimdi?format falan demişsiniz foruma biraz baktım ama..bir de mrobu nerde tamir ettircem?oof!..
  • yaa invalid/missing filed bu uyarıyı grmekten bıktım cirlop gibi aleti taşınabilir hard dsk niyetine kullanıorum yokmu bana yardımcı olan??
  • ya arkadaşlar.kaç saattir arıyorum sayfayı anca bulabildim kafayı yicektim.

m:robe yazıyorum aramaya bişey bulmuyor.sanırım sitenin arama kısmı iflas etmiş.
    çok aşagılara düşmüşüz..
    herkese slmlar bu arada
  • Invalid / Missing File Hatasına Çözüm (bizzat denenmiştir) ilk önce aleti son bir kez bicimlendirdikten sonrahttp://putstuff.putfile.com/65438/5032157 sitesinden yönlendirmeleri izleyerek (Next Page) sistem klasörünü indirin. Zipli klasörün icinden 1 klasör 1 dosya cıkıcak. hic biseye dokunmadan olduğu gibi M:robe 100'e kopyalayın. Sonra kapatıp acın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoltransistoR -- 28 Haziran 2007; 11:56:13 >
  • evet arkadaşın anlattğı gibi oluyo bende denedm eskisi gibi
  • Satılık M:ROBE MR-100 5 GB VAR 4 SAAT KESİNTİSİZ MÜZİK USB KABLO ŞARJ ALETİ M:TRIP CD Sİ (İSTANBUL'dayım)

msn: mc_tpck@hotmail.com

gmail: entepecikteynment@gmail.com
  • aynen bende satrıyorum kutusu belgeleri heşreyiyle duruyo okkobaba@hotmail.com
  • ben geldim,muzdarip m:robe kullanıcısı.

ses seviyesi yetersiz olduğu için güncelleme yapmayı denedim ,yalnız kızak kısmını kullanmadan sadece usbyi kullandığım için hata verdi ve m:rome kullanılmaz hale geldi. size güncelleme yaparken talimatlara titizlikle uymanızı öneririm. şu an içini açmış reset tuşu arıyo pozisyondaym. ne anlarım bu işlerden bilmem !! elispan
  • fatal system error servise required / 004

hata veriyo ,işim bitti gibi geliyo bana yeremi çaksam yoksa yedek parçalarımı satsam!!! a önce böle bi problemle karşılaşan varmı?????? ÇOK ACİL CEVAP VE YARDIM BEKLİYORUM !!!!!
    ( pc de tanımlanamıyor) yok öğle bi aygıt yani
  •  **M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!**

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA VE 2 YIL GARANTİLİ - Olympus m:robe MR-100 artık müziğe dokunabilirsiniz.
    # M:robe dokunmATIk ekrana sahip yüksek kapasiteli bir audio player ürünü. MR-100 ile artık kullanması zor düğmeler tarih oluyor.Artık en sevdiğiniz parçaları dikkat çekici ve ultra kompakt bir mp3 player ile daha bir zevkle dinleyeceksiniz.
    # MR-100 USB 2.0 Hi-Speed bağlantısı ve 1200 şarkı alabilen 5 Gigabyte belleği ile satışa sunulmaktadır.
    # 5GB dahili sabit sürücü bellek
    # Dokunmatik ekran
    # 12 saat kesintisiz müzik çalabilme
    # Ses Desteği: WMA, MP3
    # Hi-Speed USB 2.0 port
    # 5GB sabit disk sürücüsü sayesinde anında erişim için 1200 şarkı (128 kbps WMA formatında) m:robe’un belleğine kaydedilebilir.
    # Müzik dosyalarını düzenlemek ise MR-100 ile birlikte gelen m:trip yazılımı ile bir zevk halinde dönüşür.
    # M:trip yazılımı Audio cd’leri WMA formatında sıkıştırarak m:robe MR-100’a transfer edebilrsiniz.
    # PC’den transfer işlemi ise çok basit hale gelmiştir: MR-100 USB 2.0 uyumlu m:robe kızağına yerleştirin. Hem transfer hem MR-100’ü şarj edin.
    # model m:robe MR-100.
    # Tip 5GB Audio Player.
    # bilgi
    # Ses formatı desteği
    # WMA Windows media Audio (32-192 kbps).
    # MP3 (16-320 kpbs).
    # Depolanabilir Şarkı Sayısı 1200 şarkı (128 kbps).
    # Yazılım
    # Muzik WMA formatında CD’den Aktarma,
    # Muzik kütüphanesi ve album fonksiyonu
    # Müzik Çalma Süresi 12 saat
    # Görüntü Tip 4.3cm monokrom LCD Ekran
    # güç Kaynağı
    # Şarj Edilebilir Pil Lithium-Ion Pil (700 mAh), 3 saat şarj süresi.
    # AC Adaptör AC adapter TA-A511A, TA-AP1A.
    # USB USB’den şarj imkanı ,8 saat şarj süresi.
    # Kızak Girişi DC input girişi,
    # USB 2.0 AutoConnect (mass storage).
    # Boyutlar 90 (W) x 52 (H) x 14.9 (D) mm.
    # Ağırlık 100g.

MR-100 Kutu İçeriği:
    # USB 2.0 Destekli Kızak
    # Olympus kulaklıklar
    # Taşıma Çantası
    # m:trip multimedya yazılımı
    # USB Kablosu
    # AC Adaptörü

FİYATI: 220 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 16 Ağustos 2007; 1:53:10 >

• Bende uzun süre önce bu forumda okuyup bir hevesle almıştım m:robe u almaz olaydım gerçekten öyle bıktırdı tiksindirdiki beni artık hiç uğraşmıcam lanet olsun parasıda kendiside ilk başta iyi güzel geldi görünüşü falan sonra 1 ay sonra birden bir baktık hata vermiş bende götürdüm aldığım yere garantiye verdim 3 4 ay gitti gelmedi (amerikandan parça gelicekmiş .. ) o kadar aradım yaptım ettim sonunda bir ara telefon ettiler 70 dolar artı kdv 130 ytl civarı bişey yine ödedidik elimiz mahkum üzerinde çizikler vardı hemen çiziliverdi köşeleri silindi burdan hor kullandığım falan çıkması gayet güzel kullanıyorum her zaman kılıfında durur zaten makina hırpalanmış yazmışlar, iki gün sonra kulaklığı bozuldu herneyse sonra 1 ay daha olmamıştı, mrobe u kullandıktan sonra odama götürüp komidinin üstüne koydum gayet yavaş ve bum tekrar fatal error nasıl anlamadım bu kadar küçük bir darbe yani sadece komidinin üstüne koyuyorum başka bişey yok! tekrar verdim bu seferde 1 ay sonra aldım allahtan para mara ödemedik şimdi baya bi kullandım ancak o aradada bir sürü şey geldi başıma arada sırada kilitlenmeler falan mtrip dende şarkı atamamaya başladım bu aralar içinde 100 civarı bir şarkı olmasına karşı mtrip dolu olduğunu söyliyor ve sync yapmıyor. Geçen gün yolda makineyi açtım açılmadı mrobe yazısı açıldı kaldı öyle saatlerce neyse cebe attım eve geldim tekrar aynı şey belki pili bitti diye şarja koydum şimdi şarjı bitti açtım ve yine dumur şimdide : fatal system error service required /004 diyor artık kafayı yicem elispan arkadaşım bence hiç zaman kaybetme çak yere benim yapmamada az kaldı şimdi yeni bir mp3 alıcam artık lanet olsun parasınada ... arkadaşlar çok fazla müzik dinleyen birisiyim ve böyle şeyler sürekli olduğu için çileden çıktım. bu sorunlar nedendir bilmiyorum ama bu kadar hassas olduğunu hemen bozulduğunu bilsem asla almazdım şimdi bin pişmanım ve asla önermiyorum. şimdi tekrar götürüp vericem servise artık nolur bilmiyorum ondan sonrada satar mıyım artık koyar mıyım bi kenara artık uğraşmıcam çünkü, bilmiyorum .

• yahu anlamadığım bir şey var sürekli makineye yok yükleme yapıyoruz bi yerleriyle oynuyup açıyoruz anca öyle çalışıyor sürekli sorun çıkarıyor yani sizcede bir terslik yokmu normal olanı alıp güzel kullandığımız sürece bizi idare eden değil midir biz çabalıyoruz resmen ben kullandığım sürece bir miktar şarkı attım ve hep onları dinlemek zorunda kaldım başka bir bilgisayardan atmaya çalıştığımda yüklediğim onca şarkı bi baktım gitmiş önce sync çıkmıyor sonra çıkdıysada şarkıları almıyor bazı şarkıları çalmıyor megadetin ilk 5 şarkısını çalmıyor (önceleri çalıyordu ) ve beni 5dk bekletiyor diğer şarkılara geçmek için yahu çıkan bütün sorunları yaşadım heralde... bu alet üretimden sorunlu bence, şimdi üzerinde bir çatlak var nerden oldu bilmiyorum çantamda olmuş olabilir ama baya önceden olmuştu bozulma sebebi bu olamaz yani bunun içinde yine hırpalanmış darbe izleri var gibi şeyler yazıp bana para ödetmeye kalkarlar diye korkuyorum işte o zaman birleri kafasına m:robe yiyebilir.. tam bana gereken zamanda bozuldu şimdide kırmızı ışık öyle yanmaya devam ediyor kendiside ısındı garantiyi etkileyecek hiç bişey yapmıyorum ama garantidede çok uzun kalıyor ben şimdiden başlıyım yeni mp3 araştırmasına

• slm arkadaslar köpegim m:robe nin usb kablosunu kemirip koparmış o kabloyu nereden edinebilirim teşekkürler :)
  • slmlar uzun bir süre sonra tekrardan.alet halen Allaha şükür sorunsuz çalısıyor.bu arada arkadaşlar çok önemli bir bilgi var söylemem gereken;uzatma kablosu bozuldu kulaklığın ve bende zorunlu olarak kısa kullanıyom uzun bir süredir ama sunu farkettim o uzatma kablosu sesi öyle yiyormuşki arada dağlar kadar fark var.son seste açmak nerdeyse imkansız gibi şimdi baslar ve tizler daha sağlam geliyor.bilginize.
  • arkadaşlar pc den müzik yüklemek için kullanılan kablom koptu nerden bulabilirim o kabloyu lütfen yardım :(
  • benım m:robe 3-5 sarkı dınledıkten sonra donmaya basladı ve pcye bagladıımda ıse 1-2 dakka ıcınde yıne donus ıcındekı klosorlerı gostermıyodu bende dıskı bıcımlendırdım sımdıde Invalid / Missing File Hatası cıktı bende pcye baglıyıp sıstem klosorlerını atcam ama pc gormuyo acıl yardım arkadaslar........

sımdıden tesekkurler.......

Edit:olayı hallettım saolun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 22 Ekim 2007; 13:14:32 >

• arkadaslar olypus cıhazlara bura bakıy0 03124188120 burayla gorusun izmir cad ıhlamur sok 5.38 kızılay ankara emınım yardımcı olurlar
  • arakadslar sorunlarınız ıcın bu numarayla gorusun teknık servıs yardımcı olrlar sanırım 0312 4188120 izmir cad ıhlamur sok 5 .38 kızılay ankara
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.